Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a jak to dopadlo dneska s Hložánkem? To mě teda přišlo padlé na hlavu, aby studentovi, který je ještě ve škole řekla své přístupové heslo. I když potřebovala pomoc tak tohle byla zbytečnost.
@Aspera píše:
Holky a jak to dopadlo dneska s Hložánkem? To mě teda přišlo padlé na hlavu, aby studentovi, který je ještě ve škole řekla své přístupové heslo. I když potřebovala pomoc tak tohle byla zbytečnost.
Veber dostal důtku a Hložánkovi jenom zahrozili prstem:-)
@Aspera On se do toho jinak nemohl dostat. já už ani nevím, co jí tam dával dohromady.
@vokishka no ale je normální, že se přihlásím, aby nikdo neviděl heslo a on ať si pak v systému dělá co potřebuje.
@Aspera Jenomže to předpokládá nějakou znalost počítače, já už si to moc nepamatuju, proč mu to řekla, jestli tam něco nedělal z domova.
@vokishka já si myslím, že to bylo to upravování jmen podle abecedy a tam ona se měla sama přihlásit a pak ho k tomu pustit. Tohle zase scénáristům uteklo. A když už si kluci hrajou na hackery tak to mají zvládnout bez hesla. Taky jsem měla spolužáky co se dostávali v pohodě do systémů.
@ivik21 píše:
No je vidět, že Ema pěkně hraje na „obě strany“
To víš, už čuchá „dvě mámy - dvoje dárky“
@Aspera píše:
@vokishka no ale je normální, že se přihlásím, aby nikdo neviděl heslo a on ať si pak v systému dělá co potřebuje.
Ale to by zase neměli zápletku ![]()
Je pravda, že jednou tam něco šašil s tím počítačem a řekl Miriam, ať se přihlásí, že se nebude dívat. A otočil se na židli zády k PC, ona se přihlásila. Potom teda nevím, proč tam zakomponovali tohle, pozorný divák (já) jim to odhalí
![]()
@KPKristy to je ono, když už tak se tam má dostat, tak bez hesla a Hložánek to udělal dobře, že se otočil. A ty seš šikovná, že sis toho všimla. ![]()
No s Emou to bude ještě dobrodrůžo…Eva přišla na to, jak na ní, vytoužený dárek, výlet do aquaparku…Ema je ještě ve věku, kdy se dá opít rohlíkem…no jsem moc zvědavá, kdo udělá první chybu…třeba jsem už dneska čekala, jak se Eva zdržela, že už nepřijde, že třeba někde něco opět provedla a je zavřená
, ale stejně mi k ní ta minulost a to vězení vůbec nepasují…jestli bude Anča takhle vyvádět, za chvíli o Emu tímhle přijde sama…jo a taky jsem nepochopila, proč Zuzana zůstala, když vlastně vůbec nijak nepomáhá…na to, aby si měla kde opřít Anča rameno je tam celkem zbytečně nemyslíte?
@Aspera píše:
@KPKristy to je ono, když už tak se tam má dostat, tak bez hesla a Hložánek to udělal dobře, že se otočil. A ty seš šikovná, že sis toho všimla.
Ale zase nejsem tolik pozorná, abych si všimla, proč to heslo teda nakonec zná. To se scénáristi zase sekli, aby byla ta zápletka a nepočítali se mnou
![]()