Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@L-enny aha......
no to je za chvíli…
jak dlouho dopředu že předtáčejí??? ![]()
@Petra Z tak to nevím
přála bych jim to, svatby, iluju, takže bych si díl se svatbou užívala, ale jestli opravdu bude, to nevím…psali, že má přípravy svatby cosi překazit ![]()
To by mě zajímalo, když díly předtáčejí dva měsíce dopředu, jak budou na tom Macháči v lednu simulovat pučící stromy ![]()
@L-enny píše:
@Machalka![]()
![]()
![]()
![]()
blbě
Anebo ta svatba fakt nebude. Však se zaměřte na to, jak na sebe Jarda čumí s Markétou. Aby ji tam ještě neobtáhl někde za hoblíkem ![]()
@KPKristy já myslim, že nebude. Vždy se velké akce, svatby atd. točily jen v ulici. Ještě jsem nezažila, aby natáčeli mimo atéliéry. Když neberu to, jak byl Kříž s Brodskou někde v chajdě u jezera nebo když Hrušínskej chodil rybařit nebo když Lída měla svatbu na tom statku. Ale za poslední roky se soustředili jen do ulice. A simulovat jarní svatbu v únoru, no nevim nevim. ![]()
To je nějaký divný, ne? Vždyť teď běžěly díly, kde byl sníh. Ten byl v Praze nedávno:-)
Svatba určitě skončí u Henryho jako rozlučka s ním, ne? Akorát ten jeho odjezd se bude muset buď prodloužit nebo se přiblíží svatba:-)
@hofka píše:
To je nějaký divný, ne? Vždyť teď běžěly díly, kde byl sníh. Ten byl v Praze nedávno:-)
sníh se dá vyrobit ![]()
schválně zkusím najít, s jakým předstihem se Ulice natáčí, ale mám pocit, že jeden z herců ve Snídani s Novou říkal právě ty dva měsíce…
@hofka píše:
Svatba určitě skončí u Henryho jako rozlučka s ním, ne? Akorát ten jeho odjezd se bude muset buď prodloužit nebo se přiblíží svatba:-)
na svatebním oznámeníteď co ukazovala Lenka Miriam byl datum 22.března, že budou oddání na pláži na Máchově jezeře…
22.3