Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikdy bych se nechtěla dostat do situace They, by mě asi rovnou odvezli. ještě tu nádheru potkat doma, bych neměla slov.
Uááá, tak se mi ten dnešní díl stáhla blbě. Nejdřív jde obraz a zvuk tak za dvě minuty, to se nedá
. Další soubor na uložto je smazaný, a pak je tam jen nějaká mp4. Jak to bude vypadat? Nebo máte někdo odkaz na stažení?
Zrovna dneska večer to neuvidím ![]()
Veronika je dost divná, vždyť je snad vyšší než on? A taková nemastná neslaná:-)
@maruska1975 píše:
@KPKristy když to večer nestihnu s hlédnout, koukám ráno v 9:oo
To já taky moc nestíhám právě ![]()
Jste mě nakazily s tim stahováním, právě jsem stáhla dnešní díl a jdu na něj kouknout protože večer je fotbal…
Jste mě nakazily s tim stahováním, právě jsem stáhla dnešní díl a jdu na něj kouknout protože večer je fotbal…
Taky jste mě holky nakazily. Už jsem dnešní díl večer stáhla a už jsem ho i viděla. A docela jsem se zasmála.
@MarkyM píše:
Já stahuju, kouknu večer, až tu bude klid…
stejně je to mazec, že se to dá takhle dopředu stáhnout a ZADARMO! Nezavřou nás? ![]()
@MarkyM píše:
@KPKristystejně je to mazec, že se to dá takhle dopředu stáhnout a ZADARMO! Nezavřou nás?
Taky jsem si říkala, ale já bych tvrdila, že si myslím, že když je to volně ke stažení, tak je to legální ![]()
Ségra měla oplétačky. Koupila od kohosi DVD celé série MacLeodovy dcery a protože dotyčný prodejce byl už „ve sledování“, tak ségra byla na policii k podání vysvětlení. Dělala blbce, tak jí jen pohrozili prstem, ale měla nahnáno…
Nás nezavřou, zavřít můžou leda tak toho, kdo to tam dává a na to asi taky jsou pravidla:-)