Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky Badřich není Franty táta, přece dělali testy a i Zuzana to tehdy uznala…akorát je v RL takže je jeho táta i pod zákonem…
@Dice píše:
Holky Badřich není Franty táta, přece dělali testy a i Zuzana to tehdy uznala…akorát je v RL takže je jeho táta i pod zákonem…
Však to píšu, se mi to nějak nezdálo… ![]()
Přesně tak, Bedřich není biologický otec Franty. Je ale napsaný v RL. A když byl Franta v dětském domově, tak se tam sblížil s Emou a pak chtěl po Liškových, jestli by si i ji vzali z dětského domova.
Hložánek dneska bude hodně vtipnej. Akorát se mi moc nezdá, jakej z toho jeho pozdního příchodu dělaj megaprůser. Kolik mu vůbec je? Jsem myslela, že se smí nalívat alkohol v hospodě až od 18? Nebo už od 16?
Tak mě rozčiluje Markéta
hnusný střevo, který se hodí fakt jenom do skladu na vybalování věcí
je blbá a ještě se tváří jak blbka, když něco provede. A taky mě s… Simona - to je kapitola sama o sobě a jak si myslí, bůh ví jak není Markéta chytrá a šikovná
zajímalo by mě, jestli ta herečka co hraje Simonu je taky tak praštěná - to chování a ten její výraz a štěkavej smích - PANEBOŽE
A další exoti, které nemusím - Lída, Farská a Terezka a docela mě začíná vytáčet i ta co chodí s Matějem. Omlouvám se, že jsem se tak rozjela, asi jsem si potřebovala ulevit
ale když to člověk sleduje, tak je kolikrát tak nas… a kord tady z těch lidí a¨kord, když tam pořád Tereza fňuká po Vojtovi / mimochodem, to je hroznej týpek
/ naložila bych ji na autobus a poslala do Iránu a byl by klid.
Taky se divím, že z Terezy udělali takovou fňuknu. Vojta chce evidentně cestovat, Tereza ho nazajímá, tak by ho už mohla kopnout do zadku a chovat se normálně. Nebo vy byste chtěly čekat na někoho, kdo o to očividně nestojí? Já ne ![]()
@KPKristy přesně!!!
a ještě ke všemu ze včerejších ukázek to bude zase určitě 2 díly řešit s Vojtovo rodičema - ACH JO
@hofka No třeba můj přítel bydlel na intru a je to tam prý ještě horší. Normálně kdyby takhle přišel, tak by hned jel na záchytku. Taky je v noci budili a dávali jim foukat. V zimě když byli zachumlaní do postele a ta vychovatelka je neviděla, tak je začala odkrývat a svítit jim baterkou do očí jestli to jsou oni atd.. Třeba když neměli v policích uspořádané věci, tak jim to všechno vyházeli. A nejlepší, že v 9:00 se zhaslo a už museli ležet a ani si skoro povídat nesměli!
@KPKristy píše:
Taky se divím, že z Terezy udělali takovou fňuknu. Vojta chce evidentně cestovat, Tereza ho nazajímá, tak by ho už mohla kopnout do zadku a chovat se normálně. Nebo vy byste chtěly čekat na někoho, kdo o to očividně nestojí? Já ne
Právě, že nečekaly..Ale Tereza je taky případ sama pro sebe.. ![]()
No nic, jdu si stáhnout dnešní díl.. ![]()
Mladýmu Hložánkovi je čerstvě 17, ne? Před nedávnem to slavil…
Jinak s tím Frantovým tátou - mohli by třeba na příští rok vymyslet, že se objeví jeho biologickej otec a bude ho chtít vehementně vychovávat ![]()
@MarkyM píše:
@Silwinka87¨neprovokuj
Ještě jsem ho ani nestihla stahovat, jsem na to normálně zapomněla..
![]()
@Machalka píše:
Mladýmu Hložánkovi je čerstvě 17, ne? Před nedávnem to slavil…
Jinak s tím Frantovým tátou - mohli by třeba na příští rok vymyslet, že se objeví jeho biologickej otec a bude ho chtít vehementně vychovávat
To už by ale bylo moc, nééé? Teďka po té Emě.. ![]()
Hložánek řikal starýmu že pojedou s tim podnájmen na půl a od 18 si to bude financovat sám.
Machalka neměl ty 17 Mirek?