Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Alche, já jsem se hlavně nemohla dívat na to, jak vůbec ten dort krájela, a jak se v tom hrabala jako slepice ve stlaní
. Tak snad ty velké kleňháky by šly nakrájet na tenčí plátky a ne z toho ukrajovat takové drobky. Chudák dort ![]()
Treba se da Vilma dokupy s Lojzou když tam u ni pořád oxiduje. ![]()
@kam2 píše:
Treba se da Vilma dokupy s Lojzou když tam u ni pořád oxiduje.
A dej pokoj ![]()
@KPKristy tak já dorty moc nekrájím, tak nevím, jak se to má správně dělat
to jsem si nějak neuvědomila
, ale jak si tam olizovala prsty mně přišlo dost nechutný ![]()
no jak se do toho vloží Miler tak mám obavy že o kulišárnu půjde, a ještě jak řekl Lumírovi že zmákne i Mastnýho tak bůhví co v tom zase bude…
Celkově ta scéna s těma dortama byla trapná a úplně zbytečná!'!!
Ta pivní partička je trapná, to snad byla hospoda u Henryho jediná na světě? Je to velký město, někde za rohem musí být další milion hospod. Ale jasně, to už by nebylo v Ulici, tématicky.-) není lepší si to pivo kor lahvový koupit někde v krámě a jít k někomu domů?
@hofka píše:
Ta pivní partička je trapná, to snad byla hospoda u Henryho jediná na světě? Je to velký město, někde za rohem musí být další milion hospod. Ale jasně, to už by nebylo v Ulici, tématicky.-) není lepší si to pivo kor lahvový koupit někde v krámě a jít k někomu domů?
ty jo bereš mi slova..je to humus ty chlapy..ještě jak jsou na sebe hrdý
blé bych je nepustila ani k rohožce, natož do pakárny
@pampeliškaluna píše:
Ty jo…máš moje sloty jo bereš mi slova..je to humus ty chlapy..ještě jak jsou na sebe hrdýblé bych je nepustila ani k rohožce, natož do pakárny
pekárny ![]()
Hmmm, tak to snad uz dneska ani koukat nemusim, stacilo projet si posledni tri strany tehle diskuze ![]()
@ncc1701 píše:
Hmmm, tak to snad uz dneska ani koukat nemusim, stacilo projet si posledni tri strany tehle diskuze
@kam2 píše:že už by na tom byla až tak špatně?
Treba se da Vilma dokupy s Lojzou když tam u ni pořád oxiduje.
@hofka píše:
třeba k Lojzovi
docela by mě zajímalo, jak takovej člověk bydlí
chodil k nám štamgast a vypil 12 dvanáctek za odpoledne!!chodil každej den ve 14:30 rovnou z práce a odcházel kolem 21h.ten nemůže doma nic udělat..