Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Weruska třeba se z toho za dva roky konečně vyvine něco víc ![]()
@marinka5 možná
![]()
A taky jsem zvědavá, za jak dlouho zavolá Kateřina, ona má přece vždycky to špatné tušení, že se něco děje ![]()
@Weruska taky mě to napadlo, a aby starej Boris nerozbil hubu Štěpánovi jako tenkrát Eliášovi ![]()
@alchemilka píše:
Já si nemůžu pomoct, ale ta Viky hraje fakt jako totální neherec. Člověk ji nevěří ani nos mezi očima
Viki se mi taky nelíbí ![]()
Jinak jo, ať má Veronika šátek i doma, ale mě prostě přišlo ujetý, jak ráno přišla, tak večer vypadala. Ta šála i boty. Kdo by takhle chodil celej den doma ![]()
@KPKristy píše:
Viki se mi taky nelíbíJinak jo, ať má Veronika šátek i doma, ale mě prostě přišlo ujetý, jak ráno přišla, tak večer vypadala. Ta šála i boty. Kdo by takhle chodil celej den doma
Jo, to je fakt, to mě taky napadlo
a ještě, jak měla ty botky na tom podpatku, tak vypadala asi o půl hlavy vyšší než ten Štěpán, což teda nevypadalo vůbec dobře. Nevím, proč jí nedali aspoň nějaký nižší ty boty, když on je takovej střízlík ![]()
Jinak They je mi pěkně líto, chudinka, úplně jsem si vzopmněla, jaký jsou chlapi hajzlové a že jsem ráda, že mám ráda toho svýho
a ta Veronika je teda hustá, jak jí hned sbalila věci a šla dělat večeři, že teda má na to vůbec žaludek
![]()
@MarkyM píše:
Už stahuju, během oběda na to kouknu
mohla by jsi mi prosím poslat odkaz? ![]()
@Alik.htm píše:
Jo, to je fakt, to mě taky napadloa ještě, jak měla ty botky na tom podpatku, tak vypadala asi o půl hlavy vyšší než ten Štěpán, což teda nevypadalo vůbec dobře. Nevím, proč jí nedali aspoň nějaký nižší ty boty, když on je takovej střízlík
Jinak They je mi pěkně líto, chudinka, úplně jsem si vzopmněla, jaký jsou chlapi hajzlové a že jsem ráda, že mám ráda toho svýho
a ta Veronika je teda hustá, jak jí hned sbalila věci a šla dělat večeři, že teda má na to vůbec žaludek
![]()
No hlavně v cizím bytě, však nakupovala určitě Thea, Veronika tam přeci nikdy se Štěpánem nebydlela, pro ní to je defakto cizí byt, cizí lednice, takže i potraviny nebyly rozhodně Veroniky, nevěřím, že to plánovala a šla nakoupit, aby mohla pak večer dělat frajerku se salátem s kuřetem…drzá je, bych jí přála, ať jí ten Štěpán taky po druhé odkopne ![]()
Zajímalo by mě co v tom je, že má Viky pořád takovou dobrou náladu, a Franta je z ní pořád takovej vyplesklej. Myslím, že „svoje dny“ by užt mohla mít, ne? Tak by se mohli pohádat nebo něco. Včera sem o kousek přišla, Ema byla snima v tom kině jak Franta zval Viky kvůli Valentýnovi?-ráno mi to uteklo úplně
Mě Viky taky přijde taková v pohodě, a Franta jakoby pořád něco řešil. Sice jí má asi hodně rád, ale nedává to moc najevo, ale s tou masožravkou by mě teda potěšil ![]()
@zasemamina Nene, Ema byla s Evou v aquaparku… chudák Anička, vždycky to s ní tak nějak prožívám… až se mi přítel může uchechtat ![]()