Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 A za to muzes ty, ja byla pevne rozhodnuta vyckat do vecera a ty sem napises, ze uz jsi videla dnesni dil a budes potichu… A jeste ten skodolibe se usmivajici smajlik tam, no to mi nedalo! ![]()
Ale jsem teprve u 10. minuty, nebot ditko mi tu zacalo likvidovat obyvak, takze z toho mam zase serial na pokracovani ![]()
@janiii píše:
@Silwinka87 A za to muzes ty, ja byla pevne rozhodnuta vyckat do vecera a ty sem napises, ze uz jsi videla dnesni dil a budes potichu… A jeste ten skodolibe se usmivajici smajlik tam, no to mi nedalo!
Ale jsem teprve u 10. minuty, nebot ditko mi tu zacalo likvidovat obyvak, takze z toho mam zase serial na pokracovani
Nesváděj to na mě..
![]()
Já se na to taky vždycky dívám 2 hodiny..Pořád musím mačkat pauzu, protože náš malý je tak hrozně nemocný, že tu dělá akorát bordel celý den.. ![]()
@Silwinka87 píše:
Nesváděj to na mě..![]()
Já se na to taky vždycky dívám 2 hodiny..Pořád musím mačkat pauzu, protože náš malý je tak hrozně nemocný, že tu dělá akorát bordel celý den..
No vidíte, a to já si počkám na večer. Sice to vidím až od sedmi, ale po Večerníčku přepínám s tím, že právě běží večerníček pro maminku, předám Ondru tátovi a mám na tu půlku klid. Zbytek se dozvím ráno od vás ![]()
@KPKristy píše:
No vidíte, a to já si počkám na večer. Sice to vidím až od sedmi, ale po Večerníčku přepínám s tím, že právě běží večerníček pro maminku, předám Ondru tátovi a mám na tu půlku klid. Zbytek se dozvím ráno od vás
Máš to pěkně zařízené ![]()
@Silwinka87 píše:
Nesváděj to na mě..![]()
Já se na to taky vždycky dívám 2 hodiny..Pořád musím mačkat pauzu, protože náš malý je tak hrozně nemocný, že tu dělá akorát bordel celý den..
@janiii píše:ja jsem na to driv koukala vecer pred spanim, misto vecernicku
to uz byl pekne klid, nikdo me u toho nerusil. Pak mam pocit, ze parkrat za sebou to na voyo nedali dopredu, tak jsem se zacala koukat zase vecer, kdyz to davali v televizi. No ale ted je to takovy napinavy
Prijde mi, ze Adamec zacina mit Anci uz taky dost…
Však a divíš se? Já si myslím, že dost, jí tam má už víc lidí..A nejvíc dost má Anička ![]()
@Silwinka87 Vsak se nedivim a doufam, ze ji konecne nekdo nebo neco z ty hysterie propleskne
![]()
A stará Farská.. být její dcerou, tak mi pěkně leze krkem. Ta furt lítá za dcerunkama, hlídá je a domlouvá jim, aby nedělaly tohle a tamto.
@hofka píše:
A stará Farská.. být její dcerou, tak mi pěkně leze krkem. Ta furt lítá za dcerunkama, hlídá je a domlouvá jim, aby nedělaly tohle a tamto.
souhlas, já už psala dříve, že mně Jituna pěkně štve ![]()
@hofka píše:
Ta je taky nesnesitelná..
Ale ta Lída, to je fakt trotl, rodit doma, to je fakt nápad, jak noha.. ![]()
Jo a taky už mně nebaví, jak Gábina pořád řeší ty peníze…no, my na tom taky nejsme zrovna nejlíp, když beru 7 tisíc měsíčně, ale abych si pořád stěžovala…to mě fakt nebaví
(teda je fakt, že se o tom baví asi jenom s Terezou, ale probíraly to furt, u Gábiny doma, na kafi v Coolně, na párty…no dej pokoj)
@Silwinka87 píše:
Ta je taky nesnesitelná..Ale ta Lída, to je fakt trotl, rodit doma, to je fakt nápad, jak noha..
To je mi celkem fuk, nemám nic proti rodícím doma, když to mají ošéfovaný. Sama bych doma teda nerodila.
Tak jsem dokoukala dnesni dil a… aaaach ta Anca!
Ale Bedrich byl dobrej
A Mara s Monikou me taky bavi ![]()
Ach jo holky, vždycky jsem si ulici nahrála a koukala večer až všichni doma zalehli a teď jste mě donutily stahovat a dívat se dopředu
mám staženo, jdu na to ![]()
Přesně..To už není ono..To je u toho moc rušno..