Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tulipánek01 no na nově že monika si bude chatovat s márou a nebude o tom vědět ![]()
![]()
@Kapřík90 jsem si myslela, že to bude Mára
.. Hlavně jsem zvědavá na reakci Moniky až zjistí, že je to Mára ![]()
Pravá máma jí koupila tablet, takže nějaká mikina od Aničky jí nebrala a začala se chovat jako rozmazlenej smrad
Vypadá to že pravá máma bude lepší než Liškovi protože jí kupuje drahý věci.
@Tulipánek01 píše:
@Kapřík90 jsem si myslela, že to bude Mára.. Hlavně jsem zvědavá na reakci Moniky až zjistí, že je to Mára
Jsem zvědavá, jak se bude Monika tvářit, až to zjistí.. ![]()
@Kapřík90 píše:
@Tulipánek01 no na nově že monika si bude chatovat s márou a nebude o tom vědět
No, nekecej!! ![]()
Tak na to se těším ![]()
@MarkyM píše:
@kam2Pravá máma jí koupila tablet, takže nějaká mikina od Aničky jí nebrala a začala se chovat jako rozmazlenej smradVypadá to že pravá máma bude lepší než Liškovi protože jí kupuje drahý věci.
No, já teda zkušenost nemám, ale myslím, že tahle malý dítě se dá koupit velice jednoduše. Toužimská to ale bere za špatnej konec, ani jí by se to nemuselo vyplatit… ![]()
@Silwinka87 píše:![]()
Jsem zvědavá, jak se bude Monika tvářit, až to zjistí..
NO to já taky ![]()
určitě já bych asi nebyla jiná, jen jsem nečekala, že bude taková nafoukaná. A bylo mi líto Liškových. Vlastně je mi asi líto všech stran nechtěla bych takovou situaci nikdy zažít. Na druhou stranu se nedivim Touimský že si chce přetáhnout Emu na svojí stranu.
@KPKristy no bude to sranda teď, protože v ukázkách Toužimská řikala, že teď už po tom výstupu, nějakej v pondělí bude, už na Liškovi nebude brát ohledy…
@MarkyM píše:
@KPKristyurčitě já bych asi nebyla jiná, jen jsem nečekala, že bude taková nafoukaná. A bylo mi líto Liškových. Vlastně je mi asi líto všech stran nechtěla bych takovou situaci nikdy zažít. Na druhou stranu se nedivim Touimský že si chce přetáhnout Emu na svojí stranu.
Mám na to stejný názor. A souhlasím s @mejdylko, bude to zajímavý…
@MarkyM píše:
@KPKristyurčitě já bych asi nebyla jiná, jen jsem nečekala, že bude taková nafoukaná. A bylo mi líto Liškových. Vlastně je mi asi líto všech stran nechtěla bych takovou situaci nikdy zažít. Na druhou stranu se nedivim Touimský že si chce přetáhnout Emu na svojí stranu.
Taky chápu Aničku a Bedřicha, ale na druhou stranu, jak píšeš, kdybych byla na místě Toužimské, tak se zachovám asi stejně..Taky bych jí ten tablet koupila..
Ale ta Ema se zachovala jak totální spratek..Jí se nechce na výlet a takové kecy, se najednou chová, jak puberťák a rozmazlený fracek.. ![]()
Koukám zrovna na pondělní díl a myslim, že to Liškovi docela přepískli… Prostě jim vadí, že ona holce koupila dárek, který by ji oni nekoupili a že se jí to líbí a dřepí nad tím (no když jsem byla malá a dostala dárek, tak jsem taky nad tím seděla furt nebo furt to měla při sobě)… Prostě z jejich strany žárlivost a Liškový vadí, že najednou nefňuká, když má jít za Evou, ale prostě normálně jde… Jako chápu, že to je pro ně pecka, že najednou má jít Ema ke svojí mámě, ale museli s tím počítat, že i to se může stát, když ji mají „pouze“ v pěstounské péči…
![]()
Tak jsem teď shlídla Ulici z pátku a nějak mi nedošlo jakou scénu myslíte s tím tabletem? Mě nepřijde, že by se Liškovi chovali nějak nevhodně
Nebo to bylo v jiném díle? Neviděla jsem totiž ani ve čtvrtek, tak zda mi něco neuniklo ![]()