Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2506
16.2.13 09:34

@KPKristy Aha.. Na to jsem taky zapomněla. Tak to potom beru zpět. To bych ho asi taky nechtěla potkávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
16.2.13 13:09
@slavuska1 píše:
Tak my párky příborem taky nejíme, ale znám lidi, co tak jedí normálně :nevim:

Můj chlap jí taky párky příborem, rukou by je nejedl :mrgreen: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
16.2.13 14:19

Ahoj holky, už jsem sem párkrát nakoukala, zas poslední dobou na ulici koukám (teda stahuju - páč jinak v televizi to nestíhám) ale musím říct, že vaše diskuze mě kolikrát pobaví i víc než seriál samotný :lol:
no Hynkovi se taky nedivím, i když by se mohli začít chlapi víc respektovat kvůli Šimonovi, podle mě je Gábina blbá, že Hynkovi nedala vědět, že tam bude její táta, by byl aspoň připravený na nejhorší :mrgreen: jinak co tam Hynek s Gábinou nebyli, tak jsem si říkala, že by jejich příběh mohli zas rozjet a teď mi strašně ten jejich „umělý“ vztah leze na nervy, fakt to oslovování miláčku jim moc nejde :mrgreen:
jinak taky sleduju děti jak se chovají a teda si říkám z čeho je ta Gábina pořád tak strašně utahaná, malý ve školce nebo jí ho někdo hlídá a nebo si sám poslušně hraje v pokojíčku :lol:
s Evou taky nechápu kde na ty výlety a dárky bere? Nezmiňovali se tam co dělá za práci, přece jen jak jsem pochopila byla ve vězení, to asi pak není úplně jednoduché sehnat nějakou super práci :nevim: Jo a vůbec nevím - prosím vám proč ta Eva vůbec byla ve vězení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.2.13 14:33

@maluska Za krádeže a podvody, ale o co přesně šlo, to se myslím neřešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
16.2.13 17:37

@maluska hlavně Gábina žehlí jednu mikču asi půl hodiny, to bych pak byla taky unavená :mrgreen: já taky studuju, navíc mi syn do školky ještě nechodí a nežehlím vůbec, hned mám trošku víc času :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
16.2.13 17:43

@Hesovi

taky jsem se pozastavila nad tím, jak tam šmrdlala žehličkou po tom triku nebo mikině, to je jedno, takovou dobu :D

Já taky nežehlim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
16.2.13 17:54

A taky bych své dítě nenechala běhat po doma a hrát si v džínách…teda alespoń já ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
16.2.13 18:12

Vsak rikam, ze ty scenaristi prehanej :)

• Citovat
  • Upravit
15052
16.2.13 18:21
@MarkyM píše:
@Hesovi

taky jsem se pozastavila nad tím, jak tam šmrdlala žehličkou po tom triku nebo mikině, to je jedno, takovou dobu :D

Já taky nežehlim :mrgreen:

Měla jí studenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
16.2.13 18:33

@boball tak to se pak nedivím, že ji to tak dlouho trvalo :mrgreen: ale navíc ta mikina nebyla vůbec zmuchlaná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
16.2.13 18:34

Takové materiály se nežehlí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
16.2.13 19:55
@elluan píše:
Takové materiály se nežehlí… ;)

Tak tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
16.2.13 20:04
@Bersaba píše:
@maluska Za krádeže a podvody, ale o co přesně šlo, to se myslím neřešilo.

aha tak to už mi je jasné, kde ze dne na den vzala na tablet :mrgreen:
@Hesovi :mrgreen: to víš studenou žehličkou se žehlí blbě :mrgreen: vždycky když tam je žehlící scéna, tak se musím strašně soustředit na to co tam ty herečky s tou žehličkou vyvádí, Anča to samé - nevím proč jim to nezapnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
16.2.13 20:08

No tak ona mě denní studium jsem pochopila, ale to mi přijde stejné jako by šla do práce, je jedno jestli pracuje nebo jen studuje, jo kdyby studovala a pracovala a doma malé dítě tak to bych pochopila z čeho unavená je, ale jde do školy místo práce a o zkouškovém má zas celý den volno, tak se může učit když má Šimova ve školce a odpoledne si pro něj dojít, tak fakt nechápu z čeho má být jako unavené, taky furt řeší prachy, tak nechápu proč nechodí aspoň na nějakou brigádu když má zkouškový - se prostě dopoledne musí kopat do zadku… na nevěru si asi čas najde, uvidíme :lol:
jo a Libuška a dr. mě baví, jsem docela ráda, že to tak natahujou… a štvou mě měla jsem takovou radost, že je konečně napadlo dát Moniku a Máru dohromady a teď jim dali týden zas pauzu, už se těším jak se to bude vyvíjet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.2.13 20:30

Strašně už mě nebaví ty scény, kde Gábina pořád kňourá ohledně těch peněz :pocitac: :pocitac: :pocitac: stačí si postěžovat jednou, dvakrát, ale když je s Terezou, tak si pořád jenom stěžuje a háže ztrápené ksichty :zed:
jo, taky by mně zajímalo, kde bere peníze Tereza, být studentkou, tak si chci žít jako ona! nikde žádná zmínka o brigádě, Matěj aspoň pracuje, to je musí rodiče teda pěkně podporovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí