Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarkyM píše:
Mirinka byla opět hodná, seděla u Lenky na klíně úplně v klidu i přesto že přišel táta. u nás když přijde táta domu tak mu malá visí na krku, určitě není v klidu jako Miri
I to autíčko ji museli vnutit:-) Holt se asi mimo natáčení moc nestýkaj.
Jak hlidala Marketa Mirinku u Pahejlu doma a Lenka prisla, myslela jsem, ze se Mirinka rozbreci z prichodu ciziho cloveka. A vubec tam, kde jsou male deti, je super, jak koukaji uplne mimo zaber na svoje rodice, no hold je to jen jako ![]()
@ncc1701, u Pahejlů, to snad ne
. Žábina je taky tvůj vynález, viď?
@ncc1701 píše:
@KPKristy Vzdyt se to samo vybizi
Miluju podobný zkomoleniny. S manželem si v nich libujeme a máme jich už pěknej seznam - Metr Puk, Plagáta Hanychová, Hnoid, Tokio Okurkama, Vlasta Hulvát a další. A tohle není z mojí hlavy, ale chlámu se tomu moc - Leopardo DiKardio ![]()
@KPKristy píše:
Miluju podobný zkomoleniny. S manželem si v nich libujeme a máme jich už pěknej seznam - Metr Puk, Plagáta Hanychová, Hnoid, Tokio Okurkama, Vlasta Hulvát a další. A tohle není z mojí hlavy, ale chlámu se tomu moc - Leopardo DiKardio
Tak to je bozi
Ono nekdy staci zamenit inicialy ve jmene, napriklad u Lukas Sustr… ![]()
@ncc1701 píše:
Tak to je bozi![]()
Ono nekdy staci zamenit inicialy ve jmene, napriklad u Lukas Sustr…
To nemá chybu!
![]()
@ncc1701 píše:
Tak to je bozi![]()
To je boží
![]()
@KPKristy píše:
@ncc1701, u Pahejlů, to snad ne![]()
. Žábina je taky tvůj vynález, viď?
@ncc1701 píše:
Tak to je bozi![]()
Já myslím že ta Mirinka ve skutečnosti je rychlá jak prd, tak proto jí asi pořád nosí nebo drží - asi by byla okamžitě v prachu
co mě dneska ale zarazilo, že je nějaká veliká - myslím, že Lenka rodila až po mně
moje dítě takhle velký teda není
kolik jakože té Mirince je?
no ty scény s dětma mě taky baví
stejně jako že Máňa dneska spala v ložnici a ani Mikyho nepřivítala
co to je za psa ![]()
Mě pobavilo, jak Miki radil doktůrkovi, co s Libuškou a nakonec prohlásil, jak dobře vaří, ale ty špagety měl úplně suché, nic na nich neměl
@maluska, taky jsem si říkala, jaktože pes spí v ložnici a ani nepípne, když někdo přijde ![]()