Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3525
14.2.13 19:21

@ncc1701 ja mam ziju se svou prvni laskou pres 3 roky.. :) taky se to da..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
14.2.13 19:23

@KPKristy ale musím se uznat že se ta Veronika činí pěkně že Thee vystěhovala věci a šla vařit večeři. Štěpán očividně absolutně neví co chce, typickej chlap myslí, no víte čím :cert:

• Citovat
  • Upravit
46669
14.2.13 19:29

@sabi88, fakt že jo. Nechápu, proč je tak zdrchanej, když už ji stejně nemiluje. Chtěl by obě, Veronika je sebevědomá a má stejný zájmy, Thea je pro život. Joo, panáček má ale smůlu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
14.2.13 19:29
@mamkyjáryk píše:
@ncc1701 ja mam ziju se svou prvni laskou pres 3 roky.. :) taky se to da..

Tak to je hezky, moje prvni laska trvala tyden, byl to kamarad moji kamaradky, mesic me miloval potaji, druhy mesic jsme se schazeli ve trech, pak naplanoval, ze nutne musime do kina na zhavou novinku Sceary Movie, tak jsme cele jarni prazdniny u kamaradky koukali na filmy, kterych se SM tyka, po kine me doprovodil domu, dal mi prvni pusu v zivote a za pet dni ho to prestalo bavit :-D Bylo nam ctrnact (do kina jsme sli na pujcenou obcanku) :)

Příspěvek upraven 14.02.13 v 19:30

• Citovat
  • Upravit
3525
14.2.13 19:30

@sabi88 no je hloupej, Thea by pro nej byla lepsi.. A vypada to ze Gabina zahne s tim Vaškem, no necham se prekvapit.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
14.2.13 19:36

Chodil Matej s Theou nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Spajee
14.2.13 19:46

@ncc1701 chodil, a hned potom i s Libuškou :)

• Citovat
  • Upravit
1649
14.2.13 19:52

Holky všimly jste si jak se na chodbě potkali Thea, Štěpán a Veronika, Thea utekla do ložnice si balit věci a vešla takovýma hezkýma dřevěnýma dveřma. Potom za ní přišel Štěpán a vešel bílýma oprýskanýma dveřma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
14.2.13 19:54

@michaba83

a je to tu zas…dveře :mrgreen: toho jsem si tedy nevšimla, kouknu zítra na opáčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.2.13 19:55

@michaba83 jj, přesně :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
14.2.13 19:55
@Spajee píše:
@ncc1701 chodil, a hned potom i s Libuškou :)

To je taky kanec, to uz chybi jen starej Boris a ma zarez za celou rodinu :)

• Citovat
  • Upravit
46669
14.2.13 19:58
@michaba83 píše:
Holky všimly jste si jak se na chodbě potkali Thea, Štěpán a Veronika, Thea utekla do ložnice si balit věci a vešla takovýma hezkýma dřevěnýma dveřma. Potom za ní přišel Štěpán a vešel bílýma oprýskanýma dveřma :mrgreen:

Nevšimla!! :lol:

Ale všimla jsem si, jak mají Liškovi na rozích konferenčního stolku packy Ikea. Asi aby se jejich miminka nepraštila o rohy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
14.2.13 20:15

@ncc1701 tak to ja jsem ho nasla pres brachu, vzala si cislo a zacla mu psat, po 2 mesicich jsme spolu zacali chodit, me bylo 15 a jemu 21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
14.2.13 20:21
@michaba83 píše:
Holky všimly jste si jak se na chodbě potkali Thea, Štěpán a Veronika, Thea utekla do ložnice si balit věci a vešla takovýma hezkýma dřevěnýma dveřma. Potom za ní přišel Štěpán a vešel bílýma oprýskanýma dveřma :mrgreen:

hnědé krásné mají z jedné strany, bílé oprýskané z druhé. Nebo aspoň mě to tak přišlo.

• Citovat
  • Upravit
2787
14.2.13 20:25

Já jsem zrovna ten začátek, na který jsem se těšila neviděla, zítra si to musím pustit…
They je mi líto, Štěpán je fakt hovado a ta jeho Veronika ještě větší, no čert ví, jak tohle vlastně dopadne, nakonec se zjistí, že je Thea znova těhotná po té jedné uvítací-rozcházecí noci :lol: a ta Veronika mi přijde spíš tlustá - taková nehezká, ještě to pitomé oblečení, těhotná určitě není.
A dneska jsem nechápala tu zbytečnou scénu Gábina u žehlícího prkna s Hynkem, takový dialog k ničemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí