Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako nechtějte po mně, abych ještě stahovala prehistorickou ulici ![]()
Já na to koukla jen ze zvědavosti, jak všichni vypadali, ale nějak mě to nebere, naštěstí ![]()
@MarkyM píše:
Já na to koukla jen ze zvědavosti, jak všichni vypadali, ale nějak mě to nebere, naštěstí
taky jsem zvědavá..
![]()
@Tlapička píše:
Bych tomu Mikymu nabyla dřžku. Smrad jakejsi rozmazlenej.Ani by nemrknl, a už by si to valil zpět do Anglie.
Omlouvám se za hrubku…fůůůj bych si naliskala
Mára a Monika zatím dobrý
Jen přemýšlím, proč je ještě nenapadlo srazit si postele k sobě ![]()
No tak Miky mi pije krev neskutečně, drzý je, já bych ho taky propleskla, tohle si dovolovat, dost mě zklamal doktor, že nakonec na tu jeho vydupanost přistoupil…
Já bych byla taky naštvaná jak hrál Franta na té chodbě, už jen to, že je to trapný, že mu k tomu zpívala jiná holka by byla další věc k naštvání ![]()
Libušky ohoz se mi nelíbí, ale jí to tam protě sedí, je to ona, bez toho si jí nedovedu představit. O čelence jsem přemýšlela nesčetněkrát ![]()
M+M
, jsem zvědavá, jak to bude s tou zrzounkou, ale věřím, že jí Mára vypoklonkuje stejně jako ty blbce z kůlny a když ne on, tak Monika.
@Machalka píše:
Mára a Monika zatím dobrýJen přemýšlím, proč je ještě nenapadlo srazit si postele k sobě
Taky mě to napadlo ![]()
Na starou ulici jsem mrkla asi pět minut a teda to jsou čumáky! Hlavně Matěj Jordán, já šla do kolen
. Jak mutoval ![]()
Holky, kdo jste viděl ten první díl, jen tak pro zajímavost, v kostce, o čem to vlastně bylo? Určitě Nyklová a její večerka, byl tam i ten manžel ještě, Královi, hračkářství, co si ještě pamatuju, jo starý Liška, dětský domov? A ta Lenka tam tedy hrála hned v tom prvním dílu? A kdo byl ředitelem školy? Jo taky tam byl určitě Kříž a ta jeho Anežka…
@Machalka píše:
Mára a Monika zatím dobrýJen přemýšlím, proč je ještě nenapadlo srazit si postele k sobě
no protože by neměly co řešit příští týden, přeci ![]()
U Libušky s Liborem už by s eale mohlo něco začít dít…alespoň pusa…
![]()