Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nepřehnali to teď s tím jogurtem na notebooku? Že to přešli s takovým klidem. Mě dcera foukla na klávesnici pár bublin z bublifuku a za chvíli to začalo pískat a týden byl v opravně.
A ta seznamka, Monika to může taky brát tak, že si z ní Mára dělá srandu a ne jako pokus o vztah. Dyˇt všichni víme jaká je… ![]()
@Gibbo píše:
No ale pochopila jsi to s tím jídlem? Že holce se udělalo blbě kvůli Anče a ne kvůli Evě?![]()
No však jo, protože se jí chuděra bála říct, že už je najezená a měla i pohár..Ta do ní ještě nacpala 3 knedle.. ![]()
@zasemamina píše:
Nepřehnali to teď s tím jogurtem na notebooku? Že to přešli s takovým klidem. Mě dcera foukla na klávesnici pár bublin z bublifuku a za chvíli to začalo pískat a týden byl v opravně.
A ta seznamka, Monika to může taky brát tak, že si z ní Mára dělá srandu a ne jako pokus o vztah. Dyˇt všichni víme jaká je…
Jo jo, ona to vezme tak, že si ji dobírá..
Já teda nevím, ale malý mi nalél trochu šťávy do klávesnice, tak jsem ho rychle vypla, vytáhla baterku a nechala vyschnout a jede.. ![]()
To jsou radosti.. ![]()
@ivik21 píše:
A přitom mě by Mára s Monikou k sobě sedli![]()
Já si teda osobně myslím, že by měl i na pěknější holku, ale taky bych si je uměla představit spolu…
![]()
@Silwinka87 píše:
Já teda nevím, ale malý mi nalél trochu šťávy do klávesnice, tak jsem ho rychle vypla, vytáhla baterku a nechala vyschnout a jede..
To jsou radosti..
Tak to jsem udělala až asi za 10 minut, tak asi má chyba. Ale manželovi do firemního taky něco „káplo“ a šlape a můj byl v opravě už dvakrát
a některý klávesy se mi píšou dva znaky. Opravář říká, že nemá cenu měnit klávesnici, že to nemusí pomoct
No už sem si zvykla a občas na normální dělám chyby ![]()
@zasemamina píše:
Tak to jsem udělala až asi za 10 minut, tak asi má chyba. Ale manželovi do firemního taky něco „káplo“ a šlape a můj byl v opravě už dvakráta některý klávesy se mi píšou dva znaky. Opravář říká, že nemá cenu měnit klávesnici, že to nemusí pomoct
No už sem si zvykla a občas na normální dělám chyby
Tak asi vlastníš nějaký závadný kus.. ![]()
@Silwinka87 píše:
No však jo, protože se jí chuděra bála říct, že už je najezená a měla i pohár..Ta do ní ještě nacpala 3 knedle..
Jo, pitka a pak řve, že za to může „ta strašná ženská“
![]()
@Silwinka87 píše:
Tak asi vlastníš nějaký závadný kus..
To asi ne, prý už může být porucha někde hloubš a klávesnice na to nemá vliv i když to „vykoupání“ způsobilo. Zvláštˇkdyž sem ho vypláchla dvakrát ![]()
@ivik21 píše:
No je vidět, že Ema pěkně hraje na „obě strany“
No přesně, ona se nechce ani jedné dotknout, tak se pěkně napapala, nó…Až jí to lezlo i ušima.. ![]()
Na jednu stranu mě je Anči líto, ale asi jí fakt brzy hrábne. A Bedřich toho asi taky začíná mít dost
A taky mě přijde, že ta Eva to začíná dělat naschvál. Třeba slíbila, že dojde v čas a Ema, když chtěla jít domů, že to slíbíli, tak je ještě čas, myslím, že si začnou teprve dělat naschvály