Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Spenata píše:
Strašně už mě nebaví ty scény, kde Gábina pořád kňourá ohledně těch peněz![]()
![]()
stačí si postěžovat jednou, dvakrát, ale když je s Terezou, tak si pořád jenom stěžuje a háže ztrápené ksichty
jo, taky by mně zajímalo, kde bere peníze Tereza, být studentkou, tak si chci žít jako ona! nikde žádná zmínka o brigádě, Matěj aspoň pracuje, to je musí rodiče teda pěkně podporovat
Tak za tu ulici dostane slušně zaplaceno, to se jí to potom chlastá v KŮLNĚ ![]()
No, zas je pravda, že Tereza je až moc uvědomělá, ta toho zrovna moc ‚nevychlastá‘
podle mě se chová jako by už jí bylo kdo ví kolik…to já už přes 30 a matka si teda umím užívat mnohem víc než ona. vést její život, tak se asi unudím k smrti
![]()
Viděly jste ukázky na příští týden? bude tam Světlana, že by se vrátila?
![]()
To by bylo super
a je to i reálné, kdo jiný by to dělal? Jo, na světlanu se těším, tu jsem měla vždycky ráda
Jééé, na Světluš se taky moc těším. No uvidíme, s kým bude, jestli s tím Müllerem a nebo se vrátí k Lumčovi
![]()
A Světluš se má vracet?
Z čeho jste to vydedukovaly? Bylo by to fajn…
Na Světluš se taky těším, ale už minule jak tam byla za Ingrid, tak říkala, že jim to s Pavlem moc neklape.. Jinak ted chlap mi byl šíleně nesympatický.. Doufám, že už tam nebude
Mě spíš vadily ty jeho samý čachry machry, ale jinak mi nevadil. Každopádně by bylo super, kdyby zase byli se Světluš spolu s Lumírem, já myslím, že to tak stejně nakonec dopadne ![]()
@Hesovi píše:
Na Světluš se taky těším, ale už minule jak tam byla za Ingrid, tak říkala, že jim to s Pavlem moc neklape.. Jinak ted chlap mi byl šíleně nesympatický.. Doufám, že už tam nebude
Ten herec je ve skutečnosti partnerem Badinkové, co hraje Lenku. To musí být dvojka ![]()
Oni jsou hnusní oba, ona blbá, on slizoun
ale dceru mají hezkou, koukala jsem na ní byla vyfocená na internetu a je asi tak stejně stará jako Mirinka. Já vám řeknu, že stačí ty Lenky blbý ksichty a
nikdy jsem neviděla člověka dělat takový ksichty a gesta, jak furt obrací oči v sloup když mluví a čumí jak kráva - omlouvám se krávě, ta má alespoň hezký oči
docela by mě naštvalo, kdyby se Thea vrátila ke Štěpánovi. Takhle ji podrazit, to bylo hnusný a on s ní ještě vleze do postele
než ji to řekne
no a Gábina s Hynkem, tam se to začíná konečně někam posunovat - alespoň bude nějaké vzrůšo
Na Světlanu se těším, tu herečku mám strašně ráda. Akorát nevíte někdo, kam se ztratila Ingrid??? nějak zmizela ani nevím kdy a proč, jenom vím, že se jí zabila ta sestra a zůstaly tam ty děti jinak ![]()