Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mána chodí oblečená v decentních barvách, z bižuterií to též nepřehání, mívá jen jeden obojek, je to dáma ![]()
Bych tomu Mikymu nabyla dřžku. Smrad jakejsi rozmazlenej.Ani by nemrknl, a už by si to valil zpět do Anglie. ![]()
@Tlapička píše:
Bych tomu Mikymu nabyla dřžku. Smrad jakejsi rozmazlenej.Ani by nemrknl, a už by si to valil zpět do Anglie.
To jo, byt na miste jeho rodicu moje mama, tak by si ani nedovolil pomyslet na odjezd z Anglie ![]()
Taky si myslím že už by to mohl vydržet. Je to fakan rozmazlenej. To mu ještě koupili skutr. Všechno mu dovolej, takovejch peněz to stojí
Ještě ty vlasy co mu to udělali to má jak rozmázlí hov.. Mě se teda ta Marta sprotivila nevím no, ze začátku mi byla sympatická ale ted teda ne.Ta babička taky teda no jo je to chudák Miki zamilovanej vždyt kolik jim je proboha?
Nějakou dobu jsem na Ulici nekoukala, takže mi uniklo, co se stalo s Gríšou? Pamatuji si, že odešel do USA na Henryho farmu. A teď to vypadalo dle Světlanina výrazu, jak kdyby umřel?
Nevíte, jak to s ním bylo? ![]()
Mána je Máňa i ve skutečnosti
![]()
http://www.kultura21.cz/…obermaierova
@cilly píše:
@bobin @Aspera Ahááá, děkuji za info. To je docela smutný konec.A ten požár byl náhoda?
On tenkrat sel nejakej pripitej myslim
a nějak si zakouřil v dílně, šel ho tam vytahnout Bedrich, kterého nakonec vytahl i Jarda, jinka by tam skoncili oba…
Tak jsem skoukla dnešek a jen valím oči. Miki by jel jako namydlenej blesk! Nejdřív si vydupal Anglii, teď se to zase milostpánovi nehodí. Já bych si v šestnácti tohle k našim v životě nedovolila ![]()
Že je Viki na Frantu naštvaná se nedivím, já bych byla i ve svým věku a těm nanynkám bych vyškrábala oči ![]()
A v ukázkách na pondělí přišla za Márou ta zrzavá pulina. Doufám, že nebude posera jako chlapi bývají v těchhle situacích a odešle ji do patřičných mezí. I když to tak zatím nevypadalo ![]()
Jo a Libušky styl oblékání se mi na ní líbí, sluší jí to. Na sobě bych to neviděla růžově, nejsem taková kostra jako ona a například harémky vypadají pěkně jen na hubených holkách. Já nejsem tlustá, ale nejsem tyč a vypadám v nich jako debil…