Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
831
6.2.13 12:48

Holky, o který Janičce mluvil Franta když se hádali o ten tablet? Pamatuji si akorát nějakou jeho spolužačku co ho provokovala a pak si stěžovala jak ji Franta ubližuje. Ty Eminy kamarádky jménama neznám.
http://www.novinky.cz/…-tvorbu.html - Koukat budu, ale na Ulici asi ne… :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
6.2.13 12:54
@Princess píše:
Jojo do Ostravy a Kříž se dal definitivně na chlast a skončil někde u popelářů :mrgreen:

Pešek omylem vyhodil do odpadků co nechtěl, šel se zeptat na komunální služby a tam ho našel. On nechtěl aby to někdo věděl, že je z něho troska, ale Pešek to myslím řekl Oldovi. Pak se asi objevil ve vánočním díle, přála si ho vidět ta jeho dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
6.2.13 13:28

Jejda, to vůbec nevím :palec: já myslela, že popeláři jsou vtip :nevim: :P

• Citovat
  • Upravit
15074
6.2.13 13:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
6.2.13 13:36

@zasemamina jo ta tlustá s tabletem je sestra frantovy spolužačky co byla obviněná z šikany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
6.2.13 13:38

A není ta M. Badinková zase těhu? se mi minule zdálo, jak k nim vtrhl ten starosta s bulvárem :think:

• Citovat
  • Upravit
11700
6.2.13 13:55
@hofka píše:
Michaela Badinková a dcera Evelína

A není to ta Mirinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.2.13 14:47
@anairda píše:
A není to ta Mirinka?

Myslím, že ne, už tady tohle téma bylo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
6.2.13 17:52

Holky jestli muzu tak se k vam pridam. Procitam vas tu a pekne se nasmeju a i dozvim. Ja uz zkoukla dnesni dil. A taky uz jsem cetla ze budou davat od zacatku. Ja se obcas juknu kdyz budu stihat i kdyz jsem koukala od zacatku. Jo a ta co hraje Gabinu ma nebo nema ve skutecnosti dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
6.2.13 18:07

@anairda ne není to Mirinka. Mirinku hraje holčička co prošla normálně castingem a její bráška hraje Šimona. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaňuleee
6.2.13 18:07
@LEM píše:
Holky jestli muzu tak se k vam pridam. Procitam vas tu a pekne se nasmeju a i dozvim. Ja uz zkoukla dnesni dil. A taky uz jsem cetla ze budou davat od zacatku. Ja se obcas juknu kdyz budu stihat i kdyz jsem koukala od zacatku. Jo a ta co hraje Gabinu ma nebo nema ve skutecnosti dite?

Aneta Krejčíkova ještě dítě nemá :)

• Citovat
  • Upravit
5889
6.2.13 18:24

Ja se taky pridam :mavam:
Koukam ted az nekdy od lonskyho kvetna, takze az budou vysilat znova od zacatku, urcite se na nejaky dily mrknu :) Sem chodim smirovat celkem pravidelne, kdyz mi zrovna neco unika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
6.2.13 18:33

Holky, už jsem dnešní díl viděla a myslím si, že Anči z toho pěkně hrábne..Toužimská ji přivede do blázince..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
6.2.13 18:35

Ta milostná korespondence mezi Márou a Monikou :palec: Jsem zvědavá, jak se bude tvářit, až zjistí, že je to Mára :lol:

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
6.2.13 18:43
@Silwinka87 píše:
Holky, už jsem dnešní díl viděla a myslím si, že Anči z toho pěkně hrábne..Toužimská ji přivede do blázince..

No ale pochopila jsi to s tím jídlem? Že holce se udělalo blbě kvůli Anče a ne kvůli Evě? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!