Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všimly jste si, že Gábina skoro v každým díle ukazuje kejty? Dneska zase ![]()
@KPKristy píše:
Všimly jste si, že Gábina skoro v každým díle ukazuje kejty? Dneska zase
všimly.. ![]()
@Kapřík90 píše:
http://www.novinky.cz/…-tvorbu.htmlbude ulice od začátku
Dnešní díl jsem neviděla, ale Žábina bude pálit za tím kámošem, obzvlášť když podle ukázek ze včerejška dostal pocuc od Hynka za to oblečení. A stejně jsem mu nevěřila, jak jí říkal, že je krásná ![]()
Tak to je pecka, tak aspoň shlídnu nějaké věci, které mě budou zajímat, který jsem ještě neviděla, když jsem Ulici ještě nesledovala ![]()
Já ji začala sledovat v prvním těhotenství a to ještě nebylo pravidelně ![]()
@Kapřík90 píše:
Já ji začala sledovat v prvním těhotenství a to ještě nebylo pravidelně
Já ji začala sledovat, když si Gábina začala s Hynkem to mě zajímalo a pak už jsem u toho zůstala. ![]()
Ahojte, nevíte někdo, co je to za dítko, ten synátor Gábiny a tělocvikáře? Jsme si doma říkali, že jako by Gábině z oka vypadl - ten stejně specifický protáhlý obličej, to by byla náhoda, kdyby ho jen tak našli někde z lidu. Její doopravdický syn to asi není, to jsem si vygůůglila
. Předem díky za postřehy.
@1Aida1 píše:
Ahojte, nevíte někdo, co je to za dítko, ten synátor Gábiny a tělocvikáře? Jsme si doma říkali, že jako by Gábině z oka vypadl - ten stejně specifický protáhlý obličej, to by byla náhoda, kdyby ho jen tak našli někde z lidu. Její doopravdický syn to asi není, to jsem si vygůůglila. Předem díky za postřehy.
s Gábinou, respektivě s Anetou nemá klučík nic společného, malej se jmenuje tuším Jakub Krause a malá holčina, co hraje Mirinku je jeho sesetra Adélka ![]()
@1Aida1 píše:
Ahojte, nevíte někdo, co je to za dítko, ten synátor Gábiny a tělocvikáře? Jsme si doma říkali, že jako by Gábině z oka vypadl - ten stejně specifický protáhlý obličej, to by byla náhoda, kdyby ho jen tak našli někde z lidu. Její doopravdický syn to asi není, to jsem si vygůůglila. Předem díky za postřehy.
je to dítě z konkurzu a je to bratříšek holčičky co hraje Mirinku
nejdřív vybrali ji do role Mirinky a pak hledali chlapečka na roli Šímy a přihlásili do konkurzu jejího bratříčka. A vybrali ho, jako kdysi náhodou sourozence Valentovi do rolí Františka a po letech Emy. ![]()
Je fakt, ze je ji dost podobnej, uz jsem si to taky rikala, no ony i Zabiny prsa nahravaji tomu, ze by ho opravdu kojila, no proste je hledali, az je nasli (Gabinu a Simona) ![]()