Ulice :-)

• Fotoalbum (1299)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
21.2.13 06:25
@elis1991 píše:
co to máte s tím karlem a jardou?? :think: tenhle detail mi asi unikl někde při koupání.. :zed:

Připíjeli si na tykání s Markétou a Jarda už měl upito, tak byl třeskutě vtipný „já jsem Jarda, říkej mi Karle“, toť vše :P. V kontextu to vyznělo docela vtipně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.2.13 06:27

Tak už se mi stahuje dnešek, doufám, že na to budu mít víc klidu, než včera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.2.13 08:19

Já už taky stahuju :mrgreen: kouknu na to až v poledne až prťě usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.2.13 08:29
@MarkyM píše:
Já už taky stahuju :mrgreen: kouknu na to až v poledne až prťě usne.

Já taky v poledne. Včera jsem si to pustila ráno, když Matěj spal a Ondra měl koukat na pohádky, ale pořád tu mlel a chodil se dívat, co to tu mám a šramotil, to mě nebavilo. V poledne zastelu oba a bude klid :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
21.2.13 08:43

Tak já mám stáhnuto i kouknuto a dnešek teda nic moc :-( akorát Miky by potřeboval stále pár facek a vtipná je i Nyklová :-) holky a Anča…počkejte až uvidíte :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.2.13 09:05
@Spenata píše:
@elis1991 :mrgreen: já to mám taky tak a manžel ze mně někdy nemůže, ale co už, s tím nic nenaděláme…
Bratry Karamazovy napsal Dostojevski a je to dost složité popsat, ale ten český film byl dobře udělaný, odehrávalo se to někde v Polsku v nějaké fabrice, dost zajímavé, ale asi to není pro každého.

i já jedna.. :zed: to bych měla znát!!no, doplním si tedy mezery ve vzdělání aspoň tím filmem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.2.13 09:13
@KPKristy píše:
Připíjeli si na tykání s Markétou a Jarda už měl upito, tak byl třeskutě vtipný „já jsem Jarda, říkej mi Karle“, toť vše :P. V kontextu to vyznělo docela vtipně…

ahaaaa..to je škoda, že jsem to neviděla.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.2.13 09:40

Markéty psaní všemi deseti mě taky překvapilo. A zajímalo by mě, co studovala ta herečka, že to umí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.2.13 09:51
@hofka píše:
Markéty psaní všemi deseti mě taky překvapilo. A zajímalo by mě, co studovala ta herečka, že to umí:-)
Však mohla psát jen tak ne? Pochybuju, že všichni herci, co jako píšou do klávesnice, píšou smysluplně :mrgreen:
Ale ten fakt, že ještě před měsícem neuměla ani pc zapnout a teď suvereně ťuká do klávesnice mě taky překvapil…a i to, že objedná pizzu a nezeptá se Jardy, jakou chce on :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.2.13 09:53

Taky si myslím, že tam mlátila naprázdno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
21.2.13 09:54
P
@hofka píše:
Markéty psaní všemi deseti mě taky překvapilo. A zajímalo by mě, co studovala ta herečka, že to umí:-)

To psani uz se dneska uci snad na kazde SS, dokonce i na gymplu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.2.13 09:55
@hofka píše:

Mě právě přišlo, že hned ruce dala do základní pozice při psaní všemi deseti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
21.2.13 09:56
@MUFICE píše:
PTo psani uz se dneska uci snad na kazde SS, dokonce i na gymplu:-)

Myslím, že na konzervatoři ne, synovec chodí sice na taneční, ale podle mě je to stejné, synovec píše dvěma prsty, jak se to naučil sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
21.2.13 10:03

U nás se učí děti psaní všemi deseti i na ZŠ, tak třeba se to naučila nějak takto. Stejně tak, ale mohla bušit do klávesnice kraviny, to nepoznáme.

Jinak to tykání, bylo i včera na začátku dílu v ukázkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.2.13 10:18

No tak nevím proč by to neuměla psát všema 10 i když je to herečka tak na škole se to učí asi normálně. My jsme se to učili taky, psaní nastroji i bez koukání na klávesnici atpod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí