Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 No ja kdybych se na to nepodivala vcera, tak to dneska taky nedam. Dopoledne jsem mela litani, ted jsme se akorat naobedvali a za chvili zase vyrazime…
Stahuju dnešní díl, večer to neuvidím. Ale jestli ho stihnu teď i skouknout, to taky nevím…
@janiii Mě Lenka s Jardou neberou vůbec. Hlavně ty Lenčiný xichty, ale oni se k sobě docela hoděj. Jarda je teď taky takovej suchar. ![]()
@mejdylko Lenka mi prijde jako takova frfna ufrfnana… Takze kdyz se to toci zrovna kolem nich, nijak extremne tomu pozornost nevenuju.
@janiii píše:
@hofka Jojo, pan JelitkoTaky jsme se dobre nasmali
A nečekala jsem, že Monika tak rychle podlehne. Ale snad se to v ní konečně zlomilo, ta její hrdost:-)
@Silwinka87 jak stará-mladá. Kolik jí má vůbec bejt? Hádám kolem 35. Ale někdy mi přijde na 50. ![]()
@hofka No ja jsem prave myslela, v ten klicovej okamzik, ze mu jde natahnout poradnou facku a… ![]()
@janiii píše:
@hofka No ja jsem prave myslela, v ten klicovej okamzik, ze mu jde natahnout poradnou facku a…
a místo toho mu dala ![]()
Já někde videla rozhovor s Lenkou (jmeno herecky nevim) normálne ona tak mluvi a xichti se i ve skutečnosti ![]()