Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
7.2.13 10:10

Právě, sociálka by nejvíc měla hledět na to, čím si vydělává. Aby to nebyla třeba prostituce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.2.13 10:11

@hofka Jirka Hlozanek jako prostitut…hmmmmm… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
7.2.13 10:19
@janiii píše:
@hofka Jirka Hlozanek jako prostitut…hmmmmm… :lol:
:lol: :lol: :lol:

Mě ta Anča taky leze na nervy..Ona z toho dělá ještě větší drama, než to ve skutečnosti je..Já vám říkám, že ji odtáhnou v kazajce..Ona už se teď chová, jak smyslů zbavená.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
5889
7.2.13 10:23
@Silwinka87 píše: :lol: :lol: :lol:Mě ta Anča taky leze na nervy..Ona z toho dělá ještě větší drama, než to ve skutečnosti je..Já vám říkám, že ji odtáhnou v kazajce..Ona už se teď chová, jak smyslů zbavená.. :roll:

Ty jeji hysteraky mi tak vadi, ze by mi to ted vuuubec nevadilo :oops: :mrgreen: Ale ne, Ljuba Krbova to hraje perfektne, clovek ji to vazne veri :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
7.2.13 10:30

Mne napadlo, řešili tam někdy, proč vlastně Anka neměla s tím Bedřichem svoje dítě? Nebyli tak staří ne? :think: Nebo je nemůže mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
7.2.13 10:37
@boball píše:
Mne napadlo, řešili tam někdy, proč vlastně Anka neměla s tím Bedřichem svoje dítě? Nebyli tak staří ne? :think: Nebo je nemůže mít?

Já myslím, že ona mít nemůže :think:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
7.2.13 10:37
@janiii píše:
Ty jeji hysteraky mi tak vadi, ze by mi to ted vuuubec nevadilo :oops: :mrgreen: Ale ne, Ljuba Krbova to hraje perfektne, clovek ji to vazne veri :)

Jako hraje tu roli bezvadně, o tom žádná.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4514
7.2.13 10:38

@boball

pokud vím, tak Anča je mít nemůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
7.2.13 10:52

Myslím že už tam jednou bylo že Anča už mít děti nemůže a tak má Frantu a Emu jako vlastní i když nejsou. Jinak už mě tam Anča taky pěkně točí. Kdyby Emu trochu podržela a byla ráda že holka už z toho není tak ve stresu ale ona podle ukázek bude mít ještě radost že jí je špatně a nemusí k Evě. Ani se holce nedivím že jí je zle. A i se divím že když byla nacpaná tak chtěla „jen“ dva knedlíky. Ty já jím normálně.
Jo a taky vám příjde tak umělé že když tam někdo jí tak si dávají salám a cokoli na pečivo vidličkou a tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
7.2.13 10:53
@MarkyM píše:
@boballpokud vím, tak Anča je mít nemůže :nevim:

Bylo tam někdy řečeno proč? Kdysi se tam mluvilo o potratu, viděla sem když se ul. opakovala, ale na tom co vím byla paní Králová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
7.2.13 10:55

Mě se líbí Monika s Márou, doufám, že z nich bude pár…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
7.2.13 10:55
@LEM píše:
Myslím že už tam jednou bylo že Anča už mít děti nemůže a tak má Frantu a Emu jako vlastní i když nejsou. Jinak už mě tam Anča taky pěkně točí. Kdyby Emu trochu podržela a byla ráda že holka už z toho není tak ve stresu ale ona podle ukázek bude mít ještě radost že jí je špatně a nemusí k Evě. Ani se holce nedivím že jí je zle. A i se divím že když byla nacpaná tak chtěla „jen“ dva knedlíky. Ty já jím normálně.
Jo a taky vám příjde tak umělé že když tam někdo jí tak si dávají salám a cokoli na pečivo vidličkou a tak :roll:

ty párky a příbor mi taky přišly divný 8o třeba když jim je číšnice donesla nechtěly vypadat divně a jedli to tak jak se na restauraci sluší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
7.2.13 11:02
@LEM píše:
Jo a taky vám příjde tak umělé že když tam někdo jí tak si dávají salám a cokoli na pečivo vidličkou a tak :roll:

Jo, jako normální lidi si doma dávají salám na rohlík rukou.. :roll: Jako někde v restauraci neřeknu, ale doma? To bych chtěla vidět..
Však ano, nakonec jí tam hodí 3 knedle 8o To nesním ani já.. 8o Pak se diví, že je jí blbě..

Každopádně už stahuju dnešní díl, jsem zvědavá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
7.2.13 11:03
@zasemamina píše:
ty párky a příbor mi taky přišly divný 8o třeba když jim je číšnice donesla nechtěly vypadat divně a jedli to tak jak se na restauraci sluší :nevim:

Tak v té hospodě bych to i pochopila, ale oni to dělají i doma.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
7.2.13 11:03
@Silwinka87 píše:
Jo, jako normální lidi si doma dávají salám na rohlík rukou.. :roll: Jako někde v restauraci neřeknu, ale doma? To bych chtěla vidět..
Však ano, nakonec jí tam hodí 3 knedle 8o To nesním ani já.. 8o Pak se diví, že je jí blbě..Každopádně už stahuju dnešní díl, jsem zvědavá :mrgreen:

Už koukám na dnešní díl a Anča je na facku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí