Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1723
14.2.13 20:36

Veronika je jen spuchlá kráva. Kdyby mi balila moje věci v mém bytě tak bych jí asi dala ránu. Štěpán je taky suchar jak prase. Beztak to chtěl s Teou zašmidlat tak aby se neukázalo jaký je doopravdy hajzl a Veronika mu to zkazila.No vrána k vráně.
Scéna s Gábinou a Hynkem měla asi ukázat, že už to není žhavá láska když jí na valentýna přinese čokošku a půlku jí sežere :-) Ale třeba u nás to neslavíme tak jsem nedostala ani tu čokoládu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
14.2.13 20:44
@renda81 píše:
Holky až by se vrátil slušňák Miky a do toho Adriana! A nevíte jak měl Franta špatný vysvědčení? Že má zaracha

Si říkám, jestli se nakonec Adriana nedá z Mikym dohromady… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.2.13 21:00

Valentýna taky neslavíme, čokoládu si kupuju sama :D
Scéna u prkna byla trapná a Gábině se nedivím, že je utahaná, pokud se takhle mrdolí s každým vytahaným trikem. Jejím stylem bych ty naše hromady žehlila snad nonstop :roll:

Taky mi přišlo ujetý, jak se Veronika rychle nakýblovala ke Štěpánovi, ale od rána do večera tam chodila v botách a v šále. Takový detaily, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
14.2.13 21:02
@Lenka512 píše:
Si říkám, jestli se nakonec Adriana nedá z Mikym dohromady… ;)

Jak tě tohle napadlo??? Věkově k sobě tedy moc nejdou :mrgreen:, povahově už vůbec ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
14.2.13 21:03

No a ten byt je jen Štěpána nebo ho mají s Theou pronajatý dohromady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
14.2.13 21:09

@Petorka
Není po Štěpánově babičce? Je fakt, že v tu dobu, kdy se tam stěhovali, jsem na Ulici nekoukala…

• Citovat
  • Upravit
64975
14.2.13 21:14

@ncc1701 Já myslím, že je Štěpána, on ho pronajímal, pak se ten dotyčný odstěhoval, tak tam šli bydlet, aby byli sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
14.2.13 21:16

@vokishka
Aha, tak to je partie, když má v Praze byt :-D

• Citovat
  • Upravit
64975
14.2.13 21:20

@ncc1701 Fakt se z něj vyklubala "slušná " partie, kopnout ho někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.2.13 21:43

Jestli už Míša v tom seriálu hrát nemá, tak to by sedělo, že se na Mikyho v Anglii vykvákla a on dojede se zlomeným srdcem dom :think:
Tak sice je mi Veronika dost nesympatická, ale myslím si, že v Coolně to Štěpán řekl Matějovi dobře - Veronika ví co chce, Štěpán chce to samý a je to sebevědomá vyrovnaná ženská. Thea je pubertální hysterická totálně nezralá pipka a chovala se k němu fakt hnusně. I když je ta Veronika nejspíš kráva, myslím, že se s ní Štěpán bude mít líp :nevim: Thea by furt řešila pi*oviny svý rodiny a ostatních, ze všeho se hroutila atd. :roll: Pro normální život fakt nezralá, ta potřebuje dohled, ne partnera :twisted:
A jak Gábina snad pět minut žehlila evidentně studenou žehličkou jedno tričko, ještě si na něj nadrobila čokoládu, no to bylo fakt ze života :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
14.2.13 23:05
@Machalka píše:
Jestli už Míša v tom seriálu hrát nemá, tak to by sedělo, že se na Mikyho v Anglii vykvákla a on dojede se zlomeným srdcem dom :think:
Tak sice je mi Veronika dost nesympatická, ale myslím si, že v Coolně to Štěpán řekl Matějovi dobře - Veronika ví co chce, Štěpán chce to samý a je to sebevědomá vyrovnaná ženská. Thea je pubertální hysterická totálně nezralá pipka a chovala se k němu fakt hnusně. I když je ta Veronika nejspíš kráva, myslím, že se s ní Štěpán bude mít líp :nevim: Thea by furt řešila pi*oviny svý rodiny a ostatních, ze všeho se hroutila atd. :roll: Pro normální život fakt nezralá, ta potřebuje dohled, ne partnera :twisted:
A jak Gábina snad pět minut žehlila evidentně studenou žehličkou jedno tričko, ještě si na něj nadrobila čokoládu, no to bylo fakt ze života :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: dobrý koment, fakt jsem se zasmála, perfektní shrnutí dílu :palec: :palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
14.2.13 23:37

Tak dámy už jsem koukla na páteční díl a nebudud prozrazovat, jen jestli se Hynek chová pořád tak jak ted, tak se divím, že ho Gábina nepodvedla už dávno :-) tak a ted abych čekala do pondělka:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
14.2.13 23:44

Taky jsem na to koukala. :-)Pobavila jsem se.
Anička mě už lezla na nervy a konečně jde do sebe. Je super, že se rozhodla odjet na víkend. Ted to prozrazuju, ale jen to. A Anči mám radost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
15.2.13 00:02
@Machalka píše:
A jak Gábina snad pět minut žehlila evidentně studenou žehličkou jedno tričko, ještě si na něj nadrobila čokoládu, no to bylo fakt ze života :lol: :lol: :lol:

jsem se pořádně zasmála, fakt super shrnutí dílu :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
15.2.13 00:03
@Bobiše píše:
Taky jsem na to koukala. :-)Pobavila jsem se.
Anička mě už lezla na nervy a konečně jde do sebe. Je super, že se rozhodla odjet na víkend. Ted to prozrazuju, ale jen to. A Anči mám radost. :mavam:

kde na to koukáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky