Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alčák1 Ingrid se odjela starat o ty sestřiny děti. Proto zmizela.
@Aspera aha tak to jo, já právě moc dílů od června neviděla, jsem byla v porodce a pak lítala kolem malýho, tak nebyl čas a když už jsme si udělali řád a konečně jsem se začala dívat, tak Ingrid byla fuč
a místo ní tam šéfovala Jitka i to studio se změnilo
díky za info ![]()
Tak podle mně, jestli se vrátí, tak asi sama a právě proto, že už jim to spolu v Moskvě neklapalo ![]()
jinak já měla Mullera na začátku ráda, vždyť se ke Světlaně choval moc hezky, když ji Lumír podváděl s Pavlínou (to teda byla postavička haha), pak už trochu moc čachroval, ale stejně měl Světlanu rád
jsem zvědavá, jestli se teda dají s Lumírem dohromady, Lumír bude určitě chtít, uvidíme, co ona na to, už se těšíííííím ![]()
Paní Podzimková
, nešlo by to prosím nějak zařídit u manžílka, což???
![]()
Já bych taky chtěla, aby se dal Lumír se Světlanou zas do kupy.
![]()
@monatkaa píše:
@KPKristyPaní Podzimková![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, nešlo by to prosím nějak zařídit u manžílka, což???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo jo, udělám psí oči, krásný večer a Světlana bude
![]()
@KPKristy píše:
Jo jo, udělám psí oči, krásný večer a Světlana bude![]()
![]()
Tak když už jsem tě prokoukla
, tak tě musím využít
![]()
@KPKristy píše:
Jo jo, udělám psí oči, krásný večer a Světlana bude![]()
Bezva.
![]()
@Spenata píše:
Strašně už mě nebaví ty scény, kde Gábina pořád kňourá ohledně těch peněz![]()
![]()
stačí si postěžovat jednou, dvakrát, ale když je s Terezou, tak si pořád jenom stěžuje a háže ztrápené ksichty
jo, taky by mně zajímalo, kde bere peníze Tereza, být studentkou, tak si chci žít jako ona! nikde žádná zmínka o brigádě, Matěj aspoň pracuje, to je musí rodiče teda pěkně podporovat
Taky nechapu, mám 17 měsíční,,živé,, dítě, studuju dálkově výšku a mezitím se občas na dva měsice vracím do práce a nebo dělám brigády
ale tolik keců co má gabína teda nemám
nechápu jako z čeho je přesně unavená
scénaristi jsou mimo realitu
![]()
Myslím si, že Gábina není unavená, ale znuděná
Místo žehlení studenou žehličkou by radši vymetala pařby
No, měla se předtím víc zajímat o to, k čemu a jak se používá antikoncepce ![]()
No jo, scénaristi si připravují půdu na tu chystanou nevěru ![]()
snad pak Gábina nabere nějakou tu energii a přestane být takovou unavenou mátohou ![]()
@Machalka jj, uvidíme jak moc je unavená až po ní ten kluk vystartuje ![]()
Světlanu bych ráda ale Ingrid ani ne, na mě trochu náladová magorka - ta mě nebavila… bavil mě Vasil (nebo jak se jmenoval) tak jsem Ingrid vzala na milost, ale pak už byl nejvyšší čas, aby odešla ![]()
no Thea mi nevadí, ale jak se chovala než Štěpán odjel
nevím ale jestli s touhle druhou si nějak pomohl
možná mi ho je i trochu líto ![]()
Jo a Vojtííí se má to to Iráku nebo kde to je už vracet??? já jen jestli třeba nechystá ještě Gronsko, Sibiř, pak třeba celou Afriku atd.
ten mi teda taky nechybí
Ja to teda obcas mivam stejne jako Gabina, ze vseho unavena, znudena ale po par dnech me to vzdy prejde staci s malou nekam vyrazit a hned je lip. Myslim, ze Gabina to Vaskovo baleni ustoji a nepodvede. Vzdyt komu by se takovy zajen nelibil? Me teda jo ![]()