Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
831
6.2.13 18:51

Nepřehnali to teď s tím jogurtem na notebooku? Že to přešli s takovým klidem. Mě dcera foukla na klávesnici pár bublin z bublifuku a za chvíli to začalo pískat a týden byl v opravně.
A ta seznamka, Monika to může taky brát tak, že si z ní Mára dělá srandu a ne jako pokus o vztah. Dyˇt všichni víme jaká je… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
6.2.13 18:52
@Gibbo píše:
No ale pochopila jsi to s tím jídlem? Že holce se udělalo blbě kvůli Anče a ne kvůli Evě? :mrgreen: :mrgreen:

No však jo, protože se jí chuděra bála říct, že už je najezená a měla i pohár..Ta do ní ještě nacpala 3 knedle.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
6.2.13 18:56
@zasemamina píše:
Nepřehnali to teď s tím jogurtem na notebooku? Že to přešli s takovým klidem. Mě dcera foukla na klávesnici pár bublin z bublifuku a za chvíli to začalo pískat a týden byl v opravně.
A ta seznamka, Monika to může taky brát tak, že si z ní Mára dělá srandu a ne jako pokus o vztah. Dyˇt všichni víme jaká je… :cert:

Jo jo, ona to vezme tak, že si ji dobírá..
Já teda nevím, ale malý mi nalél trochu šťávy do klávesnice, tak jsem ho rychle vypla, vytáhla baterku a nechala vyschnout a jede.. :lol:
To jsou radosti.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
6.2.13 18:58

A přitom mě by Mára s Monikou k sobě sedli :srdce: :think:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
6.2.13 18:59
@ivik21 píše:
A přitom mě by Mára s Monikou k sobě sedli :srdce: :think:

Já si teda osobně myslím, že by měl i na pěknější holku, ale taky bych si je uměla představit spolu… :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
831
6.2.13 19:02
@Silwinka87 píše:
Já teda nevím, ale malý mi nalél trochu šťávy do klávesnice, tak jsem ho rychle vypla, vytáhla baterku a nechala vyschnout a jede.. :lol:
To jsou radosti.. :lol:

Tak to jsem udělala až asi za 10 minut, tak asi má chyba. Ale manželovi do firemního taky něco „káplo“ a šlape a můj byl v opravě už dvakrát 8o a některý klávesy se mi píšou dva znaky. Opravář říká, že nemá cenu měnit klávesnici, že to nemusí pomoct :nevim: No už sem si zvykla a občas na normální dělám chyby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
6.2.13 19:15
@zasemamina píše:
Tak to jsem udělala až asi za 10 minut, tak asi má chyba. Ale manželovi do firemního taky něco „káplo“ a šlape a můj byl v opravě už dvakrát 8o a některý klávesy se mi píšou dva znaky. Opravář říká, že nemá cenu měnit klávesnici, že to nemusí pomoct :nevim: No už sem si zvykla a občas na normální dělám chyby :)

Tak asi vlastníš nějaký závadný kus.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
6.2.13 19:17
@Silwinka87 píše:
No však jo, protože se jí chuděra bála říct, že už je najezená a měla i pohár..Ta do ní ještě nacpala 3 knedle.. :mrgreen:

Jo, pitka a pak řve, že za to může „ta strašná ženská“ :D :D

• Citovat
  • Upravit
831
6.2.13 19:20
@Silwinka87 píše:
Tak asi vlastníš nějaký závadný kus.. :lol:

To asi ne, prý už může být porucha někde hloubš a klávesnice na to nemá vliv i když to „vykoupání“ způsobilo. Zvláštˇkdyž sem ho vypláchla dvakrát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
6.2.13 19:24

No je vidět, že Ema pěkně hraje na „obě strany“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
6.2.13 19:33
@ivik21 píše:
No je vidět, že Ema pěkně hraje na „obě strany“ :lol:

No přesně, ona se nechce ani jedné dotknout, tak se pěkně napapala, nó…Až jí to lezlo i ušima.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
144
6.2.13 19:39

Na jednu stranu mě je Anči líto, ale asi jí fakt brzy hrábne. A Bedřich toho asi taky začíná mít dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.2.13 19:42

Anče by navážno měla navštívit psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.2.13 19:50

A taky mě přijde, že ta Eva to začíná dělat naschvál. Třeba slíbila, že dojde v čas a Ema, když chtěla jít domů, že to slíbíli, tak je ještě čas, myslím, že si začnou teprve dělat naschvály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.2.13 19:51

Tak co jak si myslíte, že dopadne ta seznamka? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie