Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maluska píše:
@MarkyM není, už to asi smazali, teď už jí tam asi ani nikdo nedá
hm jsem to propásla herdek ![]()
@maluska píše:
@MarkyM není, už to asi smazali, teď už jí tam asi ani nikdo nedá
Neboj, dá… ![]()
Ale musíš častěji nakukovat, ať zase neprošvihneš.
Ahoj holky!
Tak už jste někdo viděl pondělek jo? A Monika je děsná kvůli té zrzce? Snad to nenaruší ten jejich vztah…by mi to bylo fakt líto..
No a Kadlčkovou jsem fakt nemohla vystát, ta jejich (s Matějem) postelová scéna, to byla příšerný, se snažili chovat jak dospělí…nebo jak přijela tehdy z té Anglie…nevím, přišlo mi vždycky, že hrát neuměla a byla naprosto nepřirozená.
Tahle nová Adriana se mi líbí, příjde mi, že hraje právě dobře takovou protivnou, lezoucí krkem ![]()
Výměna u Jordánu mi přišla taky divná, ale nějak si nevzpomínám, jestli tam ty děti oslovali Žilkovou mami nebo prostě se dělalo jen jakože nic.
Ta výměna manželek mě tehdy hodně zklamala, s Bárou a její novou domácností nebylo v Ulici ani ň a ta manželka u Jordánů nehraje náhodou teď tu kadeřnici? Nebo kde jsem jí jen viděla, určitě v Zázracích života jednu ze sester..
@MarkyM píše:
Holky, na uložto neni dnešní ulice? Nebo jsem slepá?
já jí mám staženou od pátku..nešla by poslat mailem?
![]()
to by asi nešlo… no to neva tak to uvidim až večer nebo zítra ráno…ale děkuju ![]()
@MarkyM píše:
@elis1991to by asi nešlo… no to neva tak to uvidim až večer nebo zítra ráno…ale děkuju
no, teď opravdu není za co.. ![]()
@MarkyM píše:
@elis1991to by asi nešlo… no to neva tak to uvidim až večer nebo zítra ráno…ale děkuju
jj, jde to nahrát i jako skrytý soubor, pak jen pošle odkaz a heslo a je to…nevím, proč se to tak nedělá. bych udělala stránky, tam házela odkazy a hesla a nikdo by to nemazal…
Já to zkouším nahrát, ale nevzalo mi to, že je to autorský soubor. Leda po přihlášení, ale účet tam nemám ani nechci mít.
http://www.youtube.com/watch?… dnešní díl jsem našla ještě na Youtube:-)
Ta Libuška s doktůrkem už by se měli fakt šoupnout kupředu, už mě serou ![]()
@Petorka Oslovovali ji mami. Ja si pamatuju akorat na Kramara jako vymeneneho manzela, ale tu jejich matku, to nevim vubec, kdo byl.
Tak Marie Malkova, rocnik 1941, tak ta asi kadernici nehraje ![]()