Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12982
15.2.13 09:38

@marinka5 no právě :mrgreen: Ne, mě to prostě fakt nesedí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.2.13 09:39

@Weruska třeba se z toho za dva roky konečně vyvine něco víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
15.2.13 09:44

@Bobiše
neměla by jsi prosím odkaz? nemůžu to najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
15.2.13 09:45

@marinka5 možná :mrgreen: :lol:

A taky jsem zvědavá, za jak dlouho zavolá Kateřina, ona má přece vždycky to špatné tušení, že se něco děje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.2.13 09:48

@Weruska taky mě to napadlo, a aby starej Boris nerozbil hubu Štěpánovi jako tenkrát Eliášovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
15.2.13 10:20

Už stahuju, během oběda na to kouknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.2.13 10:49
@alchemilka píše:
Já si nemůžu pomoct, ale ta Viky hraje fakt jako totální neherec. Člověk ji nevěří ani nos mezi očima :roll:

Viki se mi taky nelíbí :roll:

Jinak jo, ať má Veronika šátek i doma, ale mě prostě přišlo ujetý, jak ráno přišla, tak večer vypadala. Ta šála i boty. Kdo by takhle chodil celej den doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
15.2.13 11:23
@KPKristy píše:
Viki se mi taky nelíbí :roll:Jinak jo, ať má Veronika šátek i doma, ale mě prostě přišlo ujetý, jak ráno přišla, tak večer vypadala. Ta šála i boty. Kdo by takhle chodil celej den doma :D

Jo, to je fakt, to mě taky napadlo :lol: a ještě, jak měla ty botky na tom podpatku, tak vypadala asi o půl hlavy vyšší než ten Štěpán, což teda nevypadalo vůbec dobře. Nevím, proč jí nedali aspoň nějaký nižší ty boty, když on je takovej střízlík :P

Jinak They je mi pěkně líto, chudinka, úplně jsem si vzopmněla, jaký jsou chlapi hajzlové a že jsem ráda, že mám ráda toho svýho :dance: a ta Veronika je teda hustá, jak jí hned sbalila věci a šla dělat večeři, že teda má na to vůbec žaludek :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
15.2.13 12:00
@MarkyM píše:
Už stahuju, během oběda na to kouknu :mrgreen:

mohla by jsi mi prosím poslat odkaz? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
15.2.13 12:05
@Alik.htm píše:
Jo, to je fakt, to mě taky napadlo :lol: a ještě, jak měla ty botky na tom podpatku, tak vypadala asi o půl hlavy vyšší než ten Štěpán, což teda nevypadalo vůbec dobře. Nevím, proč jí nedali aspoň nějaký nižší ty boty, když on je takovej střízlík :PJinak They je mi pěkně líto, chudinka, úplně jsem si vzopmněla, jaký jsou chlapi hajzlové a že jsem ráda, že mám ráda toho svýho :dance: a ta Veronika je teda hustá, jak jí hned sbalila věci a šla dělat večeři, že teda má na to vůbec žaludek :poblion: :poblion:

No hlavně v cizím bytě, však nakupovala určitě Thea, Veronika tam přeci nikdy se Štěpánem nebydlela, pro ní to je defakto cizí byt, cizí lednice, takže i potraviny nebyly rozhodně Veroniky, nevěřím, že to plánovala a šla nakoupit, aby mohla pak večer dělat frajerku se salátem s kuřetem…drzá je, bych jí přála, ať jí ten Štěpán taky po druhé odkopne :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
15.2.13 12:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
15.2.13 13:08

Zajímalo by mě co v tom je, že má Viky pořád takovou dobrou náladu, a Franta je z ní pořád takovej vyplesklej. Myslím, že „svoje dny“ by užt mohla mít, ne? Tak by se mohli pohádat nebo něco. Včera sem o kousek přišla, Ema byla snima v tom kině jak Franta zval Viky kvůli Valentýnovi?-ráno mi to uteklo úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
15.2.13 13:12

Mě Viky taky přijde taková v pohodě, a Franta jakoby pořád něco řešil. Sice jí má asi hodně rád, ale nedává to moc najevo, ale s tou masožravkou by mě teda potěšil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
15.2.13 13:48

@MarkyM
díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Spajee
15.2.13 14:22

@zasemamina Nene, Ema byla s Evou v aquaparku… chudák Anička, vždycky to s ní tak nějak prožívám… až se mi přítel může uchechtat :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!