Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
30.1.13 19:28

Týý jo, Adriana je píšťala! Já ji nemůžu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
30.1.13 19:44

No všichni záporáci se nezměnili, ne? Ale je fakt, že zmizeli :mrgreen: Třeba Hádková, nebo ti grázlící od Terezy - tuším Jeřábek a Zelinka?
Dneska jsem viděla posledních pár minut, ale měla bych stihnout reprízu, tak su zvědavá :twisted: Henry teda bere kramle, jo? :( Snad to po něm nevezme ta úděsná pinglice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.1.13 19:49
@Bersaba píše:
Holky, pomoc! Nemůžu na ulozto.cz najít dnešní díl. Kde to stahujete?

Na uloz.to. Ale je možný, že to někdo smazal? DNeska ráno tam byl, už jsem viděla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
30.1.13 19:52
@hofka píše:
Na uloz.to. Ale je možný, že to někdo smazal? DNeska ráno tam byl, už jsem viděla!

No já včera stahovala pondělní a úterní díl - a ty jsou taky fuč. Zeby zásah Novy? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.1.13 20:07
@Bersaba píše:
No já včera stahovala pondělní a úterní díl - a ty jsou taky fuč. Zeby zásah Novy? :twisted:

Je to možný, protože určitě tam nejsou všechny díly. Proto je stahuju co nejdřív, za pár dní už můžou být pryč. Já ho ještě v počítači mám, můžu ho někam hodit ke stažení, jestli chceš a jestli by se mi to povedlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
30.1.13 20:08

@hofka Jsi hodná. :kytka: Já ho nahraju zítra ráno z TV, až budou dávat v 9 opáčko.
Ale kdybych zapomněla (protože to já umím :lol:), tak se ozvu, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.1.13 20:10
@Bersaba píše:
@hofka Jsi hodná. :kytka: Já ho nahraju zítra ráno z TV, až budou dávat v 9 opáčko.
Ale kdybych zapomněla (protože to já umím :lol:), tak se ozvu, ju?

Ok:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
30.1.13 20:12

Tak nejlepší hláška, které jsme se dneska zasmáli byla: Kdyby mi Vojta řekl, že chodí s mojí mámou… tak ta představa jak krasavec Vojta randí s Brodskou je fakt k popukání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
31.1.13 09:51

Adriana je fakt… :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
31.1.13 09:57

Taky jsem dneska žasla, konec mi včera nějak utekl.

Adriana je praštěná, teda mě by to bylo trapné dělat jak nemám peníze na zaplacení a pak koupit houbičky :roll: Kde na to ti scénáristi chodí.

A Niklová/Nyklová nikdy nevím jak :mrgreen: opět nezklamala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
31.1.13 09:58

Holky, prosímvás, ta Adriana co je tam teď, to je ale jiná herečka než před pár lety ne? Nebo se jen tak zmněnila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
31.1.13 10:00

Nene je to jiná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
31.1.13 10:01
@Princess píše:
Holky, prosímvás, ta Adriana co je tam teď, to je ale jiná herečka než před pár lety ne? Nebo se jen tak zmněnila?

ahoj je to jiná ta první byla Kadlčková, a tohleto by měla být Vaculíková neteř Lukáše V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
31.1.13 10:05

Jo díky, myslela jsem si to, ale nebyla jsem si úplně jistá. Kláru taky hraje jiná, ale to jsem poznala hned. Že je to neteř od Lukáše to teda nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
31.1.13 10:15
@Princess píše:
Jo díky, myslela jsem si to, ale nebyla jsem si úplně jistá. Kláru taky hraje jiná, ale to jsem poznala hned. Že je to neteř od Lukáše to teda nevim :D

jj, je to Lukáše Vaculíka neteř :mrgreen: hrála předtím v tom seriálu První krok, tam hrála přesný opak Adriany, slušňačku, co si snad v životě nedala skleničku vína a teď tohleto :D byl to docela šok ji najednou vidět takhle, ale kravka to je :pankac: ( v seriálu )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí