Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy Aha.. Na to jsem taky zapomněla. Tak to potom beru zpět. To bych ho asi taky nechtěla potkávat..
@slavuska1 píše:
Tak my párky příborem taky nejíme, ale znám lidi, co tak jedí normálně
Můj chlap jí taky párky příborem, rukou by je nejedl
![]()
Ahoj holky, už jsem sem párkrát nakoukala, zas poslední dobou na ulici koukám (teda stahuju - páč jinak v televizi to nestíhám) ale musím říct, že vaše diskuze mě kolikrát pobaví i víc než seriál samotný ![]()
no Hynkovi se taky nedivím, i když by se mohli začít chlapi víc respektovat kvůli Šimonovi, podle mě je Gábina blbá, že Hynkovi nedala vědět, že tam bude její táta, by byl aspoň připravený na nejhorší
jinak co tam Hynek s Gábinou nebyli, tak jsem si říkala, že by jejich příběh mohli zas rozjet a teď mi strašně ten jejich „umělý“ vztah leze na nervy, fakt to oslovování miláčku jim moc nejde ![]()
jinak taky sleduju děti jak se chovají a teda si říkám z čeho je ta Gábina pořád tak strašně utahaná, malý ve školce nebo jí ho někdo hlídá a nebo si sám poslušně hraje v pokojíčku ![]()
s Evou taky nechápu kde na ty výlety a dárky bere? Nezmiňovali se tam co dělá za práci, přece jen jak jsem pochopila byla ve vězení, to asi pak není úplně jednoduché sehnat nějakou super práci
Jo a vůbec nevím - prosím vám proč ta Eva vůbec byla ve vězení?
@maluska Za krádeže a podvody, ale o co přesně šlo, to se myslím neřešilo.
@maluska hlavně Gábina žehlí jednu mikču asi půl hodiny, to bych pak byla taky unavená
já taky studuju, navíc mi syn do školky ještě nechodí a nežehlím vůbec, hned mám trošku víc času ![]()
taky jsem se pozastavila nad tím, jak tam šmrdlala žehličkou po tom triku nebo mikině, to je jedno, takovou dobu ![]()
Já taky nežehlim ![]()
A taky bych své dítě nenechala běhat po doma a hrát si v džínách…teda alespoń já ne..
@MarkyM píše:
@Hesovitaky jsem se pozastavila nad tím, jak tam šmrdlala žehličkou po tom triku nebo mikině, to je jedno, takovou dobu
Já taky nežehlim
Měla jí studenou ![]()
@boball tak to se pak nedivím, že ji to tak dlouho trvalo
ale navíc ta mikina nebyla vůbec zmuchlaná ![]()
@Bersaba píše:
@maluska Za krádeže a podvody, ale o co přesně šlo, to se myslím neřešilo.
aha tak to už mi je jasné, kde ze dne na den vzala na tablet ![]()
@Hesovi
to víš studenou žehličkou se žehlí blbě
vždycky když tam je žehlící scéna, tak se musím strašně soustředit na to co tam ty herečky s tou žehličkou vyvádí, Anča to samé - nevím proč jim to nezapnou ![]()
No tak ona mě denní studium jsem pochopila, ale to mi přijde stejné jako by šla do práce, je jedno jestli pracuje nebo jen studuje, jo kdyby studovala a pracovala a doma malé dítě tak to bych pochopila z čeho unavená je, ale jde do školy místo práce a o zkouškovém má zas celý den volno, tak se může učit když má Šimova ve školce a odpoledne si pro něj dojít, tak fakt nechápu z čeho má být jako unavené, taky furt řeší prachy, tak nechápu proč nechodí aspoň na nějakou brigádu když má zkouškový - se prostě dopoledne musí kopat do zadku… na nevěru si asi čas najde, uvidíme ![]()
jo a Libuška a dr. mě baví, jsem docela ráda, že to tak natahujou… a štvou mě měla jsem takovou radost, že je konečně napadlo dát Moniku a Máru dohromady a teď jim dali týden zas pauzu, už se těším jak se to bude vyvíjet
Strašně už mě nebaví ty scény, kde Gábina pořád kňourá ohledně těch peněz
stačí si postěžovat jednou, dvakrát, ale když je s Terezou, tak si pořád jenom stěžuje a háže ztrápené ksichty ![]()
jo, taky by mně zajímalo, kde bere peníze Tereza, být studentkou, tak si chci žít jako ona! nikde žádná zmínka o brigádě, Matěj aspoň pracuje, to je musí rodiče teda pěkně podporovat ![]()