Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No všichni záporáci se nezměnili, ne? Ale je fakt, že zmizeli
Třeba Hádková, nebo ti grázlící od Terezy - tuším Jeřábek a Zelinka?
Dneska jsem viděla posledních pár minut, ale měla bych stihnout reprízu, tak su zvědavá
Henry teda bere kramle, jo?
Snad to po něm nevezme ta úděsná pinglice ![]()
@Bersaba píše:
Holky, pomoc! Nemůžu na ulozto.cz najít dnešní díl. Kde to stahujete?
Na uloz.to. Ale je možný, že to někdo smazal? DNeska ráno tam byl, už jsem viděla!
@hofka píše:
Na uloz.to. Ale je možný, že to někdo smazal? DNeska ráno tam byl, už jsem viděla!
No já včera stahovala pondělní a úterní díl - a ty jsou taky fuč. Zeby zásah Novy? ![]()
@Bersaba píše:
No já včera stahovala pondělní a úterní díl - a ty jsou taky fuč. Zeby zásah Novy?
Je to možný, protože určitě tam nejsou všechny díly. Proto je stahuju co nejdřív, za pár dní už můžou být pryč. Já ho ještě v počítači mám, můžu ho někam hodit ke stažení, jestli chceš a jestli by se mi to povedlo:-)
@hofka Jsi hodná.
Já ho nahraju zítra ráno z TV, až budou dávat v 9 opáčko.
Ale kdybych zapomněla (protože to já umím
), tak se ozvu, ju?
@Bersaba píše:
@hofka Jsi hodná.Já ho nahraju zítra ráno z TV, až budou dávat v 9 opáčko.
Ale kdybych zapomněla (protože to já umím), tak se ozvu, ju?
Ok:-)
Tak nejlepší hláška, které jsme se dneska zasmáli byla: Kdyby mi Vojta řekl, že chodí s mojí mámou… tak ta představa jak krasavec Vojta randí s Brodskou je fakt k popukání ![]()
Taky jsem dneska žasla, konec mi včera nějak utekl.
Adriana je praštěná, teda mě by to bylo trapné dělat jak nemám peníze na zaplacení a pak koupit houbičky
Kde na to ti scénáristi chodí.
A Niklová/Nyklová nikdy nevím jak
opět nezklamala ![]()
Holky, prosímvás, ta Adriana co je tam teď, to je ale jiná herečka než před pár lety ne? Nebo se jen tak zmněnila?
@Princess píše:
Holky, prosímvás, ta Adriana co je tam teď, to je ale jiná herečka než před pár lety ne? Nebo se jen tak zmněnila?
ahoj je to jiná ta první byla Kadlčková, a tohleto by měla být Vaculíková neteř Lukáše V.
Jo díky, myslela jsem si to, ale nebyla jsem si úplně jistá. Kláru taky hraje jiná, ale to jsem poznala hned. Že je to neteř od Lukáše to teda nevim ![]()
@Princess píše:
Jo díky, myslela jsem si to, ale nebyla jsem si úplně jistá. Kláru taky hraje jiná, ale to jsem poznala hned. Že je to neteř od Lukáše to teda nevim
jj, je to Lukáše Vaculíka neteř
hrála předtím v tom seriálu První krok, tam hrála přesný opak Adriany, slušňačku, co si snad v životě nedala skleničku vína a teď tohleto
byl to docela šok ji najednou vidět takhle, ale kravka to je
( v seriálu )