Ulice :-)

• Fotoalbum (1299)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50125
23.2.13 13:45
@Alik.htm píše:
tohle přece už v ulici bylo :nevim:

přesně tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
23.2.13 13:49
@Alik.htm píše:
tohle přece už v ulici bylo :nevim:

Jo jo bylo, právě se rozčiluju že neprozradí nic víc, jen nalákaji nadpisem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
23.2.13 13:57
@Kapřík90 píše:
@zuzice marta má taky chlapa :jazyk:

No a co že má chlapa, tak jako by to někdy v ulici u někoho byla překážka :-)
navíc tvrdí, že je to ctitel :-))))
Nejspíš se Marta nevrátí, jen mě to napadlo, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
23.2.13 15:00

Taky si myslím, že se tam nevrátí, docela jsem i divila, že se tam vůbec ukázala, vždycky tam jen bylo, jak telefonuje s doktůrkem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.2.13 15:53

Včera jsem se dívala na Telku na úvodní díl k začínající Ulici a bylo to fakt vtipný, jak byli všichni mladší. Největší změna je samozřejmě u těch mladších, třeba dvojčata Jordánovi byla na začátku jako děťátka (Matěj měl snad ještě dětský hlásek). No dívat se na to znovu asi nebudu, ale občas kouknu, jak to vlastně začínalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
23.2.13 16:07
@hkac píše:
Včera jsem se dívala na Telku na úvodní díl k začínající Ulici a bylo to fakt vtipný, jak byli všichni mladší. Největší změna je samozřejmě u těch mladších, třeba dvojčata Jordánovi byla na začátku jako děťátka (Matěj měl snad ještě dětský hlásek). No dívat se na to znovu asi nebudu, ale občas kouknu, jak to vlastně začínalo.

Ja se musela smat, je fakt, ze dneska uz je to chlap a co se ostrihal, tak i k svetu vypada, ten vcerejsi prvni dil byl sok :) A vsichni byli takovi nejaci hubeni :)
A taky me prekvapilo, ze jeden dil Ulice obsahl dva dny.

• Citovat
  • Upravit
15674
23.2.13 16:09

@ncc1701 On to nebyl první díl, ale úvodní, asi aby nějak uvedl celý seriál, tak asi proto víc dní (ale já si toho nevšimla). Jo, hubení byli, toho jsem si všimla taky. Třeba Monika :palec:. A taky mi pak přišlo líto, že tu Adrianu teď hraje ta nová herečka, prostě to je nebe a dudy :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
23.2.13 20:50

No tak já jsem ráda, že když už tam Adriana musí být, tak že jí hraje někdo jiný, protože tamta herečka byla hrozná, taková nepřirozená… i když kdo ví, jak by hrála teď, před tím to byly vážně děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
23.2.13 20:56

Ahoj holky, díky za tuhle diskuzi. Manžel už ulici nemohl vydržet a tak už mám po ptákách :roll:. Dopoledne to zase nestíhám, protože malá… Ale sleduju tuhle diskuzi a aspoň vím co a jak. Jen jsem v programu v časáku četla o domácím porodu Lídy. Ona to myslí vážně? A jak dlouho už je těhotná? Díky za info. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.2.13 21:04

@bublinek Lída má rodit v květnu a čekají holčičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17154
23.2.13 21:12

Já ty díly s tou Lídou když řešila domácí porod prošvihla, ale myslím, že to myslím naprosto vážně, byla s Jitkou i na nějakém kurzu nebo přednášce (Jitka se jí to snaží rozmlouvat) ale myslím že tam od Lídy padlo dokonce to že ten její Honza proti není - tak jsem zvědavá jak ten její porod dopadne, jestli zdramatizují domácí porod anebo dostane nakonec strach a rozmyslí si to
jdu si pustit pondělní díl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.2.13 21:57

@maluska No mě zase přijde nepřirozená ta nová herečka. A hlavně mi vadí to, že si tu původní Adrianu pamatuju jako jednu herečku a teď dali naprosto jiný typ. Třeba v Ordinaci taky vyměnili herečku, ale nasadili tam podobný typ, tak to nebylo tak do očí bijící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
23.2.13 22:20

@hkac adrianu myslíš? to je ale ta samá ne?

jinak jsem koukala na pondělní ulici a ta Monika se chová jak slepice. jestli se takhle chovám taky, tak bych si nafackovala a chápu chlapi, co si o holkách myslí. a je to právem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
23.2.13 22:24

@Granda Jo, myslím Adrianu. A teď (v těch nových dílech) ji hraje jiná herečka než ta v prvních dílech (Kadlčková). Myslím, že i její matku hraje teď jiná herečka, ale ta tam dřív tak často nebyla, takže si ani nevybavuju, kdo matku hrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
23.2.13 22:28

Matku Adriany dřív hrála Sabina Králová. Adrianu hrála Dominika Kadlčková. teď ji hraje Vaculíková Šárka (neteř Lukáše Vaculíka)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!