Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
6.2.13 06:34

@ncc1701, Žábina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
6.2.13 08:10

http://www.novinky.cz/…-tvorbu.html holky tak se máme na co těšit můžem si těch osm let s ulicí sjet znovu :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
6.2.13 08:22

Když ještě nebylo voyo tak jsem v těhotenství sjela znova asi prvních 100 dílů ale už to není ono :-)vidět to podruhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.2.13 08:36

Já si Ulici určitě od začátku nepamatuju, tak možná na nějaký díl mrknu. Ale jinak mě to moc neláká kvůli ději, spíš vidět ty čumáky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
6.2.13 08:38

Jo jo, já se podívám určitě na první díl, navíc oni už ji jednou dávali od začátku, ale pak to ukončili…

• Citovat
  • Upravit
15074
6.2.13 08:48

Ulici zpočátku jsem docela sledovala, ale nevím, jestli bych to chtěla vidět znova. Vrátit se zase ke školním letům spousty představitelů? No nevím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
6.2.13 08:51

@hofka no jako koukat na to, jak malý jordánovci choděj zas na základku a zas je hračkářství a já nevim co ještě… jsem ráda, že je teď ulice tam kde je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
6.2.13 10:57

Me tam byl nesympsticky Kriz. Takze ns nej koukat urcite nebudu. Nicmene par dilu uz bezelo snad 2roky zpet dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
6.2.13 11:00
@kam2 píše:
Me tam byl nesympsticky Kriz. Takze ns nej koukat urcite nebudu. Nicmene par dilu uz bezelo snad 2roky zpet dopoledne.

Toho jsem tam úplně nesnášela a tu jeho protivnou manželku taky..A taky mě pěkně iritovali Jordánovi-myslím rodiče (Bára a broukolog) :cert: :cert:
Když se na to podívám zpětně, tak se na to asi taky dívat nebudu.. :lol: Možná na pár dílů..

• Citovat
  • Upravit
15051
6.2.13 11:54
@Silwinka87 píše:
Toho jsem tam úplně nesnášela a tu jeho protivnou manželku taky..A taky mě pěkně iritovali Jordánovi-myslím rodiče (Bára a broukolog) :cert: :cert:
Když se na to podívám zpětně, tak se na to asi taky dívat nebudu.. :lol: Možná na pár dílů..

Kam se vůbec vypařili, ta bláznivá s holkou a Kříž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.2.13 12:03
@boball píše:
Kam se vůbec vypařili, ta bláznivá s holkou a Kříž?

prý se stěhovali do Ostravy, jestli si dobře pamatuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
6.2.13 12:09

Jo paní doktorka z garsonky dostala místo v Ově s bytem a její (ex)manžel Kříž netuším :lol:

Mě tam teď štve Andula, jak jí zabírají zblízka, tak má každé oko jiné, v pondělí jsme se jí dost nasmáli, jak rozumuje a oči má jak Kostík…

• Citovat
  • Upravit
15051
6.2.13 12:10
@slavuska1 píše:
prý se stěhovali do Ostravy, jestli si dobře pamatuju :think:

Aha, já to nesledovala pravidelně. To se tam může ještě taky někdo z nich objevit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
6.2.13 12:12

NOooo, tak já zkoukla dnešní díl a rozsekala mne… Ta je blbá jak vantrok :cert: :cert: :mrgreen: Eeee mluvim o Anče, bych zapomněla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2436
6.2.13 12:27
@ivik21 píše:
Jo paní doktorka z garsonky dostala místo v Ově s bytem a její (ex)manžel Kříž netuším :lol:

Jojo do Ostravy a Kříž se dal definitivně na chlast a skončil někde u popelářů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí