Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@L-enny píše:
sníh se dá vyrobitschválně zkusím najít, s jakým předstihem se Ulice natáčí, ale mám pocit, že jeden z herců ve Snídani s Novou říkal právě ty dva měsíce…
jojo je to 2 měsíce dopředu. ![]()
@L-enny píše:
na svatebním oznámeníteď co ukazovala Lenka Miriam byl datum 22.března, že budou oddání na pláži na Máchově jezeře…
22. března na pláži u Máchova jezera bych se vdávat nechtěla ani za zaltý prase. To bude ještě kosa jak kráva. ![]()
http://ulice--serial.webnode.cz/…u-zari-2012/
ano, dvouměsíční předstih. Je o tom psáno v článku ohledně zákazu prodeje alkoholu.
Příspěvek upraven 10.02.13 v 11:03
@mejdylko přesně, to bylo první, co jsem si říkala, že se asi zbláznili. Zima, u vody ještě větší
![]()
@mejdylko píše:
22. března na pláži u Máchova jezera bych se vdávat nechtěla ani za zaltý prase. To bude ještě kosa jak kráva.
Já vím, že to má být u Mácháče, ale jestli má něco kiksnout, tak se to může změnit třeba:-) Spekulace.
Holky…jak to má ta lenka s rodiči???já si to nějak nepamatuju… ![]()
@hofka pravda......může být svatba, ale třeba Lenka bude těhotná a nepotáhn e se z Prahy na Mácháč, tak to bude klasila na radnici u Lumíra a pak u Henryho… ![]()
Já jsem asi hnusně škodolibá, ale docela by se mi líbilo, kdyby z tý svatby sešlo a Jarda by si začal třeba stou Markétou. Byla by to zas fajn zápletka, než další happyend se svatbou na mácháči a na pláži.
![]()
@mejdylko píše:
Já jsem asi hnusně škodolibá, ale docela by se mi líbilo, kdyby z tý svatby sešlo a Jarda by si začal třeba stou Markétou. Byla by to zas fajn zápletka, než další happyend se svatbou na mácháči a na pláži.![]()
Jsem na tom podobně ![]()
Já bych raději svatbu, než Jardu s Markétou.
nemusí být všude nevěra ![]()
Jak to má Lenka s rodiči tam snad dosud ani nebylo (kromě teda posledních dvou dílů).
Dívám se na Ulici ze začátku, ale třeba už si to nepamatuju. ![]()
@mejdylko píše:
@Silwinka87 ha! tak aspoň nejsem sama
Jako úplně nevěra by tam být nemusela, ale nějaká zápletka určitě ano.. ![]()
@L-enny já si právě mazně vybavuju, že tam ta její máma snad byla…ale fakt nevím ![]()