Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já pořád doufám, že to Markétu přejde.. Když se tak zpravila, tak si to nemůže zase pokazit ![]()
@maluska Uvidíme třeba nás překvapí už si přece jednou kvůli Markéty vzal normální bundu, ale ona se mu vysmála. Tak třebe to vezme od hlavy k patě aby se ji zalíbil ![]()
@Andriska píše:
Taky si myslím furt v tom baloňáku jak colomboTen šátek
Si myslím, že kdyby se normálně oblíknul a oholiul, že by vypadal docela k světu. Chápu, že je to jeho styl, ale je to hnus
Máš recht, ten ohoz je hrozný, taky mi připomíná strašáka na poli
![]()
@boball píše:
Už by mohli toho Edu nějak vylepšit
zitra bude mit monterky a balonak:-)
![]()
@Petorka píše:
Dneska se mi zase líbila ta scénka Markéta - Bedřich - Jarda, jak tam „tančili“ v kanceláři, doufám, že se to moc nepokazí tím až vyjde na jevo, kdo koho milujeto by bylo škoda, tady se aspoň zasměju.
Já se u toho taky tlemila ![]()
@boball píše:
Už by mohli toho Edu nějak vylepšit
Obávám se, že to ani nepůjde ![]()
@KPKristy píše:
Obávám se, že to ani nepůjde
Já doufám, že jo
a s tou Markétou bych ho do hromady nedávala, kdyby měli děti. ukousnou si, nos, kdyby upadly
i když s Hejlem by to bylo obdobně ![]()
@Andriska píše:
Musí to jít, já už se na něho nemůžu dívat
Zrovna včera mne napadlo, že ten svetr už musí mít jako prase. ![]()
Jestli on se zrzky nebál, by na něj vlítla a on nevěděl, co s ní:-)
A mě se zase Edí líbí, má svůj styl, je svůj.. mám přesně takového kámoše. na první pohled jak bezdomovec, ale v hlavě toho má mnoho…studuje dvě výšky..a tyhle hadry teda nenosí do školy, ale když jdem třeba na výšlap, tak je jak fakt bezďák..
![]()
@evulkanov a mikimu bych dala asi pár facek, ať si uvědomí…hajzlík jeden rozmazlený..
@elluan presne tak. me nesedel od zacatku, ale ted mi leze na nervy jeste vic:-D a ta jeho Misa taky…