Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslím, že dnešní mladí se to naučí automaticky, při práci na pc
Tak jsem to dokoukala a ten Miky je fakt na facku, jako v jeho věku bych s ním nediskutovala… Nejdřív ciráty, jak chce jet a pak zase, že chce zůstat a hotovo? Bych ho narvala do letadla a nazdar
![]()
Souhlas! a to jsem viděla v ukázkách, jako ho ta Marta omlouvá ještě. Jsem teda zvědavá dneska, ale taky mě pěkně naštval, že se mu stýská po Míše, pch!! Fracek rozmlazlenej a doktůrek má ve všem pravdu
doufejme, že už to s Libuškou konečně dají dohromady. Už to trvá docela dlouho ![]()
Jo, tak to já si to shlídnu pěkně až večer, ale podle ukázet je to jasný. Já bych ho hnala, oni se mu složili snad 200.000,– kč a on takhle
protože je zamilovanej, blbeček jeden
![]()
@Alik.htm píše:
Jo, tak to já si to shlídnu pěkně až večer, ale podle ukázet je to jasný. Já bych ho hnala, oni se mu složili snad 200.000,– kč a on takhleprotože je zamilovanej, blbeček jeden
![]()
By mě zajímalo, kdy i jako vzal na tu letenku domu… Že si najednou přilítne a hotovo
![]()
@Gibbo Nu, co jsem pochopila, tak doktůrek ho docela dost cpe penězma a letenka Anglie - ČR podle mýho není nic za desetitisíce. Já jsem měla tu postavu Mikiho docela vždycky ráda, ale s tímhle mě teda naprdl. Prostě nevěděli, jak ho tam mají dát nazpátek, tak to takhle blbě vymysleli a z něj udělali úplnýho blbečka
![]()
@Alik.htm píše:
@Gibbo Nu, co jsem pochopila, tak doktůrek ho docela dost cpe penězma a letenka Anglie - ČR podle mýho není nic za desetitisíce. Já jsem měla tu postavu Mikiho docela vždycky ráda, ale s tímhle mě teda naprdl. Prostě nevěděli, jak ho tam mají dát nazpátek, tak to takhle blbě vymysleli a z něj udělali úplnýho blbečka![]()
![]()
Jo takhle, tak to se chlapec má… Je fakt, že teda letenka nestojí „moc“, ale třeba já teda kapesný neměla nikdy takový, že bych si šla koupit letenku a z fleku frčela
Jooo, to se někdo má ':D
![]()
S tou hospodou to bude taky nějaká kulišárna co? No nic jdu kouknout na dnešní díl ![]()
@MarkyM píše:
S tou hospodou to bude taky nějaká kulišárna co? No nic jdu kouknout na dnešní díl
No je to takový kolem a kolem ![]()
Jooo, to jsem teda taky zvědavá, co s tou hospodou, ten vypadá teda ten jeho brácha v těch ukázkách, to bude zase něco ![]()
Zítra mi musíte holky říct co se dneska dělo, odpoledne jedeme k našim a vrátíme se až zítra, večer u nich mám pak dycky frmol, že se koukat nestíhám… ![]()
dneska nic moc, jen Miky přiletěl a chce zůstat doma, bez Míši se tam nechce vrátit. já si myslim, že ty 4 měsíce už by to přežil ne? Lepší než pak opakovat ročník.
Jo a pak tady někdo psal, že herečka co hraje Míšu končí v seriálu či co, tak třeba Miky skončí s nedodělaným ročníkem za fůru peněz a třeba ho Míša ještě nakonec kopne do zadku
![]()
@MarkyM
díky, takže na Mikyho se ani koukat nemusím
, fakt mi pije krev, ptala jsem se včera, nevíte kolik mu tam tak je??? určitě musí být starší než Franta, ale zase mladší než 18ne? Z té Míši taky dělá kdoví co… ![]()