Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
21.2.13 19:23
@pampeliškaluna píše:
pekárny :mavam:

ale do pakárny taky ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
21.2.13 19:37
@Alik.htm píše:
@Gibbo Nu, co jsem pochopila, tak doktůrek ho docela dost cpe penězma a letenka Anglie - ČR podle mýho není nic za desetitisíce. Já jsem měla tu postavu Mikiho docela vždycky ráda, ale s tímhle mě teda naprdl. Prostě nevěděli, jak ho tam mají dát nazpátek, tak to takhle blbě vymysleli a z něj udělali úplnýho blbečka :lol: :lol: :lol:

Letenka z Londýna jde sehnat pod tisíc Kč, my jsme loni za zpáteční dali cca 15OO Kč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.2.13 19:37

Péééésně! Ti chlapi dělají jako by byla v Praze jen jedna hospoda 8o. A viděly jste ukázky na zítra? Budou v Coolně plácat Moniku po zadku. Jako jsou to ožralové, ale tohle už tvůrci vcelku přepískli, nezdá se vám? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
21.2.13 19:42
A všimly jste si, jak si při té ochutnávce svatebních dortů Lenka olizovala prsty a pak s těma paprčema brala dort pro ředitelku :mrgreen:

Taky jsem si toho všimla, je to nechutný :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
21.2.13 19:42

@KPKristy Mě to přijde už trapné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.2.13 19:43
@KPKristy píše:
Péééésně! Ti chlapi dělají jako by byla v Praze jen jedna hospoda 8o. A viděly jste ukázky na zítra? Budou v Coolně plácat Moniku po zadku. Jako jsou to ožralové, ale tohle už tvůrci vcelku přepískli, nezdá se vám? :roll:

nepřepískli..i takový ho..da se najdou..taky jsem pár plácanců zchytala, než jim došlo, že to fakt nemají zkoušet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
21.2.13 19:43
@maluska píše:
z dnešního dílu se mi ani nezdálo že by šlo o kulišárnu, ale proboha ať už se to vyřeší jinak ta parta s Loizou už mě tak vytočí, že ty části s nima budu muset odcházet - ty mi lezou tak na nervy, vůbec mě to nebaví, dědci slizký :roll:

Ti dědci jsou šílený, taky mi vadí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
21.2.13 19:47
@KPKristy píše:
Péééésně! Ti chlapi dělají jako by byla v Praze jen jedna hospoda 8o. A viděly jste ukázky na zítra? Budou v Coolně plácat Moniku po zadku. Jako jsou to ožralové, ale tohle už tvůrci vcelku přepískli, nezdá se vám? :roll:

ve čtvrté cenové je to asi normální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
21.2.13 19:55

Tak to vypada ze velka laska Viky s tim Frantou asi skonci.. Jinak na Svetlane neni znat ze je po porodu.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
21.2.13 20:09
@mamkyjáryk píše:
Tak to vypada ze velka laska Viky s tim Frantou asi skonci.. Jinak na Svetlane neni znat ze je po porodu.. :potlesk:

Za deset tacu za nataceci den bych taky to moje hubnuti vzala za jinej konec :)

• Citovat
  • Upravit
46669
21.2.13 20:15
@elis1991 píše:
nepřepískli..i takový ho..da se najdou..taky jsem pár plácanců zchytala, než jim došlo, že to fakt nemají zkoušet :pankac:

No jasně, existujou. Ale tihle si nedovolili na Majdu ani na tu novou u Henryho, prakticky jim nějaká servírka byla ukradená, a teď tohle. Asi je potřeba oživit jejich zpiťanské scény, ale je to trapas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.2.13 20:16

Jo, Světluš to sluší. Ale ten umělej cop nic moc. Jako opravdová Marfuška :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.2.13 20:20

Třeba se Anča zaláskuje do toho psychologa z domu světla :mrgreen: a bude vzrůšo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.2.13 20:29

A ještě by mohl Lumír s Toužimskou třeba:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
21.2.13 20:34

Jo a nebo by se mohli Thea s Libuskou poprat o dokturka ne? :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie