Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petorka, to je zase další zápletka určitě. Max má ve Francii pré a ještě bude dobrodrůžo i s nima ![]()
Nevím, ale pochopila jsem dobře, že už i Zuzana říkala, že to už přehání, jako to bude asi zítra? Že je i ráda, že té Emě bude zle?
@KPKristy píše:
Ale zase nejsem tolik pozorná, abych si všimla, proč to heslo teda nakonec zná. To se scénáristi zase sekli, aby byla ta zápletka a nepočítali se mnou![]()
odkud to heslo zná si nepamatuju, ale pamatuju, že když začal Hložánek Hejlové pomáhat, tak pak šli s Weberem a Hložánek mu říkal, že se jim to heslo může jednou hodit…něco takového tam bylo, fakt
@Spenata píše:
odkud to heslo zná si nepamatuju, ale pamatuju, že když začal Hložánek Hejlové pomáhat, tak pak šli s Weberem a Hložánek mu říkal, že se jim to heslo může jednou hodit…něco takového tam bylo, fakt
Jo jo, to si taky pamatuju. Ale proč ho má, to mi uniká, když se Hejlová stejně přihlašovala sama ![]()
@Daniellla píše:
Nevím, ale pochopila jsem dobře, že už i Zuzana říkala, že to už přehání, jako to bude asi zítra? Že je i ráda, že té Emě bude zle?
No, ona už z toho blázní. Je fakt, že to musí být situace na ho*no. Neumím si představit, že by mi někdo chtěl vzít dítě. Byť není její, ale prakticky ji vypiplala, musí to bejt fakt hrozný ![]()
Je mi líto ale i druhé strany, když si zase představím, že bych měla dítě a někdo mi ho nechtěl dát, přestože je moje
. Nezávidím ani jedné…
Myslim, ze to heslo zna od te doby, co byl u Hejlove poprve - poprve zadavala znamky do systemu a neulozila si to a cele ji to zmizelo. A Tomas Jordan zavolal ty „servisaky“ co na ne videl inzerat a vyklubal se z toho Hlozanek ![]()
Musim se dneska podivat na opacko, protoze pulka ze vcerejska mi zase utekla ![]()
Jak to mají kluci vůbec s tím servisem? V jejich věku to asi bude na černo, že. Aby je někdo ještě neprásknul.
@hofka píše:
Jak to mají kluci vůbec s tím servisem? V jejich věku to asi bude na černo, že. Aby je někdo ještě neprásknul.
To si rikam celou dobu, jak to ze jim to stale prochazi, ze to jeste neprasklo. A obzvlaste po te, co tuhle rikal ten jeho kamarad (nevim, jak se jmenuje), ze by meli nakoupit origos antiviraky a ne instalovat ty cracknuty, ze by z toho mohl byt prusvih.
@janiii píše:
To si rikam celou dobu, jak to ze jim to stale prochazi, ze to jeste neprasklo. A obzvlaste po te, co tuhle rikal ten jeho kamarad (nevim, jak se jmenuje), ze by meli nakoupit origos antiviraky a ne instalovat ty cracknuty, ze by z toho mohl byt prusvih.
Jako soukromý osoby, ať si dělaj, ale tuhle tam měli nějakej penzion, ne? By mohli mít problém. Ale tak, asi to maj ošéfovaný nebo si to aspoń myslej:-) Že by třeba další zápletka a průšvih u Hložánka?
Jj, meli penzion… Ja jsem prave myslela, ze to bude nejaka zapletka ted, kdyz se Hlozankovi schazi s tim soc. pracovnikem. Tak bud to teprve praskne a bude to ooobr halo, nebo to nechaji vysumet ![]()
@janiii píše:
Jj, meli penzion… Ja jsem prave myslela, ze to bude nejaka zapletka ted, kdyz se Hlozankovi schazi s tim soc. pracovnikem. Tak bud to teprve praskne a bude to ooobr halo, nebo to nechaji vysumet
Nebo že ani tu sociálku, rodiče, školu nezajímá, čím si přivydělává a jestli je to legální, mluví tam vždy o brigádě.
@hofka píše:
Nebo že ani tu sociálku, rodiče, školu nezajímá, čím si přivydělává a jestli je to legální, mluví tam vždy o brigádě.
Tak buď to hodně nedomysleli nebo z toho teprve bude pěkný průšvih..Tak jsem zvědavá..
Teďka se tam ale toho děje dost, tak to asi nechají chvilku uležet a pak se k tomu vrátí..
A kdo ví, co bude s tím Štěpánem? A nebo už to prasklo? Třeba jsem to promeškala..
No ja jsem se divila, ze ta socialka si na to nedoslapla hned na zacatku, jak vypadl z domova a starej Hlozanek nejvic rval, ze kluk je kdovi kde a kdovi z ceho zije?
@janiii píše:
No ja jsem se divila, ze ta socialka si na to nedoslapla hned na zacatku, jak vypadl z domova a starej Hlozanek nejvic rval, ze kluk je kdovi kde a kdovi z ceho zije?
Je to takové nedomyšlené..
Normálně si myslím, že by se ta sociálka pídila..
@Silwinka87 píše:
Je to takové nedomyšlené..Normálně si myslím, že by se ta sociálka pídila..
Presne tak… proto si taky myslim, bud z toho bude fakt strasne velikej prusvih, nebo je to vazne nedomysleny.
Zkoukla jsem opacko a Anca uz mi teda zacina lezt pekne na nervy