Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak Toužimská nemusela Emu tolik futrovat, když věděla, že za chvíli má být doma na večeři. Párek, pohár, k tomu doma knedlíky.. se holka prostě přežrala, je to tintítko, tak to s ní zamávalo. Komu se to nestalo:-)
Tak my párky příborem taky nejíme, ale znám lidi, co tak jedí normálně ![]()
@hofka píše:
Tak Toužimská nemusela Emu tolik futrovat, když věděla, že za chvíli má být doma na večeři. Párek, pohár, k tomu doma knedlíky.. se holka prostě přežrala, je to tintítko, tak to s ní zamávalo. Komu se to nestalo:-)
Však jo, obě pro ni chtějí dobře, ale nakonec je to špatně..Ema nechce ani jednu odmítnout a pak to tak dopadá.. ![]()
@slavuska1 píše:
Tak my párky příborem taky nejíme, ale znám lidi, co tak jedí normálně
Holky, to je jak můj synovec..Když u nás spal, tak pižlal párky příborem, očividně mu to nešlo, tak jsem mu řekla, že může klidně rukou a on že děkuje, ale né, prý je to nehygienické a pak vstal od stolu a říká, teto, musím se jít vyprázdnit.. ![]()
@hofka píše:
Taky si myslím, že to ta Eva udělala trochu scvhálně s tím pohárem a vším.. Přece jí Bedřich jasně řekl, že mají na 6 domluvenou společnou večeři…
@Miška68 píše:
Taky si myslím, že to ta Eva udělala trochu scvhálně s tím pohárem a vším.. Přece jí Bedřich jasně řekl, že mají na 6 domluvenou společnou večeři…
Mě to spíš přijde, že se chce holce hlavně nějak zavděčit, najít si k ní cestu a neví jak, tak takto, prče dítě na pohár se chytne, že jo ![]()
Mně přijde divné už to stolování, jak se všichni společně sejdou u snídaně, jak mají šálky s podšlky, čaj servnírovaný v konvičce, jak mají prostírání, vždy čerstvé pečivo, scházejí se společně u večeře (kdysi Jordánovi) atd, nevím, u nás to tak není, snažíme se společně obědvat, ale snídaně tedy nestíháme, děti si vypijou kakao, já snídám až pozdějc, manželovi dělám svačiny, ten nesnídá vůbec, vstávat kvůli tomu o hodinu dřív…taky to Anči servnírování…já nevím, přijdou mi tam všichni jak reklama na slušné, společenské vystupování, přehodné děti, které jsou chytré, vnímavé, vstřícné…
tohle mi přijde trošku mimo realitu…kdyby to tak měla jedna rodina, budiž, ale u všech je to divné…
@Silwinka87 píše:
Holky, to je jak můj synovec..Když u nás spal, tak pižlal párky příborem, očividně mu to nešlo, tak jsem mu řekla, že může klidně rukou a on že děkuje, ale né, prý je to nehygienické a pak vstal od stolu a říká, teto, musím se jít vyprázdnit..
No nekecej! Malej! ![]()
@Miška68 píše:
Však říkala, že už ohledy brát nebude. Teď budou naschvály jako vyšitý z obou stran…
@KPKristy píše:
Však říkala, že už ohledy brát nebude. Teď budou naschvály jako vyšitý z obou stran…
Právě, chudák Ema..Ta to slízne.. ![]()
@KPKristy píše:
No nekecej! Malej!
A rohlík taky krájel příborem? To nehygienický není?.-)
@KPKristy píše:
No nekecej! Malej!
Jsem na něj hleděla jak puk..A to mu bylo 5 let..
![]()
@hofka píše:
A rohlík taky krájel příborem? To nehygienický není?.-)
Do takových debat, jsem se s ním nepouštěla, radši
Ale je fakt, že do rohlíku nekouše, ale láme ho ![]()
Vůbec nevím, kde na to chodí, u nich doma se jí úplně normálně.. ![]()
@Silwinka87 píše:
Jsem na něj hleděla jak puk..A to mu bylo 5 let..![]()
Ony si to ty děti časem přeberou.
Ondra svého času nesnesl špinavou pusu od jídla (kolem druhýho roku), takže hrozně moc otvíral pusu na sousto a jakmile mu něco ulpělo mimo pusu, tak chtěl okamžitě utřít. Pořád měl u sebe ubrousek a za každým soustem se utíral
. teď to má se zadkem. Vykadí se a ještě než ho začnu utírat, tak ječí „hlavně mě utři mokrým papírem!!!“ (vlhčený toleťák) ![]()
@Silwinka87 píše:
Do takových debat, jsem se s ním nepouštěla, radšiAle je fakt, že do rohlíku nekouše, ale láme ho
Vůbec nevím, kde na to chodí, u nich doma se jí úplně normálně..
No samozřejmě. Pečivo se totiž správně má ulamovat. Kousání je podle etikety nepřípustné ![]()