Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
7.2.13 11:07

Tak Toužimská nemusela Emu tolik futrovat, když věděla, že za chvíli má být doma na večeři. Párek, pohár, k tomu doma knedlíky.. se holka prostě přežrala, je to tintítko, tak to s ní zamávalo. Komu se to nestalo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.2.13 11:07

Tak my párky příborem taky nejíme, ale znám lidi, co tak jedí normálně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
7.2.13 11:08
@hofka píše:
Tak Toužimská nemusela Emu tolik futrovat, když věděla, že za chvíli má být doma na večeři. Párek, pohár, k tomu doma knedlíky.. se holka prostě přežrala, je to tintítko, tak to s ní zamávalo. Komu se to nestalo:-)

Však jo, obě pro ni chtějí dobře, ale nakonec je to špatně..Ema nechce ani jednu odmítnout a pak to tak dopadá.. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
7.2.13 11:11
@slavuska1 píše:
Tak my párky příborem taky nejíme, ale znám lidi, co tak jedí normálně :nevim:

Holky, to je jak můj synovec..Když u nás spal, tak pižlal párky příborem, očividně mu to nešlo, tak jsem mu řekla, že může klidně rukou a on že děkuje, ale né, prý je to nehygienické a pak vstal od stolu a říká, teto, musím se jít vyprázdnit.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
466
7.2.13 11:24
@hofka píše:

Taky si myslím, že to ta Eva udělala trochu scvhálně s tím pohárem a vším.. Přece jí Bedřich jasně řekl, že mají na 6 domluvenou společnou večeři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
7.2.13 11:28
@Miška68 píše:
Taky si myslím, že to ta Eva udělala trochu scvhálně s tím pohárem a vším.. Přece jí Bedřich jasně řekl, že mají na 6 domluvenou společnou večeři…

Mě to spíš přijde, že se chce holce hlavně nějak zavděčit, najít si k ní cestu a neví jak, tak takto, prče dítě na pohár se chytne, že jo :D

• Citovat
  • Upravit
2787
7.2.13 11:29

Mně přijde divné už to stolování, jak se všichni společně sejdou u snídaně, jak mají šálky s podšlky, čaj servnírovaný v konvičce, jak mají prostírání, vždy čerstvé pečivo, scházejí se společně u večeře (kdysi Jordánovi) atd, nevím, u nás to tak není, snažíme se společně obědvat, ale snídaně tedy nestíháme, děti si vypijou kakao, já snídám až pozdějc, manželovi dělám svačiny, ten nesnídá vůbec, vstávat kvůli tomu o hodinu dřív…taky to Anči servnírování…já nevím, přijdou mi tam všichni jak reklama na slušné, společenské vystupování, přehodné děti, které jsou chytré, vnímavé, vstřícné… :lol: tohle mi přijde trošku mimo realitu…kdyby to tak měla jedna rodina, budiž, ale u všech je to divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.2.13 11:29
@Silwinka87 píše:
Holky, to je jak můj synovec..Když u nás spal, tak pižlal párky příborem, očividně mu to nešlo, tak jsem mu řekla, že může klidně rukou a on že děkuje, ale né, prý je to nehygienické a pak vstal od stolu a říká, teto, musím se jít vyprázdnit.. :mrgreen:

No nekecej! Malej! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.2.13 11:30
@Miška68 píše:

Však říkala, že už ohledy brát nebude. Teď budou naschvály jako vyšitý z obou stran…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
7.2.13 11:33
@KPKristy píše:
Však říkala, že už ohledy brát nebude. Teď budou naschvály jako vyšitý z obou stran…

Právě, chudák Ema..Ta to slízne.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
15074
7.2.13 11:34
@KPKristy píše:

A rohlík taky krájel příborem? To nehygienický není?.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
7.2.13 11:34
@KPKristy píše:

Jsem na něj hleděla jak puk..A to mu bylo 5 let.. 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
7.2.13 11:35
@hofka píše:
A rohlík taky krájel příborem? To nehygienický není?.-)

Do takových debat, jsem se s ním nepouštěla, radši :lol: Ale je fakt, že do rohlíku nekouše, ale láme ho :mrgreen:
Vůbec nevím, kde na to chodí, u nich doma se jí úplně normálně.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
46669
7.2.13 11:37
@Silwinka87 píše:
Jsem na něj hleděla jak puk..A to mu bylo 5 let.. 8o :mrgreen:

Ony si to ty děti časem přeberou.
Ondra svého času nesnesl špinavou pusu od jídla (kolem druhýho roku), takže hrozně moc otvíral pusu na sousto a jakmile mu něco ulpělo mimo pusu, tak chtěl okamžitě utřít. Pořád měl u sebe ubrousek a za každým soustem se utíral :P. teď to má se zadkem. Vykadí se a ještě než ho začnu utírat, tak ječí „hlavně mě utři mokrým papírem!!!“ (vlhčený toleťák) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.2.13 11:38
@Silwinka87 píše:
Do takových debat, jsem se s ním nepouštěla, radši :lol: Ale je fakt, že do rohlíku nekouše, ale láme ho :mrgreen:
Vůbec nevím, kde na to chodí, u nich doma se jí úplně normálně.. :lol:

No samozřejmě. Pečivo se totiž správně má ulamovat. Kousání je podle etikety nepřípustné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí