Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak teď si o mě asi pomyslíte..
ale kolikátej díl bude zítra?
![]()
@elis1991 píše:
Tak teď si o mě asi pomyslíte..ale kolikátej díl bude zítra?
![]()
2348 a je na uloz to.
@Bobiše píše:
2348 a je na uloz to.
Já už ho mám pěkně stažený a čeká na „po obědě“ ![]()
@elis1991 taky vždycky musím kouknout do programu na netu - tohle vyhazuju z hlavy
moje zkušenost - stáhnout co nejdřív, takže většinou kouknu touhle dobou jestli už to tam je na zítra a nebo pak ráno, někdy tam ty díly vydrží někdy se to smazané brzo a už se to tam neukáže
Holky a kdo to tam hází by mě zajímalo? Kdo to může mít dopředu???
@Anonymní píše:
tak já mám taky voyo (a dokonce zadara), ale stáhnout to neumím. a to můj kamarád ty stránky vytváří.
Proč anonym?
@Petorka píše:
Proč anonym?
aby neměl kámoš problémy, kdyby se prořeklo, že mám přístup k voyu zadara. nechci mu dělat problémy. tak pro jistotu ![]()
Holky můžu se k vám tady vetnout
už to tu dlouho pročítám a ulici přímo žeru
Ja teda musím říct, že Vašek co jede po Gábině je podle mě slizák, ale nejradši jsem, že už tam není Vojtíííííííí protože pardon, ale pro mě je to uplný slizák nějak nevím proč mi přijde totálně nechutný. A těším se na Světlanku doufám, že už zůstane ![]()
My máme set top box či jak se to jemnuje a na tom se dá taky nahrávat, takže si nahraju večerní a druhý den na to kouknu. I když díky vám tady jsem ted napřed a stahuju na ulož to ![]()
Tak mám stáhnuto na zítřek, mám pak 2× noční, takže Ulici uvidím, až v pátek večer ![]()
Tak už mám zkouknutý dnešní díl a Markéta je evidentně hodně zalaáskovaná ![]()
@zuzice píše:
Tak už mám zkouknutý dnešní díl a Markéta je evidentně hodně zalaáskovaná
Hm to bude drama ještě…