Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.novinky.cz/…-tvorbu.html holky tak se máme na co těšit můžem si těch osm let s ulicí sjet znovu
![]()
Když ještě nebylo voyo tak jsem v těhotenství sjela znova asi prvních 100 dílů ale už to není ono
vidět to podruhé
Já si Ulici určitě od začátku nepamatuju, tak možná na nějaký díl mrknu. Ale jinak mě to moc neláká kvůli ději, spíš vidět ty čumáky ![]()
Jo jo, já se podívám určitě na první díl, navíc oni už ji jednou dávali od začátku, ale pak to ukončili…
Ulici zpočátku jsem docela sledovala, ale nevím, jestli bych to chtěla vidět znova. Vrátit se zase ke školním letům spousty představitelů? No nevím:-)
@hofka no jako koukat na to, jak malý jordánovci choděj zas na základku a zas je hračkářství a já nevim co ještě… jsem ráda, že je teď ulice tam kde je ![]()
Me tam byl nesympsticky Kriz. Takze ns nej koukat urcite nebudu. Nicmene par dilu uz bezelo snad 2roky zpet dopoledne.
@kam2 píše:
Me tam byl nesympsticky Kriz. Takze ns nej koukat urcite nebudu. Nicmene par dilu uz bezelo snad 2roky zpet dopoledne.
Toho jsem tam úplně nesnášela a tu jeho protivnou manželku taky..A taky mě pěkně iritovali Jordánovi-myslím rodiče (Bára a broukolog)
![]()
Když se na to podívám zpětně, tak se na to asi taky dívat nebudu..
Možná na pár dílů..
@Silwinka87 píše:
Toho jsem tam úplně nesnášela a tu jeho protivnou manželku taky..A taky mě pěkně iritovali Jordánovi-myslím rodiče (Bára a broukolog)![]()
Když se na to podívám zpětně, tak se na to asi taky dívat nebudu..Možná na pár dílů..
Kam se vůbec vypařili, ta bláznivá s holkou a Kříž?
@boball píše:
Kam se vůbec vypařili, ta bláznivá s holkou a Kříž?
prý se stěhovali do Ostravy, jestli si dobře pamatuju ![]()
Jo paní doktorka z garsonky dostala místo v Ově s bytem a její (ex)manžel Kříž netuším ![]()
Mě tam teď štve Andula, jak jí zabírají zblízka, tak má každé oko jiné, v pondělí jsme se jí dost nasmáli, jak rozumuje a oči má jak Kostík…
@slavuska1 píše:
prý se stěhovali do Ostravy, jestli si dobře pamatuju
Aha, já to nesledovala pravidelně. To se tam může ještě taky někdo z nich objevit ![]()
NOooo, tak já zkoukla dnešní díl a rozsekala mne… Ta je blbá jak vantrok
Eeee mluvim o Anče, bych zapomněla ![]()
@ivik21 píše:
Jo paní doktorka z garsonky dostala místo v Ově s bytem a její (ex)manžel Kříž netuším
Jojo do Ostravy a Kříž se dal definitivně na chlast a skončil někde u popelářů ![]()