Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15067
16.2.13 20:32
@Spenata píše:
Strašně už mě nebaví ty scény, kde Gábina pořád kňourá ohledně těch peněz :pocitac: :pocitac: :pocitac: stačí si postěžovat jednou, dvakrát, ale když je s Terezou, tak si pořád jenom stěžuje a háže ztrápené ksichty :zed:
jo, taky by mně zajímalo, kde bere peníze Tereza, být studentkou, tak si chci žít jako ona! nikde žádná zmínka o brigádě, Matěj aspoň pracuje, to je musí rodiče teda pěkně podporovat :)

Tak za tu ulici dostane slušně zaplaceno, to se jí to potom chlastá v KŮLNĚ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.2.13 20:47

No, zas je pravda, že Tereza je až moc uvědomělá, ta toho zrovna moc ‚nevychlastá‘ :mrgreen: podle mě se chová jako by už jí bylo kdo ví kolik…to já už přes 30 a matka si teda umím užívat mnohem víc než ona. vést její život, tak se asi unudím k smrti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
16.2.13 21:47

Viděly jste ukázky na příští týden? bude tam Světlana, že by se vrátila? :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
16.2.13 21:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
17.2.13 00:34

@boball :lol:
@Spenata mohla by se vrátit a vést hospodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.2.13 07:17
@maluska píše:
@boball :lol:
@Spenata mohla by se vrátit a vést hospodu :think:

To by bylo fajn!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
17.2.13 08:04

To by bylo super :-) a je to i reálné, kdo jiný by to dělal? Jo, na světlanu se těším, tu jsem měla vždycky ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
17.2.13 08:06

A třeba se dají s Lumírem dohromady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
17.2.13 08:35

Jééé, na Světluš se taky moc těším. No uvidíme, s kým bude, jestli s tím Müllerem a nebo se vrátí k Lumčovi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
17.2.13 09:00

A Světluš se má vracet? :dance: :dance: :dance: Z čeho jste to vydedukovaly? Bylo by to fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
17.2.13 09:37

Na Světluš se taky těším, ale už minule jak tam byla za Ingrid, tak říkala, že jim to s Pavlem moc neklape.. Jinak ted chlap mi byl šíleně nesympatický.. Doufám, že už tam nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
17.2.13 09:44

Mě spíš vadily ty jeho samý čachry machry, ale jinak mi nevadil. Každopádně by bylo super, kdyby zase byli se Světluš spolu s Lumírem, já myslím, že to tak stejně nakonec dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.2.13 10:17
@Hesovi píše:
Na Světluš se taky těším, ale už minule jak tam byla za Ingrid, tak říkala, že jim to s Pavlem moc neklape.. Jinak ted chlap mi byl šíleně nesympatický.. Doufám, že už tam nebude

Ten herec je ve skutečnosti partnerem Badinkové, co hraje Lenku. To musí být dvojka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
17.2.13 10:46

@KPKristy silně nesypmatická dvojka :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
17.2.13 10:55

Oni jsou hnusní oba, ona blbá, on slizoun :poblion: ale dceru mají hezkou, koukala jsem na ní byla vyfocená na internetu a je asi tak stejně stará jako Mirinka. Já vám řeknu, že stačí ty Lenky blbý ksichty a :pocitac: nikdy jsem neviděla člověka dělat takový ksichty a gesta, jak furt obrací oči v sloup když mluví a čumí jak kráva - omlouvám se krávě, ta má alespoň hezký oči :lol: docela by mě naštvalo, kdyby se Thea vrátila ke Štěpánovi. Takhle ji podrazit, to bylo hnusný a on s ní ještě vleze do postele :poblion: než ji to řekne :? no a Gábina s Hynkem, tam se to začíná konečně někam posunovat - alespoň bude nějaké vzrůšo ;) Na Světlanu se těším, tu herečku mám strašně ráda. Akorát nevíte někdo, kam se ztratila Ingrid??? nějak zmizela ani nevím kdy a proč, jenom vím, že se jí zabila ta sestra a zůstaly tam ty děti jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí