Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, o který Janičce mluvil Franta když se hádali o ten tablet? Pamatuji si akorát nějakou jeho spolužačku co ho provokovala a pak si stěžovala jak ji Franta ubližuje. Ty Eminy kamarádky jménama neznám.
http://www.novinky.cz/…-tvorbu.html - Koukat budu, ale na Ulici asi ne… ![]()
@Princess píše:
Jojo do Ostravy a Kříž se dal definitivně na chlast a skončil někde u popelářů
Pešek omylem vyhodil do odpadků co nechtěl, šel se zeptat na komunální služby a tam ho našel. On nechtěl aby to někdo věděl, že je z něho troska, ale Pešek to myslím řekl Oldovi. Pak se asi objevil ve vánočním díle, přála si ho vidět ta jeho dcera.
@zasemamina jo ta tlustá s tabletem je sestra frantovy spolužačky co byla obviněná z šikany
A není ta M. Badinková zase těhu? se mi minule zdálo, jak k nim vtrhl ten starosta s bulvárem ![]()
@hofka píše:
Michaela Badinková a dcera Evelína
A není to ta Mirinka?
@anairda píše:
A není to ta Mirinka?
Myslím, že ne, už tady tohle téma bylo:-)
Holky jestli muzu tak se k vam pridam. Procitam vas tu a pekne se nasmeju a i dozvim. Ja uz zkoukla dnesni dil. A taky uz jsem cetla ze budou davat od zacatku. Ja se obcas juknu kdyz budu stihat i kdyz jsem koukala od zacatku. Jo a ta co hraje Gabinu ma nebo nema ve skutecnosti dite?
@anairda ne není to Mirinka. Mirinku hraje holčička co prošla normálně castingem a její bráška hraje Šimona. ![]()
@LEM píše:
Holky jestli muzu tak se k vam pridam. Procitam vas tu a pekne se nasmeju a i dozvim. Ja uz zkoukla dnesni dil. A taky uz jsem cetla ze budou davat od zacatku. Ja se obcas juknu kdyz budu stihat i kdyz jsem koukala od zacatku. Jo a ta co hraje Gabinu ma nebo nema ve skutecnosti dite?
Aneta Krejčíkova ještě dítě nemá ![]()
Ja se taky pridam ![]()
Koukam ted az nekdy od lonskyho kvetna, takze az budou vysilat znova od zacatku, urcite se na nejaky dily mrknu
Sem chodim smirovat celkem pravidelne, kdyz mi zrovna neco unika ![]()
Holky, už jsem dnešní díl viděla a myslím si, že Anči z toho pěkně hrábne..Toužimská ji přivede do blázince..
Ta milostná korespondence mezi Márou a Monikou
Jsem zvědavá, jak se bude tvářit, až zjistí, že je to Mára ![]()
@Silwinka87 píše:
Holky, už jsem dnešní díl viděla a myslím si, že Anči z toho pěkně hrábne..Toužimská ji přivede do blázince..
No ale pochopila jsi to s tím jídlem? Že holce se udělalo blbě kvůli Anče a ne kvůli Evě?
![]()