Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alik.htm píše:
jj, je to Lukáše Vaculíka neteřhrála předtím v tom seriálu První krok, tam hrála přesný opak Adriany, slušňačku, co si snad v životě nedala skleničku vína a teď tohleto
byl to docela šok ji najednou vidět takhle, ale kravka to je
( v seriálu )
a celý seriál byla panna, a když to nakonec vypadalo tak z toho stejně nic nebylo… to mi tenkrát bylo té postavy líto.
@zasemamina jj, chudinka tam byla zamilovaná do toho jednoho, kterej stejně chtěl někoho jinýho, jako v životě, no ![]()
@Alik.htm píše:
@zasemamina jj, chudinka tam byla zamilovaná do toho jednoho, kterej stejně chtěl někoho jinýho, jako v životě, no
http://www.csfd.cz/…6-filip-cil/ ![]()
teď čtu, že v ulici taky hrál
@MarkyM píše:
@zasemaminaa koho tam hrál?
taky nevím, koukám jako puk
ale třeba tam hrál dřív když sem ještě nekoukala
A nebo tam terpve bude a někdo aktivní mu to do biografie napsal předčasně ![]()
@zasemamina píše:
A nebo tam terpve bude a někdo aktivní mu to do biografie napsal předčasně
hm, možné to je
ale spíš si myslím, že tam měl v tom roce 2005 nějakou miniroli a já teda ještě vůbec na Ulici nekoukala, tak je to možné. Já ho zaznamenala opravdu až v tom Prvním kroku (přijde mi takový mastňák
)
@Alik.htm píše:
hm, možné to jeale spíš si myslím, že tam měl v tom roce 2005 nějakou miniroli a já teda ještě vůbec na Ulici nekoukala, tak je to možné. Já ho zaznamenala opravdu až v tom Prvním kroku (přijde mi takový mastňák
)
v roce 2005 tam hrát nemusel, to je jen rok výroby seriáláu. ve zdivočelé zemi taky hrál ke konce a v biografii má rok 1997
@zasemamina aha, tak to jsem blbě pochopila. Já myslela, že to tam je, kdy oni tam hráli. Každopádně si ho nepamatuju ![]()
Holky, já si ale myslím, že Kadlčková by to takhle nezahrála, dřív mi tam přišla neskutečně nepřirozená, nelíbila se mi tam, jsem ráda, že je pryč, ta postelová scéna s Matějem…to bylo trapné, tahle umí tuhle postavu zahrát dokonale.
Ahoj, můžu se přidat? Ulici sleduji už od začátku, to je let
Je tou nás takový rituál. Ulice a pak jdou děti spat.Co říkáte na Zacha? Mě osobně přijde moc sympaticky. Já jsem ho potkala osobně na natáčení jednoho filmu, dělali jsme tam s dětma komparz, a tam se choval uplně normálně, žádné manýry atd.On tam hraje Cyrila aje tam taky tak zarostený, a má se ještě točit tak asi proto je i v ulici neoholený. A je strašně moc vysoký. V tel se to nezdá ale on má určo něco přes dva metry.
Mě je Roman Zach velice sympatický. Líbil se mi v Ordinaci. Jinak jo, má dva metry
ale teda v Ulici má fakt blbou roli. Všude byl, všechno zná, všechno ví, na každýho má kontakt
to mi docela vadí. Jako chlap je ale sympaťák.
@L-enny píše:
Mě je Roman Zach velice sympatický. Líbil se mi v Ordinaci. Jinak jo, má dva metryale teda v Ulici má fakt blbou roli. Všude byl, všechno zná, všechno ví, na každýho má kontakt
![]()
to mi docela vadí. Jako chlap je ale sympaťák.
Jo, v Ulici mě leze krkem-Brouk pytlík.. ![]()
Mě se teda nelíbí ani jinde jak v ulici, ale tady mě teda štve je takovej slizkej a jak mu pořád říkaj admirál to je tak trapný…navíc jak je s tou Kristýnou
![]()