Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mi se teda Hložánkův přednes taky docela líbil. Rozhodně záživnější než ta Kadlecová, nebo jaká se Saifertem ![]()
Teda holky, vy tady rozebíráte koně a to jak jsou někteří herci „ošklivý“ ale zas aspoň je v tom trocha reality, která ulice má jen krasavce? Leda ta v amerických seriálech ![]()
A zdá se to jen mě, nebo každej záporák se časem stane dobrákem a skoro slušňákem?
@meduleinka až na Niklovou, ta zůstane pořád stejná asi napořád
![]()
@hofka píše:… ale vznikla z ní kráva…
Dneska bude válet Adriana.. ta taky měla být původně koněm:-)
@mejdylko mě přijde zlá
Tolikrát už byla sama v nějakém srabu a lidi na ni zlí nebyli a sotva se z něčeho vyhrabe, hnedka na každého jen plive. Třeba na tu Aničku ![]()
@meduleinka tak to souhlas, ta si taky do huby nevidí
A po tom, co si teď zažila se velmi divím, že je zpátky v zajetých kolejích ![]()
@Weruska píše:
@meduleinka tak to souhlas, ta si taky do huby nevidíA po tom, co si teď zažila se velmi divím, že je zpátky v zajetých kolejích
No, já ukrást nejlepší přítelkyni 5000,–, tak lezu kanálama. Růže nějak moc brzo a snadno otrnulo…
Tak Henry nám odjíždí, jsem zvědavá co bude s hospodou. Ale myslím, že se mu o ni někdo postará. To už by bylo fakt něco kdyby tam nebyla!!
@Hesovi píše:
Tak Henry nám odjíždí, jsem zvědavá co bude s hospodou. Ale myslím, že se mu o ni někdo postará. To už by bylo fakt něco kdyby tam nebyla!!
Snad ne ta prsatice! Neumí hrát a vůbec tam nepasuje…
Mohla by se o hospodu starat Anča
jo taky me napadlo jestli neni Adriana s Gabinou sestry ![]()
Holky, pomoc! Nemůžu na ulozto.cz najít dnešní díl. Kde to stahujete?