Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No holky, já si myslím, že Evu to za chvilku přestane bavit, copak má tak super placenou práci, že si může dovolit drahé dárky a samé drahé výlety? Nemyslím a určitě ne tak často… ono se to za chvíli určitě i jí zají…fakt jsem zvědavá, jak to dopadne, ale řekla bych, že tohle bude ještě na hodně dlouho…
A taky mi přijde, že už se dost táhne akcička s Libuškou a doktorem. Jiskří to mezi nima jako bejk a pořád nic
![]()
@KPKristy svatá pravda, ještě si nedali ani pusu na tvář
i když zase - oba dva z minulýho vztahu byli dost dlouho na hromadě, tak jdou na to echt pomalu ![]()
Jinak všimli jste si, že Libor mluvil o Mikym, že teda Míša asi marodí doma? A proto chce Miky zpátky do ČR, protože je tam bez ní? Tak to by se tam měla asi Míša ještě objevit ![]()
A taky si všímám, jak Šimon vůbec nemluví. I když dovádí s dědečkem, tak je pořád zticha. Půjčím jim Ondru… ![]()
Zrovna jsem myslela že Libor tam dlouho neměl Adámka a objevil se tam
Ahoj holky můžu se přidat? Taky mi příjde že ty děti tam vůbec nemluví ani tí Lenky holčička Mirinka tu zas pořád nosí.
Taky by mě zajímalo, kde ta Eva bere peníze, na to, že vyšla právě z vězení, tak se má fajn
![]()
Hehe a jak sestřička koukala, když viděla Libušku ve dveřích, co ![]()
No jo tak Libuška s doktůrkem, taky pořád čekám kdy už a pořád nic
, tak snad to brzy přijde. A jsem zvědavá, co hodlá Thea dělat, podle těch ukázek, že mu to nedaruje…
@Petorka Thea zas přehání, jako vždycky. Stejně z toho bude prd ![]()
Já zas nechápu Hynka.. Děda se chová k malému krásně, hraje si sním, stará se o to aby se měli dobře a ho furt něco sere.. Že mu řekl ať namaže nějakou kliku snad není žádná katastrofa ne? Mi taťka chodí pořád domů něco zpravovat. A přítel ho má strašně rád, chodí spolu na pivo a je šťastnej, že se o nás zajimá, má rád našeho syna a hraje si sním.. Myslím, že v tomhle je Hynek docela suchar!!!
Vcera jsem to nevidela…da se nekde stahnout i vcerejsi dil? Jinak ten Hynek me tak s.re, jka meli tu veceri a on se tam choval jako totalni pablb,, podle me…furt se nejka snazil vyvvolat hadku
![]()
@Hesovi píše:
Já zas nechápu Hynka.. Děda se chová k malému krásně, hraje si sním, stará se o to aby se měli dobře a ho furt něco sere.. Že mu řekl ať namaže nějakou kliku snad není žádná katastrofa ne? Mi taťka chodí pořád domů něco zpravovat. A přítel ho má strašně rád, chodí spolu na pivo a je šťastnej, že se o nás zajimá, má rád našeho syna a hraje si sním.. Myslím, že v tomhle je Hynek docela suchar!!!
Tam jde asi o to, že Hynek má v živé paměti tu „kauzu“ s Gábinou, jak na něj Mastný chtěl vyrukovat s policií, znásilněním a vězením a kdesi cosi. Hynek ho prostě nenávidí a nemůže mu to zapomenout, čemuž se teda nedivím. Na druhou stranu by to Gábina teda mohla organizovat tak, aby se nepotkávali ![]()
@KPKristy píše:
Tam jde asi o to, že Hynek má v živé paměti tu „kauzu“ s Gábinou, jak na něj Mastný chtěl vyrukovat s policií, znásilněním a vězením a kdesi cosi. Hynek ho prostě nenávidí a nemůže mu to zapomenout, čemuž se teda nedivím. Na druhou stranu by to Gábina teda mohla organizovat tak, aby se nepotkávali
Tak to už jsem zapomněla
a já tady říkám, že se choval jako pablb
![]()
@monatkaa píše:
Tak to už jsem zapomněla![]()
![]()
![]()
a já tady říkám, že se choval jako pablb
![]()
![]()
No, tenkrát po něm dost šel a nechtěl si vůbec nechat vymluvit, že to bylo jinak, že vlastně Gábina ho svedla, ačkoli to sama říkala. Hynek byl úplně na pranýři. Ale tak asi by to takhle dělal každej táta, kdyby se jednalo o jeho dceru a učitele…