Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Viki bych na takovouhle nafučenost netipla, spíš se vždycky jevila jako holka trošku jiná než ostatní. Holt asi hormony:-)
@KPKristy jé tak že by příští týden dali víc prostoru Monče a Márovi - to by bylo fajn, ať se bude dít cokoli, lepší než dědci ![]()
myslím že Libuška si na sebe může vzít i pytel a vždycky to bude kočka, taky si tohle na sobě nedokážu představit i když některý kousky jsou fajn, ale jí to sedne… jen jsem si říkala, že někdy bych jí jinak učesala
a furt nechápu jak jí může takhle držet čelenka když má culík, mě to vždycky klouže
no neuvěřitelné nad čím já někdy při té ulici přemýšlím
ale uklidňujete mě tu, že i vy máte různé postřehy ![]()
taky mě na Světlaně zaujal cop, taková Nastěnka
ale ona je taky krásná ať má co má
Marta mi taky byla na začátku sympatická, pak asi to všechno jak se to hrotilo, se mi zprotivila
vůbec se tam na mě moc hysterčí - největším překvapením co se týče chování pro mě byla Bětka, když jí táta vyklopil že je s tou Kristýnou (nebo jak se jmenuje) čekala jsem scénu a ona to vzala tak nějak nehystericky, i když odvařená nebyla - příjemná změna v chování u žen v ulici ![]()
No vidíte s tím Grišou jsem se chtěla i já zeptat, jsem tou dobou na ulici nekoukala, něco jsem časem pochopila, ale nevěděla jak k tomu došlo
@maluska, přesně, Libuščina čelenka je vždycky předmětem mého bádání, jakým způsobem ji má přibitou k hlavě. V životě mi to nedrží, i když ji přichytím pírkama
![]()
@ncc1701 píše:
Dlouho tam nebyla Lida…
Někde heká v té její nemoci (rozuměj těhotenství). Mně nechybí ![]()
@ncc1701 mě Lída nevadí…když mlčí..ale jak ona kříví tu hubu při mluvení…no, bych ji tu hubu nejraději srovnala..
![]()
Docela se těším na ty reprízy staré Ulice na novém kanálu Novy.
Doufám, že to budou dávat v nějakou rozumnou dobu. ![]()