Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
21.2.13 14:24

Alche, já jsem se hlavně nemohla dívat na to, jak vůbec ten dort krájela, a jak se v tom hrabala jako slepice ve stlaní :roll:. Tak snad ty velké kleňháky by šly nakrájet na tenčí plátky a ne z toho ukrajovat takové drobky. Chudák dort :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
21.2.13 14:27

Treba se da Vilma dokupy s Lojzou když tam u ni pořád oxiduje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.2.13 14:29
@kam2 píše:
Treba se da Vilma dokupy s Lojzou když tam u ni pořád oxiduje. :mrgreen:

A dej pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
21.2.13 14:29

@KPKristy tak já dorty moc nekrájím, tak nevím, jak se to má správně dělat :mrgreen: to jsem si nějak neuvědomila :D, ale jak si tam olizovala prsty mně přišlo dost nechutný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.2.13 14:30

@maluska

no jak se do toho vloží Miler tak mám obavy že o kulišárnu půjde, a ještě jak řekl Lumírovi že zmákne i Mastnýho tak bůhví co v tom zase bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
21.2.13 14:46

Celkově ta scéna s těma dortama byla trapná a úplně zbytečná!'!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.2.13 15:03

Ta pivní partička je trapná, to snad byla hospoda u Henryho jediná na světě? Je to velký město, někde za rohem musí být další milion hospod. Ale jasně, to už by nebylo v Ulici, tématicky.-) není lepší si to pivo kor lahvový koupit někde v krámě a jít k někomu domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pampeliškaluna
21.2.13 15:06
Ty jo…máš moje slo
@hofka píše:
Ta pivní partička je trapná, to snad byla hospoda u Henryho jediná na světě? Je to velký město, někde za rohem musí být další milion hospod. Ale jasně, to už by nebylo v Ulici, tématicky.-) není lepší si to pivo kor lahvový koupit někde v krámě a jít k někomu domů?

ty jo bereš mi slova..je to humus ty chlapy..ještě jak jsou na sebe hrdý :pocitac: blé bych je nepustila ani k rohožce, natož do pakárny

• Citovat
  • Upravit
pampeliškaluna
21.2.13 15:06
@pampeliškaluna píše:
Ty jo…máš moje sloty jo bereš mi slova..je to humus ty chlapy..ještě jak jsou na sebe hrdý :pocitac: blé bych je nepustila ani k rohožce, natož do pakárny

pekárny :mavam:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
21.2.13 15:17

Hmmm, tak to snad uz dneska ani koukat nemusim, stacilo projet si posledni tri strany tehle diskuze :)

• Citovat
  • Upravit
4515
21.2.13 16:09
@ncc1701 píše:
Hmmm, tak to snad uz dneska ani koukat nemusim, stacilo projet si posledni tri strany tehle diskuze :)
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
21.2.13 19:15

Vidím, že Anči ten víkend fakt prospěl :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
21.2.13 19:17

Taky na to koukám, že je Anča zklidněná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.2.13 19:18
@kam2 píše:
Treba se da Vilma dokupy s Lojzou když tam u ni pořád oxiduje. :mrgreen:
že už by na tom byla až tak špatně? 8o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.2.13 19:22
@hofka píše:
Ta pivní partička je trapná, to snad byla hospoda u Henryho jediná na světě? Je to velký město, někde za rohem musí být další milion hospod. Ale jasně, to už by nebylo v Ulici, tématicky.-) není lepší si to pivo kor lahvový koupit někde v krámě a jít k někomu domů?

třeba k Lojzovi :mrgreen: docela by mě zajímalo, jak takovej člověk bydlí :D chodil k nám štamgast a vypil 12 dvanáctek za odpoledne!!chodil každej den ve 14:30 rovnou z práce a odcházel kolem 21h.ten nemůže doma nic udělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí