Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23864
31.1.13 19:27

To bude pěknej mazec až přinese Ema ten tablet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
31.1.13 19:28
@Misicka85 píše:
@anoli30
Nějak se mi nechce věřit, že jí jde „jen“ o to někde zadara bydlet.. že je to rozmazlenej fracek, to víme..

No v té poslední scéně by ji člověk i uvěřil, že není tak špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
31.1.13 19:32

Tak tomu dávám max. 14 dní a Ema bude bydlet s evou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
31.1.13 19:34

Mně se teda Zach moc líbí, mám úchylku na vysoký chlapy :mrgreen: Žeru ho od Ordinace, vlastně kvůli němu jsem se na to tehdy dívala :lol: A že je vysokej bylo vidět včera - jak vedle něj stála Bětka, bylo to jako obr a trpaslík :mrgreen:
Tak přesně to jsem si myslela, že Eva Emě ten tablet koupí :roll: Tímhle z ní vychovaj stejnýho parchanta jako je Adriana. Krom toho Adriana s tou Bětkou podle mě pěkně zacvičí, je tak důvěřivá, že ji utáhne na vařený nudli :zed: V tý poslední scéně si myslím, že spíš měla trochu absťák než abych uvěřila, že není tak špatná :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
31.1.13 19:35

A té Adrianě mě bylo celkem dneska i líto, umí hrát asi na city :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
31.1.13 19:40

Holky nemáte někdo ulici úterý a středu? na ulož to to už neni a já to neviděla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.1.13 19:51
@Machalka píše:
Krom toho Adriana s tou Bětkou podle mě pěkně zacvičí, je tak důvěřivá, že ji utáhne na vařený nudli :zed: V tý poslední scéně si myslím, že spíš měla trochu absťák než abych uvěřila, že není tak špatná :twisted:

Přesně to je i můj názor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
31.1.13 19:57

@Machalka

podle mě to byl absťák jak vyšitej :zed: ochechule jedna pitomá :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
31.1.13 19:59

Ale Vaculíková Adrianu hraje fakt skvěle. :palec: Jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí.

Mě je tam sympatických spoustu lidí. Pavla od Lumíra byla úžasná. :lol: :lol: Světlana mě bavila. Já nemusím Mirka, jako herce, to je fakt hrůza.

A Vanda Hybnerová se mi taky moc líbí. A že Ema těží, to je jasný. Je to dítě a chce tablet, tak když ho nemá od rodčů, chce ho po Evě. Myslím s, že takhle by reagovala spousta dětí…následky už nedomýšlí, hlavně, že ho bude mít.

• Citovat
  • Upravit
11822
31.1.13 19:59

Si myslím, že jak jim tam v tom bytě začne pořádat drogové dýchánky, vlítne tam na ně ta sousedka Urbanová a Bětka s Matějem budou mít průser jak mraky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
31.1.13 20:17

@Daniellla Mě taky, podle mě fakt na dně, ale svojí hloupostí a nakonec zní bude hodná holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
31.1.13 20:20
@anoli30 píše:

Na to, že dnes o něm slyšela prvně vypadala fakt přesvědčivě, že je to její sen. No a jak se ho pak z tý matky snaží vydyndat… :zed: a nakonec dělá že jů no to sem teda nečekala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.2.13 06:41
@zasemamina píše:
Na to, že dnes o něm slyšela prvně vypadala fakt přesvědčivě, že je to její sen. No a jak se ho pak z tý matky snaží vydyndat… :zed: a nakonec dělá že jů no to sem teda nečekala :roll:

Je to zase blbě napsaný. Takový malý dítě nedokáže dělat překvapené, když předem ví, že dostane, co si vyřvalo :zed:

Před chvílí jsem viděla v Dobrém ránu klip od Vlasty Hulváta (Horvátha) téma lásky nebo tak nějak. A hlavními aktéry jsou Kristýna a Matěj. Blbá písnička i klip, ale oni jsou docela fajn dvojka. Ale to jen tak pro zajímavost… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
1.2.13 08:07
@anoli30 píše:

Mě by hlavně zajímalo, kde na něj ta Toužimská vzala, že by ho ukradla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
1.2.13 08:11

@anairda proč? mohla si vydělávat ve vězení a může mít dobrou práci i teď :nevim:

S takhle velkým dítětem teda zkušenost nemám, ale myslím, že lhát umí i dvouleté, tak proč by to nezvládla 13letá holka. Co si pamatuju na sebe, tak to bych určitě zvládla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí