Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alik.htm píše:
@Gibbo Nu, co jsem pochopila, tak doktůrek ho docela dost cpe penězma a letenka Anglie - ČR podle mýho není nic za desetitisíce. Já jsem měla tu postavu Mikiho docela vždycky ráda, ale s tímhle mě teda naprdl. Prostě nevěděli, jak ho tam mají dát nazpátek, tak to takhle blbě vymysleli a z něj udělali úplnýho blbečka![]()
![]()
Letenka z Londýna jde sehnat pod tisíc Kč, my jsme loni za zpáteční dali cca 15OO Kč ![]()
Péééésně! Ti chlapi dělají jako by byla v Praze jen jedna hospoda
. A viděly jste ukázky na zítra? Budou v Coolně plácat Moniku po zadku. Jako jsou to ožralové, ale tohle už tvůrci vcelku přepískli, nezdá se vám? ![]()
A všimly jste si, jak si při té ochutnávce svatebních dortů Lenka olizovala prsty a pak s těma paprčema brala dort pro ředitelku
Taky jsem si toho všimla, je to nechutný ![]()
@KPKristy píše:
Péééésně! Ti chlapi dělají jako by byla v Praze jen jedna hospoda. A viděly jste ukázky na zítra? Budou v Coolně plácat Moniku po zadku. Jako jsou to ožralové, ale tohle už tvůrci vcelku přepískli, nezdá se vám?
nepřepískli..i takový ho..da se najdou..taky jsem pár plácanců zchytala, než jim došlo, že to fakt nemají zkoušet ![]()
@maluska píše:
z dnešního dílu se mi ani nezdálo že by šlo o kulišárnu, ale proboha ať už se to vyřeší jinak ta parta s Loizou už mě tak vytočí, že ty části s nima budu muset odcházet - ty mi lezou tak na nervy, vůbec mě to nebaví, dědci slizký
Ti dědci jsou šílený, taky mi vadí ![]()
@KPKristy píše:
Péééésně! Ti chlapi dělají jako by byla v Praze jen jedna hospoda. A viděly jste ukázky na zítra? Budou v Coolně plácat Moniku po zadku. Jako jsou to ožralové, ale tohle už tvůrci vcelku přepískli, nezdá se vám?
ve čtvrté cenové je to asi normální ![]()
Tak to vypada ze velka laska Viky s tim Frantou asi skonci.. Jinak na Svetlane neni znat ze je po porodu.. ![]()
@mamkyjáryk píše:
Tak to vypada ze velka laska Viky s tim Frantou asi skonci.. Jinak na Svetlane neni znat ze je po porodu..
Za deset tacu za nataceci den bych taky to moje hubnuti vzala za jinej konec ![]()
@elis1991 píše:
nepřepískli..i takový ho..da se najdou..taky jsem pár plácanců zchytala, než jim došlo, že to fakt nemají zkoušet
No jasně, existujou. Ale tihle si nedovolili na Majdu ani na tu novou u Henryho, prakticky jim nějaká servírka byla ukradená, a teď tohle. Asi je potřeba oživit jejich zpiťanské scény, ale je to trapas…
Jo, Světluš to sluší. Ale ten umělej cop nic moc. Jako opravdová Marfuška ![]()
Třeba se Anča zaláskuje do toho psychologa z domu světla
a bude vzrůšo ![]()