Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Veronika je jen spuchlá kráva. Kdyby mi balila moje věci v mém bytě tak bych jí asi dala ránu. Štěpán je taky suchar jak prase. Beztak to chtěl s Teou zašmidlat tak aby se neukázalo jaký je doopravdy hajzl a Veronika mu to zkazila.No vrána k vráně.
Scéna s Gábinou a Hynkem měla asi ukázat, že už to není žhavá láska když jí na valentýna přinese čokošku a půlku jí sežere
Ale třeba u nás to neslavíme tak jsem nedostala ani tu čokoládu ![]()
@renda81 píše:
Holky až by se vrátil slušňák Miky a do toho Adriana! A nevíte jak měl Franta špatný vysvědčení? Že má zaracha
Si říkám, jestli se nakonec Adriana nedá z Mikym dohromady… ![]()
Valentýna taky neslavíme, čokoládu si kupuju sama ![]()
Scéna u prkna byla trapná a Gábině se nedivím, že je utahaná, pokud se takhle mrdolí s každým vytahaným trikem. Jejím stylem bych ty naše hromady žehlila snad nonstop ![]()
Taky mi přišlo ujetý, jak se Veronika rychle nakýblovala ke Štěpánovi, ale od rána do večera tam chodila v botách a v šále. Takový detaily, no ![]()
@Lenka512 píše:
Si říkám, jestli se nakonec Adriana nedá z Mikym dohromady…
Jak tě tohle napadlo??? Věkově k sobě tedy moc nejdou
, povahově už vůbec ne ![]()
No a ten byt je jen Štěpána nebo ho mají s Theou pronajatý dohromady?
@Petorka
Není po Štěpánově babičce? Je fakt, že v tu dobu, kdy se tam stěhovali, jsem na Ulici nekoukala…
@ncc1701 Já myslím, že je Štěpána, on ho pronajímal, pak se ten dotyčný odstěhoval, tak tam šli bydlet, aby byli sami.
@ncc1701 Fakt se z něj vyklubala "slušná " partie, kopnout ho někam.
Jestli už Míša v tom seriálu hrát nemá, tak to by sedělo, že se na Mikyho v Anglii vykvákla a on dojede se zlomeným srdcem dom ![]()
Tak sice je mi Veronika dost nesympatická, ale myslím si, že v Coolně to Štěpán řekl Matějovi dobře - Veronika ví co chce, Štěpán chce to samý a je to sebevědomá vyrovnaná ženská. Thea je pubertální hysterická totálně nezralá pipka a chovala se k němu fakt hnusně. I když je ta Veronika nejspíš kráva, myslím, že se s ní Štěpán bude mít líp
Thea by furt řešila pi*oviny svý rodiny a ostatních, ze všeho se hroutila atd.
Pro normální život fakt nezralá, ta potřebuje dohled, ne partnera ![]()
A jak Gábina snad pět minut žehlila evidentně studenou žehličkou jedno tričko, ještě si na něj nadrobila čokoládu, no to bylo fakt ze života
![]()
@Machalka píše:
Jestli už Míša v tom seriálu hrát nemá, tak to by sedělo, že se na Mikyho v Anglii vykvákla a on dojede se zlomeným srdcem dom
Tak sice je mi Veronika dost nesympatická, ale myslím si, že v Coolně to Štěpán řekl Matějovi dobře - Veronika ví co chce, Štěpán chce to samý a je to sebevědomá vyrovnaná ženská. Thea je pubertální hysterická totálně nezralá pipka a chovala se k němu fakt hnusně. I když je ta Veronika nejspíš kráva, myslím, že se s ní Štěpán bude mít lípThea by furt řešila pi*oviny svý rodiny a ostatních, ze všeho se hroutila atd.
Pro normální život fakt nezralá, ta potřebuje dohled, ne partnera
A jak Gábina snad pět minut žehlila evidentně studenou žehličkou jedno tričko, ještě si na něj nadrobila čokoládu, no to bylo fakt ze života![]()
![]()
Tak dámy už jsem koukla na páteční díl a nebudud prozrazovat, jen jestli se Hynek chová pořád tak jak ted, tak se divím, že ho Gábina nepodvedla už dávno
tak a ted abych čekala do pondělka:-(((
Taky jsem na to koukala.
Pobavila jsem se.
Anička mě už lezla na nervy a konečně jde do sebe. Je super, že se rozhodla odjet na víkend. Ted to prozrazuju, ale jen to. A Anči mám radost. ![]()
@Machalka píše:
Jestli už Míša v tom seriálu hrát nemá, tak to by sedělo, že se na Mikyho v Anglii vykvákla a on dojede se zlomeným srdcem dom
Tak sice je mi Veronika dost nesympatická, ale myslím si, že v Coolně to Štěpán řekl Matějovi dobře - Veronika ví co chce, Štěpán chce to samý a je to sebevědomá vyrovnaná ženská. Thea je pubertální hysterická totálně nezralá pipka a chovala se k němu fakt hnusně. I když je ta Veronika nejspíš kráva, myslím, že se s ní Štěpán bude mít lípThea by furt řešila pi*oviny svý rodiny a ostatních, ze všeho se hroutila atd.
Pro normální život fakt nezralá, ta potřebuje dohled, ne partnera
A jak Gábina snad pět minut žehlila evidentně studenou žehličkou jedno tričko, ještě si na něj nadrobila čokoládu, no to bylo fakt ze života![]()
![]()
jsem se pořádně zasmála, fakt super shrnutí dílu
![]()
@Bobiše píše:
Taky jsem na to koukala.Pobavila jsem se.
Anička mě už lezla na nervy a konečně jde do sebe. Je super, že se rozhodla odjet na víkend. Ted to prozrazuju, ale jen to. A Anči mám radost.
kde na to koukáš?