Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Jo, to bylo vtipný „já jsem Jarda, já jsem stále Jarda, říkej mi Karle“
co to máte s tím karlem a jardou??
tenhle detail mi asi unikl někde při koupání.. ![]()
@mejdylko píše:
@KPKristy třeba po něm půjde a on jí nebude chtít a scénáristi najedou na téma stalking… to by bylo dobrý téma.
to jsou nápady
vždyť stalking už tu přeci
byl!!
@elis1991 píše:
to jsou nápadyvždyť stalking už tu přeci
byl!!
to mi nedošlo. Soráč.
@KPKristy píše:
No jasně! A hrál tam ne zrovna dvakrát sympaťáka, pokud se nepletu…
tak s takovým obličejem taky..to sympaťáka ani hrát nemůže. ale stejně čichám mnohem větší levárnu, když je v tom namočenej pavel..kdo ví.. ![]()
@levanda píše:
@KPKristy v seriálu Zázraky života, chodil tam s tou blonďatou doktorkou…
Ty jo, je to tak
, já jsem po té, co jsem ho zahlídla v upoutávkách přemýšlela a nevzpomněla bych si ![]()
@elis1991 píše:
tak s takovým obličejem taky..to sympaťáka ani hrát nemůže. ale stejně čichám mnohem větší levárnu, když je v tom namočenej pavel..kdo ví..
no, zas tak moc jsem si ho nestihla prohlídnout, ale jestli bude mít pozitivní (teď nevím, jak se vymáčknout
) roli, tak může být sympoš, proč né
i když uvidíme, jak říkáš, jako brácha Mullera z něho taky může být pěkny vypočítavec a to jsem Mullera měla ráda kvůli Světlaně, ale jeho čachry machry jinak to byl mazec ![]()
Po dnešním dílu se obávám, že se Světlana jen tak nevrátí,
teda zatím tomu nic nenasvědčuje…
@Spenata já ho neměla ráda nikdy..nejdřív lumču kryl s tou..jak jen se jmenovala..
no tou blondýnou a pak mu sbalil ženu..a pak jak ho chtěl připravit o ten byt..no nevím, no..
a ke všemu je to manžel drápalky a tím mě odkrvil úplně
![]()
@Petorka mě se hrozně líbilo, jak Markétě říkal, jak se má představovat do tel. a pak se mu to rozleželo v hlavě. Havránková, Liška, Hejl
![]()
@elis1991 Lumírova milenka se jmenovala Pavla (ta mě tam bavila
)
ale já ho měla ráda, protože se choval hezky ke Světlaně a fakt bylo
vidět, že ji má rád. jinak co se týče businessu, tak mu není co věřit,
to je pravda
no a asi jsem jedna z mála, ale Lenka mi zas až tak moc nevadí, sice
má svoje chvilky, kdy je na přesdržku, ale né pořád, takovou averzi jako
většina ženských na ni opravdu nemám ![]()
viděla jsi film Bratři Karamazovi? tam náhodou hrála dobře a nemít ráda někoho protože je v reálném životě manželem seriálové postavy, kterou nesnášíš, to mi připadá trochu dětinské (nic proti), vždyť ona v reálu můžu být docela jiná
@Spenata no nevím..podle mě jim ty role píšou trochu na tělo..ale máš pravdu, občas přijdu dětinská i sama sobě
ten film jsem neviděla. o čem to je?
@elis1991
já to mám taky tak a manžel ze mně někdy nemůže, ale co už, s tím nic nenaděláme…
Bratry Karamazovy napsal Dostojevski a je to dost složité popsat, ale ten český film byl dobře udělaný, odehrávalo se to někde v Polsku v nějaké fabrice, dost zajímavé, ale asi to není pro každého.
@KPKristy píše:
No jasně! A hrál tam ne zrovna dvakrát sympaťáka, pokud se nepletu…
No on tam nejdřív docela sympaťák byl, ale pak se z něj stal docela majetnický pitomec
…