Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
4.2.13 19:44
@zasemamina píše:
neviděla jsem dnes od začátku, ale až si stěžovala Terce, tak jestli žo bylo naznačeno tak se omlouvám. jinak je to asi pochopitelné :)

Já to taky pochopila až z toho rozhovoru, myslím, že to tak nějak bude. Já to mám totiž stejně. Jakmile se mi dostanou do ruky nějaký mimořádný prašule, tak špekuluju, co s nima. Většinou to vyhraje něco pro děti, i když bych radši pro sebe, tak vím, že měla Gábina dilema :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
4.2.13 20:17

Ovšem ta bunda, co měl malý od Gábiny, byla fakt podivná, bych chtěla vidět, jak by chodil v tak tenké bundičce, byla to nějaká jarní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
5.2.13 08:28

Hlavně od Hynka dostala odhaduju tak 3000, byla tam dvoutisícovka a ještě něco a za to bych koupila bundu i něco na sebe úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
5.2.13 08:29

Holky, dá se ulice ještě někde stáhnout? Na uložto je to všechno smazané :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
5.2.13 08:49

@zuzice mě pořád přišlo, jak když mluví jen o pětikilu, když chce malýmu koupit bundu. Neřikej mi, že by malýmu dítěti, co ztoho za měsíc vyroste chtěla kupovat bundu za 3 litry. To je kravina. :D voni tam pořád házejí takovýma absurdníma částkama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
5.2.13 08:52

Holky já to neviděla ale jako přece na prcky se dá nakoupit v lidlu, kiku a podobných kde je to za levněji, i v FF tesco tak co vymýšlí??? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
5.2.13 09:31

Tak Gábina dostala od Hynka čtyři tisíce za to, že udělala zkoušky a ona pak říkala, Tereze, že to stačí sotva malýmu na bundu? 8o :think: nebo jsem to blbbě pochopila? Jako, je hezký, že jí táta nakoupil oblečení a malýmu krásný traktor, ale Hynek bude určitě zuřit.

• Citovat
  • Upravit
46669
5.2.13 09:44
@L-enny píše:
Tak Gábina dostala od Hynka čtyři tisíce za to, že udělala zkoušky a ona pak říkala, Tereze, že to stačí sotva malýmu na bundu? 8o :think: nebo jsem to blbbě pochopila? Jako, je hezký, že jí táta nakoupil oblečení a malýmu krásný traktor, ale Hynek bude určitě zuřit.

Asi žije Gábina v jiných sférách. Věřím, že i pro takový malý dítě se dá koupit bunda za čtyřku :roll:. Pak se nedivím, že věčně nevycházejí a jsou bez peněz. Já bych nás za čtyři tisíce oblíkla všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
5.2.13 09:47
@L-enny píše:
Tak Gábina dostala od Hynka čtyři tisíce za to, že udělala zkoušky a ona pak říkala, Tereze, že to stačí sotva malýmu na bundu? 8o :think: nebo jsem to blbbě pochopila? Jako, je hezký, že jí táta nakoupil oblečení a malýmu krásný traktor, ale Hynek bude určitě zuřit.

A nedostala to celkově na domácnost? A z toho ať si něco utratí a ona dumala, zda sobě něco nebo radši klukovi bundu, když jí potřebuje? A navíc teda, mohl by si frflat jak chce, ale jednou to je děda, tak holt koupil klukovi bundu a traktor… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
L-enny
5.2.13 09:48

@KPKristy přesně. Za čtyři tisíce oblíknu celou rodinu. Proto mě to zarazilo, že si včera stěžovala tereze, že je hezký, že dostala peníze, ale že malej potřebuje bundu a kdžy jí koupí, tak pro ni už nic moc nezbyde.Tak jsme si říkala, proboha. Kde nakupuje? Občas mají v Ulici docela dobrý seky scénáristi. Jako její hláška, že se taky pomalu stávají sociálně slabou rodinou…no, já si sociálně slabou rodinu představuju teda jinak. :lol: :lol: :roll:

• Citovat
  • Upravit
L-enny
5.2.13 09:49
@Gibbo píše:
A nedostala to celkově na domácnost? A z toho ať si něco utratí a ona dumala, zda sobě něco nebo radši klukovi bundu, když jí potřebuje? A navíc teda, mohl by si frflat jak chce, ale jednou to je děda, tak holt koupil klukovi bundu a traktor… :nevim:

myslím že ne, protože Hynek jí dával peníze, Gábina odmítala, že ne, že to je moc a on jí řekl, že to je za odměnu za tu zkoušku a že on by beztak vybral něco špatně, tak ať si koupí něco ona sama. Takže to beru tak, že jí ty peníze dal jen pro ni. :think:

• Citovat
  • Upravit
2436
5.2.13 09:56
@L-enny píše:
Jako její hláška, že se taky pomalu stávají sociálně slabou rodinou…no, já si sociálně slabou rodinu představuju teda jinak. :lol: :lol: :roll:

Jo to jsem si taky říkala. Podle mně chtěli scénaristi nějak dostat do děje, problémy mladé rodiny - jeden plat, ženská málo času pro sebe atd. jenže holt je to dost mimo realitu :mrgreen: Ona má hlídací babičky, hlídají jí kamarádky, kluk chodí do školky, přesto je pořád na zhroucení. V jednom dílu chtěla rozdávat oblečení, že má moc hadrů a že na cestu do školky a ze školky nic nepotřebuje, v dalším se zase řeší, že nemá co na sebe a nemá za co to koupit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
5.2.13 10:11
@L-enny píše:
myslím že ne, protože Hynek jí dával peníze, Gábina odmítala, že ne, že to je moc a on jí řekl, že to je za odměnu za tu zkoušku a že on by beztak vybral něco špatně, tak ať si koupí něco ona sama. Takže to beru tak, že jí ty peníze dal jen pro ni. :think:

To mi uteklo, díky za info :mrgreen: Tak to nevim, kam chce jít nakupovat? Do sportu a koupit bundu s membránou? Ani i tak by tolik nestála…

• Citovat
  • Upravit
L-enny
5.2.13 10:44
@Princess píše:
Jo to jsem si taky říkala. Podle mně chtěli scénaristi nějak dostat do děje, problémy mladé rodiny - jeden plat, ženská málo času pro sebe atd. jenže holt je to dost mimo realitu :mrgreen: Ona má hlídací babičky, hlídají jí kamarádky, kluk chodí do školky, přesto je pořád na zhroucení. V jednom dílu chtěla rozdávat oblečení, že má moc hadrů a že na cestu do školky a ze školky nic nepotřebuje, v dalším se zase řeší, že nemá co na sebe a nemá za co to koupit :lol:

hihi, malýho ve školce, takže má celý dpoledne pro sebe. Mimochodem, včera říkala, že pro něj jde až po spaní. Tudíž do nějakých dvou, půl třetí má čas jen pro sebe…co dělá celou tu dobu? Do školy nechodí denně, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
46669
5.2.13 10:45

Taky jsem si říkala, proč se učí po nocích, když má skoro celé dny volné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí