Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
19.2.13 13:59

Tak na ten dnešek jsem taky zvědavá :)

@KPKristy to je láska na celý život, školka, základka :D no to je jasný znamení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.2.13 14:06

Ten kluk, co jde po Gábině je dost vlezlej, u mě by teda neuspěl tohle nesnáším:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
19.2.13 17:00

No už byla divná ta hudba u Lenky, kdy zdůrazňovala, aby si vůbec Jardu vzala…

Jinak Gábina je fakt blbá, furt ji někdo musí pomáhat…

Štve mě tam Tea, taková mladá-stará s těmi svými hrdými názory :roll: a taky se potvrdilo, že nečiň druhým, co nechceš, aby činili oni Tobě… viz Veronika…
Udělal to jednou, udělal to znovu…

• Citovat
  • Upravit
1723
19.2.13 18:06

Hynek je moc usedlý, co z toho, že vypadá dobře má svaly a zadek jak kámen, když do sexu se moc nehrne, furt musí být uklizeno, Gábina nikam nemůže jinak je jak stíhačka…Na to je Gábina fakt moc mladá a má toho po krk. proto skočí i po takovém uchu jako je ten jeskyňák.
Já ji celkem chápu, byla jsem na tom podobně, vyměnila za mlaďocha a už jsme spolu štastni 10 let. a mimochodem pořád má zadek jako kámen :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.2.13 18:13

Je pravda, že ten Hynek kolikrát zbytečně vyvádí. Třeba jak hlídal dědeček Šímu a Hynek přišel domů, tak místo toho, aby byl rád, že jim někdo hlídá dítě a Gábina může být v „knihovně“ tak vyváděl, jaký tam udělali bordel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.2.13 18:24
@Fraya píše:@KPKristy to je láska na celý život, školka, základka :D no to je jasný znamení :mavam:

No jo, asi jo, i na vítání občánků jsme se potkali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
19.2.13 19:38

@Andris @maluska Děkuju za popis :kytka:
Dneska jsem viděla zas jen konec, ale aspoň Lumír jak se rozplýval, že přijede Světluš :mrgreen: ALe ukázka mě navnadila, že tam probírali tu hospodu, tak třeba se jí Světluš časem bude chtít ujmout :mrgreen:

Holky, popíšete mi někdo, co se tam ještě dneska dělo? A zejtřek taky neuvidím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.2.13 20:32

No já bych prosila o popis, co si řekli a jak to probíhalo mezi Theou a Štěpánem? Akorát jsem musela přepnout na večerníčka :pocitac: díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
19.2.13 20:39

A můžu zas otevřít věštírnu - na příští středu píšou: Všichni, kdo lépe znají Markétu, nepochybují, že je zaláskovaná až po uši. Dokonce se shodnou i na tom, že za její zamilovaností vězí Eddie. Jedno jim ale jejich hlavy stále ne a ne pobrat - proč to ti dva před všemi tutlají? Ovšem na ně si nepřijdou… Markétini šéfové na stopě její zamilovanosti tento týden v Ulici.
A na příští čvtrtek mě to pobavilo :mrgreen: Je svět studentské bezstarostnosti naprosto neslučitelný se světem mladé mámy, která se má doma co ohánět, aby zvládla všechny své povinnosti? Pro vysokoškolačku Gábinu, mámu tříletého Šimona a zároveň partnerku o téměř dvacet let staršího Hynka, stoprocentně. Přesto se i ona na chvíli pokusí na všechno zapomenout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.2.13 20:41

Fakt že by Markéta pálila za Eddiem? Fintí se do kanclu, jakoby šla po šéfovi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.2.13 20:43

Hm…tak já bych podle dneška řekla, že tutově pálí za Jardou, ale o jeho náklonnosti si moc jistá nejsem…v každém případě mě ty jejich scénky baví, hlavně s Bedřichem, je to vtipné a má to šťávu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
19.2.13 20:43

@hofka Myslím si že pálí za hejlem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
19.2.13 20:49
@Machalka píše:
A můžu zas otevřít věštírnu - na příští středu píšou: Všichni, kdo lépe znají Markétu, nepochybují, že je zaláskovaná až po uši. Dokonce se shodnou i na tom, že za její zamilovaností vězí Eddie. Jedno jim ale jejich hlavy stále ne a ne pobrat - proč to ti dva před všemi tutlají? Ovšem na ně si nepřijdou… Markétini šéfové na stopě její zamilovanosti tento týden v Ulici.
A na příští čvtrtek mě to pobavilo :mrgreen: Je svět studentské bezstarostnosti naprosto neslučitelný se světem mladé mámy, která se má doma co ohánět, aby zvládla všechny své povinnosti? Pro vysokoškolačku Gábinu, mámu tříletého Šimona a zároveň partnerku o téměř dvacet let staršího Hynka, stoprocentně. Přesto se i ona na chvíli pokusí na všechno zapomenout…

No, to jsou nějaký blbosti :D

@Petorka, Thea chtěla vědět, proč ji Štěpán opustil, tak se dozvěděla, že si s ní připadal nepotřebný, zbytečný, že ona si žila svůj život s Nekonečnými a jeho z něj vyháněla. U Veroniky cítí, že ho potřebuje. Thea to vzala, protože prakticky má pravdu, ale zdrchaná je z toho pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.2.13 20:54

@KPKristy
Díky
Dneska mě zase dostal Matěj - Štěpáne nefňukej pořád :potlesk: :lol:, no přijde mi, že teď asi zjistil, co ztratil a co na něj doma čeká… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.2.13 20:55

Hrozně thee závidím, že si to se štěpánem vyříkali..štěpán je sice prevít, že jí něco takovýho udělal, ale aspoň má páteř. to ten můj zmetek ani necítil potřebu mi cokoliv vysvětlovat. mít tak po ruce jeho hlavu.. :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí