Ulice :-)

• Fotoalbum (1300)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1723
21.2.13 11:25

Já myslím, že dnešní mladí se to naučí automaticky, při práci na pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
21.2.13 11:49

Tak jsem to dokoukala a ten Miky je fakt na facku, jako v jeho věku bych s ním nediskutovala… Nejdřív ciráty, jak chce jet a pak zase, že chce zůstat a hotovo? Bych ho narvala do letadla a nazdar :cert: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1132
21.2.13 11:52

Souhlas! a to jsem viděla v ukázkách, jako ho ta Marta omlouvá ještě. Jsem teda zvědavá dneska, ale taky mě pěkně naštval, že se mu stýská po Míše, pch!! Fracek rozmlazlenej a doktůrek má ve všem pravdu :lol: :lol: doufejme, že už to s Libuškou konečně dají dohromady. Už to trvá docela dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
21.2.13 12:04

@Alik.htm No já právě dnešní díl viděla a jako nic moc no…

• Citovat
  • Upravit
1132
21.2.13 12:07

Jo, tak to já si to shlídnu pěkně až večer, ale podle ukázet je to jasný. Já bych ho hnala, oni se mu složili snad 200.000,– kč a on takhle :cert: protože je zamilovanej, blbeček jeden :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
21.2.13 12:08
@Alik.htm píše:
Jo, tak to já si to shlídnu pěkně až večer, ale podle ukázet je to jasný. Já bych ho hnala, oni se mu složili snad 200.000,– kč a on takhle :cert: protože je zamilovanej, blbeček jeden :cert: :pocitac:

By mě zajímalo, kdy i jako vzal na tu letenku domu… Že si najednou přilítne a hotovo :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
1132
21.2.13 12:10

@Gibbo Nu, co jsem pochopila, tak doktůrek ho docela dost cpe penězma a letenka Anglie - ČR podle mýho není nic za desetitisíce. Já jsem měla tu postavu Mikiho docela vždycky ráda, ale s tímhle mě teda naprdl. Prostě nevěděli, jak ho tam mají dát nazpátek, tak to takhle blbě vymysleli a z něj udělali úplnýho blbečka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
21.2.13 12:13
@Alik.htm píše:
@Gibbo Nu, co jsem pochopila, tak doktůrek ho docela dost cpe penězma a letenka Anglie - ČR podle mýho není nic za desetitisíce. Já jsem měla tu postavu Mikiho docela vždycky ráda, ale s tímhle mě teda naprdl. Prostě nevěděli, jak ho tam mají dát nazpátek, tak to takhle blbě vymysleli a z něj udělali úplnýho blbečka :lol: :lol: :lol:

Jo takhle, tak to se chlapec má… Je fakt, že teda letenka nestojí „moc“, ale třeba já teda kapesný neměla nikdy takový, že bych si šla koupit letenku a z fleku frčela :D :D Jooo, to se někdo má ':D :D :D

• Citovat
  • Upravit
4515
21.2.13 12:20

S tou hospodou to bude taky nějaká kulišárna co? No nic jdu kouknout na dnešní díl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
21.2.13 12:22
@MarkyM píše:
S tou hospodou to bude taky nějaká kulišárna co? No nic jdu kouknout na dnešní díl :mrgreen:

No je to takový kolem a kolem :D

• Citovat
  • Upravit
1132
21.2.13 12:25

Jooo, to jsem teda taky zvědavá, co s tou hospodou, ten vypadá teda ten jeho brácha v těch ukázkách, to bude zase něco :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.2.13 12:55

Zítra mi musíte holky říct co se dneska dělo, odpoledne jedeme k našim a vrátíme se až zítra, večer u nich mám pak dycky frmol, že se koukat nestíhám… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.2.13 13:07

@Petorka

dneska nic moc, jen Miky přiletěl a chce zůstat doma, bez Míši se tam nechce vrátit. já si myslim, že ty 4 měsíce už by to přežil ne? Lepší než pak opakovat ročník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
21.2.13 13:11

Jo a pak tady někdo psal, že herečka co hraje Míšu končí v seriálu či co, tak třeba Miky skončí s nedodělaným ročníkem za fůru peněz a třeba ho Míša ještě nakonec kopne do zadku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.2.13 13:17

@MarkyM
díky, takže na Mikyho se ani koukat nemusím :mrgreen:, fakt mi pije krev, ptala jsem se včera, nevíte kolik mu tam tak je??? určitě musí být starší než Franta, ale zase mladší než 18ne? Z té Míši taky dělá kdoví co… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí