Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nova je nějaká akční, klesá jim sledovanost, tak mažou o stošest. Marně vyhlížím Gympl, včerejší díl jsem viděla snad o týden dřív a zítřejší nikde není.
Nova se celkově stává hroznou televizí. Za chvíli to bude bulvární televize zaplněná trapnými seriály!!! Jako je třeba ulice ![]()
já to stáhla hned ráno. Stejně nechápu že to tam je, pak neni a pak zase je
že to vůbec někoho baví ![]()
Tak jsem dokoukala dnešek (stáhla jsem ráno) a mám radost z Moniky a Máry
. Miky opět trapně útrpný a vzdorovitý
. Libuše a doktor už mi jdou na nervy. Ať se okamžitě políbí nebo ať se vystřelí na Měsíc, tohle už mě neba ![]()
Jsem byla pryč… No oni budou s Béďou rozebírat, že jako chodí s tim Eddiem určo a on to řekne doma Lence, že to ale ona zapírá a Lenka mu na to řekne, no a nebo je zamilovaná do Tebe (bo že se jí líbí on, tak nějak)
![]()
@Gibbo píše:
Jsem byla pryč… No oni budou s Béďou rozebírat, že jako chodí s tim Eddiem určo a on to řekne doma Lence, že to ale ona zapírá a Lenka mu na to řekne, no a nebo je zamilovaná do Tebe (bo že se jí líbí on, tak nějak)![]()
![]()
To bude zítra, ne? Viděla jsem to v ukázce. Jsem zvědavá, jak Jarouš zareaguje, a jak se od té doby bude koukat na Markétu. Aby si ještě Lenka sama nezavařila ![]()
@KPKristy píše:
To bude zítra, ne? Viděla jsem to v ukázce. Jsem zvědavá, jak Jarouš zareaguje, a jak se od té doby bude koukat na Markétu. Aby si ještě Lenka sama nezavařila
Jj, taky tak, jsem na to zvědavá
![]()
Ja bych byla rada. kdyby se s Lenkou poradne pohadali a rozesli ![]()
@Gibbo píše:
Jj, taky tak, jsem na to zvědavá![]()
![]()
a kdyby si chtěla zavařit…baba jedna.. ![]()
@schwarzwaldtorte Tak to já zase ne.. Příjde mi, že jsou šťastní ![]()
Tak jsem si pustila tu starou Ulici, bože ta Lída, ta mi tam vadila už od začátku, ten nechutný účes, jak má ten culík…trapná už od prvního dílu…
A pritom ta Badinkova v Basnicich takova mlaskaci a spulici nebyla. A vubec ty prvni dily Ulice, to tocil Klein, ne? Ute, Stepanek, Kliiiiiid, Badinkova…