Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, jak to bylo? štěpán byl ve vztahu s Veronikou a Thea jim do toho vlezla? a teď se štěpán zase vrací zpátky k veronice?
@Spenata píše:
Holky, jak to bylo? štěpán byl ve vztahu s Veronikou a Thea jim do toho vlezla? a teď se štěpán zase vrací zpátky k veronice?
Jo, vypadá to tak…
Jak to přesně začalo se vztahem Štěpána a They, si nepamatuju, ale neřekla bych, že do toho přímo lezla. Spíš on ji uháněl, ale opravte mě kdyžtak, opravdu si přesně nevzpomínám…
Jojo on Theu fakt uháněl a ona pak čekala až si to s tou Veronikou vyřeší ale už spolu tak nějak začínali…
Přijde mě to pitomost že se zas vrací k té Veronice zpátky…pořád dokola…
Theu moc nemusím, ale je mi jí líto a taky se teda netěším na scény, kdy se v tom bude plácat a bude mít depky…snad si brzo najde nového chlapa ![]()
taky doufám, že teď bude hodně zamilovaných scén s Monikou a Márou a že nás to scénaristi nechají užít a nepokazí jim to ![]()
@KPKristy píše:
Jen kdyby si Markéta ustřihla ty hnusný dredy…
A vyřadila ze šatníku ty divný vestičky:-)
@hofka a kdyby ji vyřadili celou, taky bych se nezlobila..
Já ji nemusím…
a jak tak přemýšlím, tak ze seriálu nemusím víc lidí… ![]()
@elluan píše:
@hofka a kdyby ji vyřadili celou, taky bych se nezlobila..Já ji nemusím…
a jak tak přemýšlím, tak ze seriálu nemusím víc lidí…
mě zas tak nevadí, ale taky by mohla přestat s těma názvama kuchyní, to je v každým díle zmínka. Taková blbost:-)
@hofka Tak snad se z ní stane taky slušný člověk, tak jak z některých ostatních…
ale koho úplně nemusím, je Lenka a Adriana…
![]()
TAKÉ SE HOLKY TĚŠÍM NA DNEŠNÍ DÍL, KDO V JEJICH VZTAHU VLASTNĚ JE TA TŘETÍ… ![]()
@hofka píše:
A vyřadila ze šatníku ty divný vestičky:-)
Jo, vestičky, to je taky síla. Jinak je to hezká holka, ale vypadá jako hastroš. Jako Edi, vrána k vráně sedá
![]()
Štěpán je vůl, ať už jede. A ta jeho Veronika je taky dobrá kobyla. Ještě větší, než Gábina…
@KPKristy Ale včra Štěpán říkal, že NĚKOHO, potkal, že by tak mluvil o té Veronice?,, nejlepší,, je PROJEKT K SVATBĚ…
bych ji kopla..