Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kam2 píše:
Hele ale vzdyt nas tam sere i,, dokonala,, Anca. Takze si nevyberes.
Zrovna jsem něco podobnýho chtěla napsat ![]()
@kam2 píše:
U nas je po spani po 3.hodine. deti se vyspi a pak maji jeste svacinu. V ukazkach bylo ze ji Hynek budil at vstava ze ma klienta. Tak maleho vezmu do skolky ne? Ale jinak si myslim ze Gabi se bude zajimat o toho kamarada od Mateje a neco z toho urcite bude. Na tom baru jak rikala Tereze,, to mam jako jeste chodit do prace? Skola, malej,, mohla by chodit prece na pul uvazek a ucit se potom, po vecerech nebo vikendech.
To jsem si říkala taky..Vždyť kolik mladých mamin tak funguje.. ![]()
A myslíte si, že dojde i na nevěru?
Že se nám Gábina spustí?
Nechtěla tu bundičku kupovat v sekáči? Přece Mastnej děda říkal, že jeho vnuk nebude oblíkanej jako nějaká socka?
@hofka píše:
Nechtěla tu bundičku kupovat v sekáči? Přece Mastnej děda říkal, že jeho vnuk nebude oblíkanej jako nějaká socka?
To už si myslím, že hrála na city. Jakože řekne mamce, aby jí poslala něco od sebe ze sekáče. Ale předtím už špekulovala, že by děda mohl pustit chlup, takže to byly kecy v kleci a dědouš se chytil ![]()
On Šimon začal chodit do školky asi až teď. vždyť s
e narodil na vánoce, takže měl koncem roku 3.Do školy chodí na denní studium a jinak je furt doma. být má vypiglovany, denně navařeno, chlap chodí večer unavený, nikam ji nebere. celkem zahnul pro 20letou holku, která si neodpařila co měla. ono se lehce řekne, má co chtěla. Kolik a Anča ta mě se. e strašně:-D
@zuzice, no jo a co jako? Že nemá odpařeno, tak to bude dohánět? Možná o tom mohla popřemýšlet, než začala svádět učitele. Minimálně používat antikoncepci. Jenže chtěla bejt zajímavá, tak jako co. zodpovědnost musí bejt ![]()
@KPKristy píše:
T. Na jednu stranu se nedivím, že by si chtěla ještě něco užít, na druhou stranu já jsem zastáncem toho, že nejlepší užívání je s partnerem - večeře, kino, procházky, sex. Na to nepotřebuju někoho jinýho
Ona by Gábina asi chtěla aby to prožívala s Hynkem, ale on nechce, hlídání evidentně mají a stejně spolu nikam nechodí
@zuzice píše:
Ale ona nechtěla otěhotnět, prostě se to stalo
To je mi jasný, že nechtěla. Já ve dvaceti taky nechtěla otěhotnět, tak jsem užívala antikoncepci…
@KPKristy píše:
To je mi jasný, že nechtěla. Já ve dvaceti taky nechtěla otěhotnět, tak jsem užívala antikoncepci…
Asi tak..To pořád nějak nedokážu pobrat, v této době je tolik možností, jak se chránit před těhotenstvím a přesto je plno mladých holek, co jsou nechtěně těhotné ![]()
@Silwinka87 píše:
Asi tak..To pořád nějak nedokážu pobrat, v této době je tolik možností, jak se chránit před těhotenstvím a přesto je plno mladých holek, co jsou nechtěně těhotné
Si prostě myslej, že jim se to stát nemůže nebo to nechávaj na chlapovi, ale nic mu neřeknou asi:-)
@hofka píše:Škoda potom! Buď zmařenýho života, když jde na potrat nebo toho, že si nic neužila a chce to dohnat třeba na úkor rodiny. Ale je fakt, že to je věc obou…
Si prostě myslej, že jim se to stát nemůže nebo to nechávaj na chlapovi, ale nic mu neřeknou asi:-)
@KPKristy píše: Škoda potom! Buď zmařenýho života, když jde na potrat nebo toho, že si nic neužila a chce to dohnat třeba na úkor rodiny. Ale je fakt, že to je věc obou…
Tak jako jasné, že je to věc obou, sama k tomu ta holka nedojde, že? Leda že by duch svatý? ![]()