Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
7.2.13 13:57
@hofka píše:
To by mi do toho kecal manžel:-)

Přesně..To už není ono..To je u toho moc rušno.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5889
7.2.13 13:58

@Silwinka87 A za to muzes ty, ja byla pevne rozhodnuta vyckat do vecera a ty sem napises, ze uz jsi videla dnesni dil a budes potichu… A jeste ten skodolibe se usmivajici smajlik tam, no to mi nedalo! :mrgreen:
Ale jsem teprve u 10. minuty, nebot ditko mi tu zacalo likvidovat obyvak, takze z toho mam zase serial na pokracovani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
7.2.13 14:01
@janiii píše:
@Silwinka87 A za to muzes ty, ja byla pevne rozhodnuta vyckat do vecera a ty sem napises, ze uz jsi videla dnesni dil a budes potichu… A jeste ten skodolibe se usmivajici smajlik tam, no to mi nedalo! :mrgreen:
Ale jsem teprve u 10. minuty, nebot ditko mi tu zacalo likvidovat obyvak, takze z toho mam zase serial na pokracovani :mrgreen:

Nesváděj to na mě.. :lol: :lol:
Já se na to taky vždycky dívám 2 hodiny..Pořád musím mačkat pauzu, protože náš malý je tak hrozně nemocný, že tu dělá akorát bordel celý den.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
7.2.13 14:04
@Silwinka87 píše:
Já se na to taky vždycky dívám 2 hodiny..Pořád musím mačkat pauzu, protože náš malý je tak hrozně nemocný, že tu dělá akorát bordel celý den.. :mrgreen:

No vidíte, a to já si počkám na večer. Sice to vidím až od sedmi, ale po Večerníčku přepínám s tím, že právě běží večerníček pro maminku, předám Ondru tátovi a mám na tu půlku klid. Zbytek se dozvím ráno od vás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
7.2.13 14:06
@KPKristy píše:
No vidíte, a to já si počkám na večer. Sice to vidím až od sedmi, ale po Večerníčku přepínám s tím, že právě běží večerníček pro maminku, předám Ondru tátovi a mám na tu půlku klid. Zbytek se dozvím ráno od vás :mrgreen:

Máš to pěkně zařízené :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5889
7.2.13 14:06
@Silwinka87 píše:
Já se na to taky vždycky dívám 2 hodiny..Pořád musím mačkat pauzu, protože náš malý je tak hrozně nemocný, že tu dělá akorát bordel celý den.. :mrgreen:
:lol: ja jsem na to driv koukala vecer pred spanim, misto vecernicku :mrgreen: to uz byl pekne klid, nikdo me u toho nerusil. Pak mam pocit, ze parkrat za sebou to na voyo nedali dopredu, tak jsem se zacala koukat zase vecer, kdyz to davali v televizi. No ale ted je to takovy napinavy :mrgreen:
Prijde mi, ze Adamec zacina mit Anci uz taky dost…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
7.2.13 14:17
@janiii píše: :lol: ja jsem na to driv koukala vecer pred spanim, misto vecernicku :mrgreen: to uz byl pekne klid, nikdo me u toho nerusil. Pak mam pocit, ze parkrat za sebou to na voyo nedali dopredu, tak jsem se zacala koukat zase vecer, kdyz to davali v televizi. No ale ted je to takovy napinavy :mrgreen:
Prijde mi, ze Adamec zacina mit Anci uz taky dost…

Však a divíš se? Já si myslím, že dost, jí tam má už víc lidí..A nejvíc dost má Anička :lol:

• Citovat
  • Upravit
5889
7.2.13 14:18

@Silwinka87 Vsak se nedivim a doufam, ze ji konecne nekdo nebo neco z ty hysterie propleskne :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.2.13 14:28

A stará Farská.. být její dcerou, tak mi pěkně leze krkem. Ta furt lítá za dcerunkama, hlídá je a domlouvá jim, aby nedělaly tohle a tamto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
7.2.13 14:32
@hofka píše:
A stará Farská.. být její dcerou, tak mi pěkně leze krkem. Ta furt lítá za dcerunkama, hlídá je a domlouvá jim, aby nedělaly tohle a tamto.

souhlas, já už psala dříve, že mně Jituna pěkně štve :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
7.2.13 14:34
@hofka píše:
A stará Farská.. být její dcerou, tak mi pěkně leze krkem. Ta furt lítá za dcerunkama, hlídá je a domlouvá jim, aby nedělaly tohle a tamto.

Ta je taky nesnesitelná.. :roll: Ale ta Lída, to je fakt trotl, rodit doma, to je fakt nápad, jak noha.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1307
7.2.13 14:35

Jo a taky už mně nebaví, jak Gábina pořád řeší ty peníze…no, my na tom taky nejsme zrovna nejlíp, když beru 7 tisíc měsíčně, ale abych si pořád stěžovala…to mě fakt nebaví
(teda je fakt, že se o tom baví asi jenom s Terezou, ale probíraly to furt, u Gábiny doma, na kafi v Coolně, na párty…no dej pokoj)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.2.13 14:38
@Silwinka87 píše:
Ta je taky nesnesitelná.. :roll: Ale ta Lída, to je fakt trotl, rodit doma, to je fakt nápad, jak noha.. :zed:

To je mi celkem fuk, nemám nic proti rodícím doma, když to mají ošéfovaný. Sama bych doma teda nerodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
7.2.13 15:02

Tak jsem dokoukala dnesni dil a… aaaach ta Anca! :mrgreen: Ale Bedrich byl dobrej :) A Mara s Monikou me taky bavi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
7.2.13 15:17

Ach jo holky, vždycky jsem si ulici nahrála a koukala večer až všichni doma zalehli a teď jste mě donutily stahovat a dívat se dopředu :D mám staženo, jdu na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí