Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja si rikala, komu rikate Breznev…
No, docela jsem koukala, kam to Gabina dala oci ![]()
Co jsem jeste zaregistrovala, tak deni ohledne dilny - i kdyz taky jen tak na pul, ale bavi me sestava Marketa, Bedrich a Hejl ![]()
No jo, ted jsem zahlídla upoutávky, je to jasné
Markétá se do toho Jardy fakt zamilovala ![]()
Takže Lenka asi bude řešit konečně něco jiného, než jestli je Mirinka už „vyspinkaná“ ![]()
No, vždyť přece hlásali, že svatba bude v ohrožení, třeba je Markéta důvod?
Jako ta Gabina taky neni zadna extra trida
muze byt rada, ze s ni hynek vubec je
![]()
Mě teda příjde, že je Markéta do Hejla mega zabouchlá
ve včrejším dílu to na ní bylo vidět, jako blázen. Kdykoliv byla zmínka o Lence, tak byl záběr na ní a šlo přesně vidět, že jí to není recht, že o ní Jarda mluví. A jak se najednou začala šlechtit do práce… všechno podle mýho pro něj, dokonce i dred schovala
![]()
@Gibbo píše:
Tak, jdu koukat na dnešní díl…Jinak doufám, že VOjtí, Štěpán apod blbci už se fakt nevrátí
A ještě se mi včera líbil Jarda v tý kůlně - na tykačku - já jsem Jarda, tak já jsem stále Jarda![]()
A vezmou sebou i obočnatýho Brežněva…
![]()
![]()
![]()
Jo, to bylo vtipný „já jsem Jarda, já jsem stále Jarda, říkej mi Karle“ ![]()
@Hesovi píše:
Já myslím, že to Markétu brzo přejde..
Já doufám, protože přímo nesnáším tyhle pipiny. Ona ví, že má Lenku, dítě, dokonce je obě zná, ale jede po něm
. Nemám to ráda…
@KPKristy píše:
Já doufám, protože přímo nesnáším tyhle pipiny. Ona ví, že má Lenku, dítě, dokonce je obě zná, ale jede po něm. Nemám to ráda…
Tak ona po něm nějak moc nejede, prostě je zabouchlá, hormony. Zatím je to u ní k pracovnímu dobru. Uvidíme, co s tím autoři provedou dál:-)
Přesně tak… A je to prostě chlap a ne jako tohle ucho…