Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
1.2.13 11:29
@anoli30 píše:
Emě je 10 a chodí do 4. třídy. Jednou, když dělala úkoly tak měla úplně stejné učebnice jako moje holka co je ve 4. třídě.

To jsem si tak nějak myslela.
jinak si myslím, že kdyby Toužimská neměla kam jít, neměla ani floka a hrozilo, že skončí pod mostem, o navrácení dítěte by se snad ani neuvažovalo. Kdyžtak mě opravte, ale nepřijde mi to pravděpodobný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.2.13 13:34

A nezdají se vám ty Eminy kámošky oproti Emě tak trochu napřed? Všecko ví, všecko znají. Že podle nich je Ema za opicema:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.2.13 13:35
@hofka píše:
A nezdají se vám ty Eminy kámošky oproti Emě tak trochu napřed? Všecko ví, všecko znají. Že podle nich je Ema za opicema:-)

Já říkám pořád, že Emu zasekli někde v pěti letech. Projevuje se jako mnohem mladší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.2.13 13:37
@KPKristy píše:
Já říkám pořád, že Emu zasekli někde v pěti letech. Projevuje se jako mnohem mladší…

Přesně. Je to prostě děcko. Se spolužačkama už to pomalu mlátí, ale ona nechápe, neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
1.2.13 13:57

Já třeba byla ve škole taky taková spíš zaostalá, co se týkalo techniky a tak. Měla jsem dlouhé dětství, táta byl přísnej, takže třeba děcka se večer dívali na telku od osmi, což já prostě neznala. Ráno si o tom vyprávěli a já byla taky mimo. Ehm, já třeba to, že existuje tablet, taky zjistila až před pár měsíci a to mi je skoro třicet…veme si, že rodina Liškových je prezentována jako ta, co drží neustále pospolu. Společné snídaně, večeře…v kolika rodinách mají možnost spolu denně snídat? :nevim: jejich domácnost se točí u jednoho stolu. Žádný spěch, klídek, jak kdyby se zastavil čas. Nebo aspoň na mě to tak působí. Já jsem třeba teĎ na rodičáku a dodržujeme společné stolování, ale všichni čtyři se u stolu sejdeme tak ma. třikrát týdně, když je manžel doma, jinak jím s dětma…a až budu chodit do práce, tak společná snídaně opravdu nehrozí…ale to jsme odbočila. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
46669
1.2.13 14:01

@L-enny, ale to není jen o znalosti techniky a pokroku. Jde o to, že Ema se pořád projevuje jako to děcko, co přišlo z domova. Prakticky kromě toho, že začala mluvit se nikam neposunula, pořád je to taková naivčička. A myslím, že dnešní desetileté dítě se projevuje jinak, i když vyrůstá v rodině, která zrovna netíhne k technice a drží pospolu :nevim:. Prostě chyba scénáře, pořád z ní dělají chudinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
1.2.13 14:34

@KPKristy njn, tak nemůžou být všichni světaznalí a jsou i ti naivní. Je pravda, že místní čtvrťáci, to je občas celkem síla. Ema je takový mimino, ale myslím si, že se to může změnit a bude pěkně otrkaná. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1723
1.2.13 15:35

No a taky to bude tím, že kolem ní pořád dělají jako kolem malého děcka. Když Bedřich chodil s Lucií a ta se s ní bavila jak s normální holkou, ohákla ji moderníma hadrama, hned se s ní holky bavily, braly ji ven a tak. Mi přijde že je furt doma, pořád za zadkem Frantovi nebo Aničce, s kamarádkama nechodí, na žádný kroužek nechodí, pokud se jí někdo nevěnuje, tak je uražená…Jako jo super, rodina drží po spolu, peněz moc nemají tak to nahrazují tím, že se snaží dětem věnovat jinak, ale tak nějak mi to přijde nereálné, že nemá Ema potřebu trávit s vrstevnicema víc času. Jooo a k těm penězům…všimly jste si jak často chodí Franta do kina? :-) to je skoro každý týden :-)))) to přece nemůže zvládnout utáhnout z kapeného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
1.2.13 15:39

@zuzice jo tak to stim kinem je taky přehnaný. :D jinak souhlas se všim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
1.2.13 15:41

Zuzice, přesně. A navíc se vrací kolem desátý a to já ve 13ti letech byla dávno v posteli. Chápu, doba se mění, ale…nedovolila bych to. Určitě ne přes všední dny.

• Citovat
  • Upravit
15074
1.2.13 15:43
@zuzice píše:
No a taky to bude tím, že kolem ní pořád dělají jako kolem malého děcka. Když Bedřich chodil s Lucií a ta se s ní bavila jak s normální holkou, ohákla ji moderníma hadrama, hned se s ní holky bavily, braly ji ven a tak. Mi přijde že je furt doma, pořád za zadkem Frantovi nebo Aničce, s kamarádkama nechodí, na žádný kroužek nechodí, pokud se jí někdo nevěnuje, tak je uražená…Jako jo super, rodina drží po spolu, peněz moc nemají tak to nahrazují tím, že se snaží dětem věnovat jinak, ale tak nějak mi to přijde nereálné, že nemá Ema potřebu trávit s vrstevnicema víc času. Jooo a k těm penězům…všimly jste si jak často chodí Franta do kina? :-) to je skoro každý týden :-)))) to přece nemůže zvládnout utáhnout z kapeného

Jo, to je ono. Sice chápu, že nemusí být každej světaznalej, ale školu ji vidět moc není, doma toho moc nepobere, Franta furt randí:-) Já mám teda co povídat, ještě ve 14 jsem si hrála s panenkama. Je teda fakt, že panenky probíraly už trošku jiná témata:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
1.2.13 15:46

Kdyby kolem 22hod, ale kolikrát že do půlnoci bude doma!!! ve 14ti? já i v 18ti musela být do půlnoci doma a na základce do 20ti maximálně a to ještě o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
1.2.13 16:41

Já musela být doma do desíti ještě v 19ti letech. běda přijít o minutu pozdě. Nějaký diskotéky? Háhá, mamka žila v domění, že diskotéka začíná v pět odpoledne. Marně jem se snažila vysvětlit, že spíš kolem devátý, desátý se chodí na disko. Opruz, hrůza, prskala jsem. Pak jsem se odstěhovala a ta svoboda byla úžasná :lol: :lol: a stejně mě to na diskotéky netáhlo ani pak. :lol: :lol: Ale ve 13ti jsem zalehla v půl osmý a nazdar. Do 11ti jsem musela chodit spát po Večerníčku. Jo, extrém, vím, ale nic mi neuteklo a měla jsem fakt dlouhý dětství.

• Citovat
  • Upravit
2613
1.2.13 16:49

Tý jo, já myslela, že je Ema tak ve druhé třídě. Teda i podle chování :-( tak to je pěkná pipka a divím se, že má kamarádky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
1.2.13 17:44

Tak to já jsem ve třinácti začala přemýšlet o klukách, ve čtrnácti jsem byla na několikati akcích, kde jsem se strašně ožrala (mamka samozřejmě nic nevdělěla, nikam mě nepouštěla)měla jsem uplně jiné problémy :mrgreen: Franta už by taky mohl přít domů někdy pořádně zmrskaný ať furt není takový svatoušek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí