Ulice :-)

• Fotoalbum (1301)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
22.2.13 12:15
@ncc1701 píše:
Hraje Manu pes nebo fena?

Fenopes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15065
22.2.13 12:23

Mána chodí oblečená v decentních barvách, z bižuterií to též nepřehání, mívá jen jeden obojek, je to dáma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
22.2.13 12:31

Bych tomu Mikymu nabyla dřžku. Smrad jakejsi rozmazlenej.Ani by nemrknl, a už by si to valil zpět do Anglie. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.2.13 12:42
@Tlapička píše:
Bych tomu Mikymu nabyla dřžku. Smrad jakejsi rozmazlenej.Ani by nemrknl, a už by si to valil zpět do Anglie. :lol:

To jo, byt na miste jeho rodicu moje mama, tak by si ani nedovolil pomyslet na odjezd z Anglie :)

• Citovat
  • Upravit
4515
22.2.13 12:48

Ajaj za Márou přijde bejvalka, bude asi dusno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
22.2.13 12:48

Taky si myslím že už by to mohl vydržet. Je to fakan rozmazlenej. To mu ještě koupili skutr. Všechno mu dovolej, takovejch peněz to stojí :roll: Ještě ty vlasy co mu to udělali to má jak rozmázlí hov.. Mě se teda ta Marta sprotivila nevím no, ze začátku mi byla sympatická ale ted teda ne.Ta babička taky teda no jo je to chudák Miki zamilovanej vždyt kolik jim je proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
22.2.13 12:49

Nějakou dobu jsem na Ulici nekoukala, takže mi uniklo, co se stalo s Gríšou? Pamatuji si, že odešel do USA na Henryho farmu. A teď to vypadalo dle Světlanina výrazu, jak kdyby umřel? 8o Nevíte, jak to s ním bylo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
22.2.13 12:50

@cilly umřel,uhořel v dílně u Bedřicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
22.2.13 12:51

@cilly Gríša umřel. Uhořel při požáru Bedřichovi dílny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
22.2.13 13:12

Mána je Máňa i ve skutečnosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.kultura21.cz/…obermaierova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
22.2.13 13:15

@bobin @Aspera Ahááá, děkuji za info. To je docela smutný konec. :( A ten požár byl náhoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
22.2.13 13:18
@cilly píše:
@bobin @Aspera Ahááá, děkuji za info. To je docela smutný konec. :( A ten požár byl náhoda?

On tenkrat sel nejakej pripitej myslim :think: :think: :think: a nějak si zakouřil v dílně, šel ho tam vytahnout Bedrich, kterého nakonec vytahl i Jarda, jinka by tam skoncili oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.2.13 13:23

Tak jsem skoukla dnešek a jen valím oči. Miki by jel jako namydlenej blesk! Nejdřív si vydupal Anglii, teď se to zase milostpánovi nehodí. Já bych si v šestnácti tohle k našim v životě nedovolila :cert:

Že je Viki na Frantu naštvaná se nedivím, já bych byla i ve svým věku a těm nanynkám bych vyškrábala oči :mrgreen:

A v ukázkách na pondělí přišla za Márou ta zrzavá pulina. Doufám, že nebude posera jako chlapi bývají v těchhle situacích a odešle ji do patřičných mezí. I když to tak zatím nevypadalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.2.13 13:31

Jo a Libušky styl oblékání se mi na ní líbí, sluší jí to. Na sobě bych to neviděla růžově, nejsem taková kostra jako ona a například harémky vypadají pěkně jen na hubených holkách. Já nejsem tlustá, ale nejsem tyč a vypadám v nich jako debil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
22.2.13 13:31

@monatkaa Děkuji za vysvětlení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie