Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30301
17.2.13 11:01

@Alčák1 Ingrid se odjela starat o ty sestřiny děti. Proto zmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
17.2.13 11:04

@Aspera aha tak to jo, já právě moc dílů od června neviděla, jsem byla v porodce a pak lítala kolem malýho, tak nebyl čas a když už jsme si udělali řád a konečně jsem se začala dívat, tak Ingrid byla fuč :,( a místo ní tam šéfovala Jitka i to studio se změnilo :( díky za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.2.13 12:42

Tak podle mně, jestli se vrátí, tak asi sama a právě proto, že už jim to spolu v Moskvě neklapalo :nevim:
jinak já měla Mullera na začátku ráda, vždyť se ke Světlaně choval moc hezky, když ji Lumír podváděl s Pavlínou (to teda byla postavička haha), pak už trochu moc čachroval, ale stejně měl Světlanu rád
jsem zvědavá, jestli se teda dají s Lumírem dohromady, Lumír bude určitě chtít, uvidíme, co ona na to, už se těšíííííím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
17.2.13 14:29

Já chci Světlanu, já chci Světlanu… :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
17.2.13 14:31

@KPKristy

Paní Podzimková :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, nešlo by to prosím nějak zařídit u manžílka, což??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
17.2.13 15:01

Já bych taky chtěla, aby se dal Lumír se Světlanou zas do kupy. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.2.13 15:07
@monatkaa píše:
@KPKristyPaní Podzimková :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, nešlo by to prosím nějak zařídit u manžílka, což??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo jo, udělám psí oči, krásný večer a Světlana bude :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
17.2.13 15:20
@KPKristy píše:
Jo jo, udělám psí oči, krásný večer a Světlana bude :mrgreen: :mrgreen:

:P :P :P :P :P :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Tak když už jsem tě prokoukla :P :P :P :P, tak tě musím využít :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
17.2.13 15:54
@KPKristy píše:
Jo jo, udělám psí oči, krásný večer a Světlana bude :mrgreen: :mrgreen:

Bezva. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
17.2.13 16:48
@Spenata píše:
Strašně už mě nebaví ty scény, kde Gábina pořád kňourá ohledně těch peněz :pocitac: :pocitac: :pocitac: stačí si postěžovat jednou, dvakrát, ale když je s Terezou, tak si pořád jenom stěžuje a háže ztrápené ksichty :zed:
jo, taky by mně zajímalo, kde bere peníze Tereza, být studentkou, tak si chci žít jako ona! nikde žádná zmínka o brigádě, Matěj aspoň pracuje, to je musí rodiče teda pěkně podporovat :)

Taky nechapu, mám 17 měsíční,,živé,, dítě, studuju dálkově výšku a mezitím se občas na dva měsice vracím do práce a nebo dělám brigády :) ale tolik keců co má gabína teda nemám :D nechápu jako z čeho je přesně unavená :nevim: :nevim: :nevim: scénaristi jsou mimo realitu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.2.13 17:27

Myslím si, že Gábina není unavená, ale znuděná :twisted: Místo žehlení studenou žehličkou by radši vymetala pařby :twisted: No, měla se předtím víc zajímat o to, k čemu a jak se používá antikoncepce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.2.13 20:39

No jo, scénaristi si připravují půdu na tu chystanou nevěru ;)
snad pak Gábina nabere nějakou tu energii a přestane být takovou unavenou mátohou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
17.2.13 20:47

@Machalka jj, uvidíme jak moc je unavená až po ní ten kluk vystartuje :mrgreen:
Světlanu bych ráda ale Ingrid ani ne, na mě trochu náladová magorka - ta mě nebavila… bavil mě Vasil (nebo jak se jmenoval) tak jsem Ingrid vzala na milost, ale pak už byl nejvyšší čas, aby odešla :mrgreen:
no Thea mi nevadí, ale jak se chovala než Štěpán odjel :roll: nevím ale jestli s touhle druhou si nějak pomohl :mrgreen: možná mi ho je i trochu líto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
17.2.13 20:50

Jo a Vojtííí se má to to Iráku nebo kde to je už vracet??? já jen jestli třeba nechystá ještě Gronsko, Sibiř, pak třeba celou Afriku atd. :mrgreen: ten mi teda taky nechybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
17.2.13 20:58

Ja to teda obcas mivam stejne jako Gabina, ze vseho unavena, znudena ale po par dnech me to vzdy prejde staci s malou nekam vyrazit a hned je lip. Myslim, ze Gabina to Vaskovo baleni ustoji a nepodvede. Vzdyt komu by se takovy zajen nelibil? Me teda jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí