Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65284
11.2.13 19:51

@ivik21 no jooooooo vlastně :palec:
a dnešní konec…Lenka drápala hejla :mrgreen: :mrgreen:
Jinak ona jako hledá variantu jména???jako že by byla Lenka Hejl-Drápalová??,to jsem nepostřehla..musela jsem odběhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.2.13 20:20
@Petra Z píše:
@ivik21 no jooooooo vlastně :palec:
a dnešní konec…Lenka drápala hejla :mrgreen: :mrgreen:
Jinak ona jako hledá variantu jména???jako že by byla Lenka Hejl-Drápalová??,to jsem nepostřehla..musela jsem odběhnout

Lenka Drápala Hejla nemá chybu :mrgreen:
Jo, to jméno by si představovala Lenka Hejl Drápalová. Ona řekla s pomlčkou, ale píše se to správně bez pomlčky. Zní to debilně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
11.2.13 20:31

Holky, prosím v kostce, dělo se dnes něco důležitého, zajímavého? Nestihla jsem ani kousíček.
Tak o tom, jak se dostala do Ulice Lenka, nemám ani tucha, pamatuju si jen, jak se jí dvořil nebo s ním i chodila? Otec Štěpána, přeci jí i koupil ten půdní byt nebo se pletu? Taky mě napadlo, kde je konec jejímu malování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
11.2.13 20:38

@Petorka tak ona tam byla od začátku a chodila s Křížem ne? Nebo si to blbě pamatuju? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
11.2.13 21:26

@mejdylko
No její osobu mám tedy ty začátky nějak hodně rozmazanou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.2.13 21:34
@mejdylko píše:
@Petorka tak ona tam byla od začátku a chodila s Křížem ne? Nebo si to blbě pamatuju? :D

Kdyby jen s Křížem..Ta tam taky ojela co se dalo.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1219
12.2.13 19:27

Holky nějak nestíhám a ted jsem se koukala a vůbec ale vůbec nemám tucha proč se náš amík vrací domů a končí s hospůdkou a děsně mě to zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
12.2.13 19:29

Henry se tam vrací pže má nemocnou matku :)
Jinak já to dneska taky neviděla…
Holky co myslíte že bude s tou hospodou??
A co ten Štěpán??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.2.13 19:30

@banánice Má nemocnou mámu.

Teda Štěpán asi odfrčí napořád, co? :twisted: Jsem škodolibá Thee Kelišové to tak trochu přeju :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
12.2.13 19:31

Štěpán když odfrčí, tak mi to fakt žíly rvát nebude :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Spajee
12.2.13 19:39

Ještě že se dneska neřešila Ema… Většinou u toho skořo řvu (asi ty hormonální výkyvy..)

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
12.2.13 19:44
@Machalka píše:
@banánice Má nemocnou mámu.Teda Štěpán asi odfrčí napořád, co? :twisted: Jsem škodolibá Thee Kelišové to tak trochu přeju :twisted:

Ale je to teda pěkný zmetek.. :cert:

Tu hospodu asi převezme ten štamgast od Henryho, ten starý, tlustý, brýlatý, rýpavý chlap..

• Citovat
  • Upravit
1219
12.2.13 19:46

Já si myslím že si ji sám nechá a jen mu ji někdo bude zatím hlídat
a to já to zítra neuvidím ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
12.2.13 19:56

Kde by na ni Lojza vzal :mrgreen: To bude jen nějaká fligna od Lumíra. Ale su zvědavá, kde seženou novýho nájemce :twisted: Pešek by si ji mohl pronajmout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
12.2.13 20:26

Tee se vlastně stane to samé, co ona před lety udělala tý přitelkyni Štěpána. Ona jí ho vlastně Tea tenkrát svedla a teď jí udělala nějaká to samý. Aspoň uvidí jaký to je. No, já ty Aniččiny histerický scény nemusím. Chápu, že to musí bejt vysilující tohle řešit, ale ona si spíš škodí. A ostatní zní jsou na budku. Podle mě jí to zatemní mozek a udělá nějakou blbost. Ani bych se nedivila, kdyby skončila někde v cvokhausu. Lenka a Jarda, to už neřešim. Jen by mě zajímala Lenky madr. No a ten nájemce podle mě bude buď Lumča nebo ty dva vochechulové starý. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí