Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych řekla, že to má Světluš svoje vlasy, jsem si tím skoro jistá, dost jsem si je prohlížela ![]()
Mě ty Světluš vlasy taky přišly její, vždyť vždcky nosila dlouhé, teď jí je jen speltli do copu, aby to asi připomínalo Rusko ![]()
Jinak s těma opilcema to už skončí, to už mě vážně taky štve, nejvíc teda ten Lojza s tím s těma Lenonkama, ty jsou na pěst
![]()
Jak to tak vypadá, že ten Miki asi neodjede, asi si to fakt probojuje. Martu jsem ale ráda viděla, já tu postavu měla ráda, je mi ta herečka docela sympatická ![]()
@L-enny píše:Miky, by dostal po čuni a rychle by se vrátil do Anglie.
![]()
do něj narvou někde čtvrt milionu a on chce být s Míšou. Pacholek jeden. A co mu to dělají za háro? To je strašný, jak to má na jedný straně rozvrkočený do boku a na druhý takový nějaký spláclý
![]()
![]()
Si to přeležel v letadle ![]()
Mně ten cop přišel divnej, navíc Bebarová nemá takhle dlouhý vlasy. Vezměte si, že spletením do copu se vlasy o něco zkrátí, to by je musela mít skoro do pasu
. Ale tak možný to je, jen mi přišel nepřirozenej…
@KPKristy
ach tááák, já myslela, že to je nová móda
![]()
Mě je postava Marty taky sympatická. Kéž by se objevovala častěji.
A taky si myslím, že Světlaniny vlasy jsou pravé. Což tiše závidím, mě po porodu tak moc padaly, že jsem je musela rapidně zkrátit. ![]()
@ncc1701 píše:
Bebarova ma „kratky“ vlasy, ten cop je moc dlouhej…
Já si právě říkám ![]()
@KPKristy píše:
Já si právě říkám
taky si myslím, že je umělý..
Ježiš ta Viki!!bavíš se s holkama, tak jsem uražená
a když se jí franta zeptá, kam jde, tak řekne, že za klukama na skeat park..
a mára s monikou..a ten miki..
no, nebudu nic říkat a užijte si dnešní díl.. ![]()
Já v tom věku co je Viki byla taky pořád uražená i když jen na kamaráda, že se baví s druhejma holkama…
to je normálka…
a mikimu bych dala pár facek a odvezla ho na letiště, posadila do letadla a mazej do školy..
ááách ta buberta…
@elluan píše:
Já v tom věku co je Viki byla taky pořád uražená i když jen na kamaráda, že se baví s druhejma holkama…to je normálka…
a mikimu bych dala pár facek a odvezla ho na letiště, posadila do letadla a mazej do školy..
ááách ta buberta…
Jo, skoro jsem se dneska rozčílila z doktorem ![]()
Libi se vam Libuscin styl oblekani a jeji bizuterie? Me teda ne ![]()
@schwarzwaldtorte píše:
Libi se vam Libuscin styl oblekani a jeji bizuterie? Me teda ne
miluju její styl oblékání. v těhletěch hadříkách se cítím njlépe ![]()