Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Misicka85 píše:
@anoli30
Nějak se mi nechce věřit, že jí jde „jen“ o to někde zadara bydlet.. že je to rozmazlenej fracek, to víme..
No v té poslední scéně by ji člověk i uvěřil, že není tak špatná.
Mně se teda Zach moc líbí, mám úchylku na vysoký chlapy
Žeru ho od Ordinace, vlastně kvůli němu jsem se na to tehdy dívala
A že je vysokej bylo vidět včera - jak vedle něj stála Bětka, bylo to jako obr a trpaslík ![]()
Tak přesně to jsem si myslela, že Eva Emě ten tablet koupí
Tímhle z ní vychovaj stejnýho parchanta jako je Adriana. Krom toho Adriana s tou Bětkou podle mě pěkně zacvičí, je tak důvěřivá, že ji utáhne na vařený nudli
V tý poslední scéně si myslím, že spíš měla trochu absťák než abych uvěřila, že není tak špatná ![]()
A té Adrianě mě bylo celkem dneska i líto, umí hrát asi na city ![]()
Holky nemáte někdo ulici úterý a středu? na ulož to to už neni a já to neviděla ![]()
@Machalka píše:
Krom toho Adriana s tou Bětkou podle mě pěkně zacvičí, je tak důvěřivá, že ji utáhne na vařený nudliV tý poslední scéně si myslím, že spíš měla trochu absťák než abych uvěřila, že není tak špatná
Přesně to je i můj názor ![]()
Ale Vaculíková Adrianu hraje fakt skvěle.
Jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí.
Mě je tam sympatických spoustu lidí. Pavla od Lumíra byla úžasná.
Světlana mě bavila. Já nemusím Mirka, jako herce, to je fakt hrůza.
A Vanda Hybnerová se mi taky moc líbí. A že Ema těží, to je jasný. Je to dítě a chce tablet, tak když ho nemá od rodčů, chce ho po Evě. Myslím s, že takhle by reagovala spousta dětí…následky už nedomýšlí, hlavně, že ho bude mít.
Si myslím, že jak jim tam v tom bytě začne pořádat drogové dýchánky, vlítne tam na ně ta sousedka Urbanová a Bětka s Matějem budou mít průser jak mraky ![]()
@Daniellla Mě taky, podle mě fakt na dně, ale svojí hloupostí a nakonec zní bude hodná holka
@anoli30 píše:
To bude pěknej mazec až přinese Ema ten tablet.
Na to, že dnes o něm slyšela prvně vypadala fakt přesvědčivě, že je to její sen. No a jak se ho pak z tý matky snaží vydyndat…
a nakonec dělá že jů no to sem teda nečekala ![]()
@zasemamina píše:
Na to, že dnes o něm slyšela prvně vypadala fakt přesvědčivě, že je to její sen. No a jak se ho pak z tý matky snaží vydyndat…a nakonec dělá že jů no to sem teda nečekala
Je to zase blbě napsaný. Takový malý dítě nedokáže dělat překvapené, když předem ví, že dostane, co si vyřvalo ![]()
Před chvílí jsem viděla v Dobrém ránu klip od Vlasty Hulváta (Horvátha) téma lásky nebo tak nějak. A hlavními aktéry jsou Kristýna a Matěj. Blbá písnička i klip, ale oni jsou docela fajn dvojka. Ale to jen tak pro zajímavost… ![]()
@anoli30 píše:
To bude pěknej mazec až přinese Ema ten tablet.
Mě by hlavně zajímalo, kde na něj ta Toužimská vzala, že by ho ukradla??
@anairda proč? mohla si vydělávat ve vězení a může mít dobrou práci i teď ![]()
S takhle velkým dítětem teda zkušenost nemám, ale myslím, že lhát umí i dvouleté, tak proč by to nezvládla 13letá holka. Co si pamatuju na sebe, tak to bych určitě zvládla ![]()