Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
19.2.13 06:19

@Machalka, ošklivec obočnatý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.2.13 06:22
@maluska píše:
No tak vyloženě ošklivá mi ta Gábina nepřijde, kdyby měla normálnější roli tak by mi byla určitě sympatičtější… možná ten pocit je z toho že mi přišlo že oni se tam z ní snaží dělat že je to kočka úžasná, třeba jak šla na tu zkoušku jako že ukázat prsa - no mě to přišel teda spíš pěknej hnus než pěknej pohled :nevim:
shrnout díl asi nedovedu, já to nějak vypouštím
co si vzpomenu, tak Gábina se sešla v Vašek a píšou si sms, nic se nestalo, ale mobil schovává před Hynkem a tváří se že je z Vaška celá vyplesklá, dostalo mě jak dopoledne má malýho ve školce a válí se po gauči a vykecává s Terezou, odpoledne jí musí hlídat ta sekretářka od Lumíra, protože ona musí řešit bakalářku ale stihne si zajít do coolny s Vaškem, pak přijde domů a tváří se děsně servaně a ta „macecha“ jí nabídne hlídání aby tu bakalářku líp zvládla :roll:
pak se tam řešila Thea, že jí Štěpán chtěl vrátit zbytek věcí, ona ho nechtěla vidět, šel pro to malej Boris a Theu naštvalo že jí vrátil nějakou vázu co si koupili společně do bytu, rozhodla se že se zítra se Štěpánem sejdou a všechno si pěkně vyříkají - tak uvidíme co bude
a zas to tak hezky zajiskřilo mezi dr. a Libuškou ale nic přelomového se nestalo ;)

To, jak je Gábina vyplesklá z Vaška, je pěkně blbě zahrané. Já jí to nevěřím 8). A Thea asi nevyřeší nic, myslím, že Štěpán stihne ujet do Paříže a budou tam s Veronikou žít, dokud neumřou. A doufám, že už se nevrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
19.2.13 08:54

@KPKristy To tě asi zklamu, ale Štěpán se s Theou sejdou, ale jak to dopadne to nevím. Hlavně nevím co chtějí řešit? :think: Pro mě by rozchod znamenal rozchot a hlavně bych asi žádný vysvětlení ani nepochopila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.2.13 09:10

Jé už dneska Světluš!! Už jste někdo dnešní díl viděl? Holky nenapínejte a napište, jsem tak zvědavá, jestli se vrací nafurt nebo jen na návštěvu…snad se tam zase neobjeví Ingrind…
Já bych taky už nic se Štěpánem neřešila, Matěj mu to včera dobře nandal, co jako jí chce vysvětlovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.2.13 09:21

@Petorka

Už stahuju, ale kouknu na to až kolem oběda až bude malá spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
19.2.13 10:23
@KPKristy píše:
To, jak je Gábina vyplesklá z Vaška, je pěkně blbě zahrané. Já jí to nevěřím 8). A Thea asi nevyřeší nic, myslím, že Štěpán stihne ujet do Paříže a budou tam s Veronikou žít, dokud neumřou. A doufám, že už se nevrátí…

amen :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
19.2.13 10:39

Teda ten co balí Gábinu je děsnej a ta scénka s tou vodu a jí se to ještě líbilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No hruza :lol: :lol: :lol:

A They mi líto ani není nemá být nudná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
19.2.13 10:50

@sunnyho.motylek

Ten Vašek s Gábinou mi fakt přijdou trapný. Gábina blbne, má doma chlapa kterej je hodnej, stará se, vydělává tak nevim proč si chce zkazit život nějakym klučíkem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.2.13 10:57
@MarkyM píše:
@sunnyho.motylekTen Vašek s Gábinou mi fakt přijdou trapný. Gábina blbne, má doma chlapa kterej je hodnej, stará se, vydělává tak nevim proč si chce zkazit život nějakym klučíkem :roll:

Já to teprve nechápu, nevím, co vidí na vrstevníkovi… :roll: takovej Vojtek, to je chlap :mrgreen: :palec: a taky nemůžu z té módy, kdy kluci nosí ty příšerný ulízaný patky… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166
19.2.13 11:00

Protože byla mladá, upíchla si dítě, nevyřádila se.. ate´d se našel někdo, kdo ji oblbuje a ji to láká… bych ji kopla do…hlavy, ať se vspamatuje…a přeju ji, ať ji ty sms chlap zjistí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
19.2.13 11:15

Mě rozsekali včera v krimošce Anděl, jsem zrovna přepínala kanály a slyšim Ulici, ne? A tam týpek koukal na telku a koukal na ještě tu starou znělku, kde byla „Bára Jordánová“ apod… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2506
19.2.13 11:16

Já si myslím, že Gábina to ustojí.. Sice bude mít namále, ale ustojí to, nějaký konflikt tam musí být, ale bude to v pohodě.. Má přece svoji,,lásku" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15080
19.2.13 11:17
@Petorka píše:
Já to teprve nechápu, nevím, co vidí na vrstevníkovi… :roll: takovej Vojtek, to je chlap :mrgreen: :palec: a taky nemůžu z té módy, kdy kluci nosí ty příšerný ulízaný patky… :poblion:

Já zas nechápu,.co holky láká na starejch páprdech. Těch si ještě užijou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
19.2.13 11:27
@Gibbo píše:
Mě rozsekali včera v krimošce Anděl, jsem zrovna přepínala kanály a slyšim Ulici, ne? A tam týpek koukal na telku a koukal na ještě tu starou znělku, kde byla „Bára Jordánová“ apod… :mrgreen:

To jsem taky viděla a musela jsem se smát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
19.2.13 11:29

Holky mám tušení, že Světluš povede hospodu. Ta Markéta je do Jardy už zabouchlá se picnu, jsem zvědavá jestli ho dostane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí