Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Právě, sociálka by nejvíc měla hledět na to, čím si vydělává. Aby to nebyla třeba prostituce:-)
@Silwinka87 píše:![]()
![]()
Mě ta Anča taky leze na nervy..Ona z toho dělá ještě větší drama, než to ve skutečnosti je..Já vám říkám, že ji odtáhnou v kazajce..Ona už se teď chová, jak smyslů zbavená..
Ty jeji hysteraky mi tak vadi, ze by mi to ted vuuubec nevadilo
Ale ne, Ljuba Krbova to hraje perfektne, clovek ji to vazne veri ![]()
Mne napadlo, řešili tam někdy, proč vlastně Anka neměla s tím Bedřichem svoje dítě? Nebyli tak staří ne?
Nebo je nemůže mít?
@boball píše:
Mne napadlo, řešili tam někdy, proč vlastně Anka neměla s tím Bedřichem svoje dítě? Nebyli tak staří ne?Nebo je nemůže mít?
Já myslím, že ona mít nemůže ![]()
@janiii píše:
Ty jeji hysteraky mi tak vadi, ze by mi to ted vuuubec nevadilo![]()
Ale ne, Ljuba Krbova to hraje perfektne, clovek ji to vazne veri
Jako hraje tu roli bezvadně, o tom žádná.. ![]()
Myslím že už tam jednou bylo že Anča už mít děti nemůže a tak má Frantu a Emu jako vlastní i když nejsou. Jinak už mě tam Anča taky pěkně točí. Kdyby Emu trochu podržela a byla ráda že holka už z toho není tak ve stresu ale ona podle ukázek bude mít ještě radost že jí je špatně a nemusí k Evě. Ani se holce nedivím že jí je zle. A i se divím že když byla nacpaná tak chtěla „jen“ dva knedlíky. Ty já jím normálně.
Jo a taky vám příjde tak umělé že když tam někdo jí tak si dávají salám a cokoli na pečivo vidličkou a tak ![]()
@MarkyM píše:
@boballpokud vím, tak Anča je mít nemůže
Bylo tam někdy řečeno proč? Kdysi se tam mluvilo o potratu, viděla sem když se ul. opakovala, ale na tom co vím byla paní Králová
@LEM píše:
Myslím že už tam jednou bylo že Anča už mít děti nemůže a tak má Frantu a Emu jako vlastní i když nejsou. Jinak už mě tam Anča taky pěkně točí. Kdyby Emu trochu podržela a byla ráda že holka už z toho není tak ve stresu ale ona podle ukázek bude mít ještě radost že jí je špatně a nemusí k Evě. Ani se holce nedivím že jí je zle. A i se divím že když byla nacpaná tak chtěla „jen“ dva knedlíky. Ty já jím normálně.
Jo a taky vám příjde tak umělé že když tam někdo jí tak si dávají salám a cokoli na pečivo vidličkou a tak
ty párky a příbor mi taky přišly divný
třeba když jim je číšnice donesla nechtěly vypadat divně a jedli to tak jak se na restauraci sluší ![]()
@LEM píše:
Jo a taky vám příjde tak umělé že když tam někdo jí tak si dávají salám a cokoli na pečivo vidličkou a tak
Jo, jako normální lidi si doma dávají salám na rohlík rukou..
Jako někde v restauraci neřeknu, ale doma? To bych chtěla vidět..
Však ano, nakonec jí tam hodí 3 knedle
To nesním ani já..
Pak se diví, že je jí blbě..
Každopádně už stahuju dnešní díl, jsem zvědavá ![]()
@zasemamina píše:
ty párky a příbor mi taky přišly divnýtřeba když jim je číšnice donesla nechtěly vypadat divně a jedli to tak jak se na restauraci sluší
Tak v té hospodě bych to i pochopila, ale oni to dělají i doma.. ![]()
@Silwinka87 píše:
Jo, jako normální lidi si doma dávají salám na rohlík rukou..Jako někde v restauraci neřeknu, ale doma? To bych chtěla vidět..
Však ano, nakonec jí tam hodí 3 knedleTo nesním ani já..
Pak se diví, že je jí blbě..Každopádně už stahuju dnešní díl, jsem zvědavá
Už koukám na dnešní díl a Anča je na facku ![]()