Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ncc1701 píše:
Tak Marie Malkova, rocnik 1941, tak ta asi kadernici nehraje
Ne počkej, to byla taková mladá holka, neblázni. No máš asi pravdu, ale já si živě vybavuju tu herečku, jak to hrála, jak mluvila do té kamery a byla mladá, dlouhovlasá, kudrnatá…sakra, s čím se mi to teda plete ![]()
A tak měla jsem pravdu, tady: http://www.blesk.cz/…v-ulici.html takže jsou asi dvě Marie Málkové ![]()
No tahleta kde teda hraje ještě? Nehraje tu kadeřnici?
Jo jo, ted na to koukam, jsou dve a ta druha je kadernice v Ulici, no to je blbej serial… ![]()
![]()
![]()
![]()
Za chvili se tam vrati Alena Vranova jako zapomenuta matka Klary a bude se jmenovat Peskova, nebo nevim ![]()
@ncc1701 píše:Že je to ta kadeřnice??? To je fakt blbý tohleto…
Jo jo, ted na to koukam, jsou dve a ta druha je kadernice v Ulici, no to je blbej serial…
Tak koukám na tu starou Ulici… A jako to je mazec, jaký to jsou ucha…
Ale to Království hraček mě nějak neba
![]()
@ncc1701 píše:
Hlavne ta propagace Superstar
To je taky pěkně trapný
A ta Gábina ještě taková mladá ![]()
Taky jsem se koukla na starou Ulici a manžel prý, jestli to mám jako studijní materiál, abych pak mohla do diskuze
![]()
Ale taky mě to už nějak neba, musela jsem se smát, jak byla Miriam na Lenku ostrá, kdyby věděla, že to bude jednou její skorosnacha a matka vnučky… ![]()
Tereza jaká byla krásná, hubená, taková holčička, Adrianu jsem neviděla, Gábina byla přesně taková ta, co už si brousila zuby na Hynka.
Máša Málková opravdu hrála tu Vyměněnou manželku od Kramára, jen měla tmavší a kratší vlasy. A teď tam hraje kadeřnici Romanu ![]()
Konečně Máru napadlo srazit si postele
I když Monika se na to moc netvářila ![]()
Monika je fakt mamlas!! Já to nechápu, ale já jsem naprosto antižárlivý člověk, tak mi nejde do hlavy proč někdo takový je.. I když to mám doma!